Vi brugte online registrering til vores Google profil. De opdaterede vores profil og gjorde den super skarp. Før havde vi en forkert åbningstid, nu er den rigtig og opdaterer automatisk. Jeg er virkel... Se mere
Vi er netop blevet bedt om at skrive anmeldelse. Det gør vi gerne. Onlineregistering hjalp os sidste år med at få ejerskab på vores profil. Vi havde problemer med at kunder ringede til forkert nummer,... Se mere
vi blev ringet af en virksomhed som påstod at ha rettigheden til vores Google. De sagde ovenikøbet de kom fra Google. Dansk onlineregiwtetin har været flittige med kommunikation og givet os administre... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi fik ny hjemmeside! (tilfredshed i top)
Vi fik ny hjemmeside sat op. Arbejdet blev lavet til tiden. betryggende gennemgang til alt det nye. Vi kan ikke andet end at se frem til samarbejdet.
Vi har ikke andet end gode oplevelser…
Vi har ikke andet end gode oplevelser med Dansk registrering og der bliver altid taget sig god tid til os.
Resultatet var noget der levede op til…
Resultatet var noget der levede op til vores forventninger
Processen var en sand fornøjelse. God kommunikation og jeg kvalitet i arbejdet
5/5.
Vi har været igenne mange marketing folk og firmaer de sidste år og det har ikke rigtig vært noget at noget være før nu. Vi Kan se alt hvad der foregår og er på Facebook med ads og hjemmesiden kostede halvdelen af hvad vi betalte sidste udbyder. Vi får altid en behagelig stemme i telefonen og jeg er overbevist om at vi får noget værdi for pengene her.
God service og behjælpelige mennesker
God service og behjælpelige mennesker. Bedste hilser
Virkelig fin tone og rart personale når…
Virkelig fin tone og rart personale når man har jer i telefonen 👌🏼 tak for hjælpen so far
Helt perfekt hjemmeside
Helt perfekt hjemmeside. Kundeservice med Daniel i top

Besvarelse fra DKregistrering
Sædvanlige gode behandling.
Sædvanlige gode behandling.
Dansk online registreringen har gennem de sidste år givet muligheden for en bred og billig løsning for os der ikke er helt på hjemmebane. Jeg har med jævne mellemrum haft brug for hjælp. Ikke en finger og sætte
Jeg må sige at det var en god og ærlig…
Jeg må sige at det var en god og ærlig snak med mennesker jeg har snakket med.
De har hjulpet mig med min side som jeg er glad ved. Tak for det. Hilsen Hans
Billigt og nemt
Billigt og nemt. Sidste uge oprettede danskonlinereg hjemmeside og ads. Alle henvendelser er blevet responderet fyldestgørende og jeg sender de bedste anbefalinger
I forbindelse med overtagelse af klinik…
Vi synes det var på sin plads med ny hjemmeside. Jeg fandt frem til danskonlineregistrering og det var godt. Varmeste anbefalinger herfra
José og mig er såh tilfredse med det i…
José og mig er såh tilfredse med det i formåede at gøre. Det bliver nogle gode år vi går i møde Og rart at spare en masse penge ;)
Kh.
Trille og José
Fik hjælp af inger til oprettelse af…
Fik hjælp af inger til oprettelse af hjemmeside og google ads. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem.
Super god oplevelse hele vejen igennem
Super god oplevelse hele vejen igennem. God og ærlig kommunikation og meget tilfreds med den ydelse vi har fået. 5 stjerne herfra!
Jeg har købt basis pakke
Jeg har købt basis pakke. Det har været upåklageligt
Glad for samarbejdet og fået flere kunder
Har været super glad for at bruge Dansk online registrering. De er altid imødekommende og vi har fået flere kunder efter at arbejde sammen med dem.
Fantastisk service!
Fantastisk service og ingen dumme sprøgsmål! Vi fik lavet vores hjemmeside præcis som vi havde ønsket det. Processen var let og problemfri og vores ønsker blev hurtigt forstået og udført præcis som vi ønskede. Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏼😁
En super god og proff vejledning
En super god og proff vejledning. Får altid hurtigt svar, når vi har spørgsmål til noget. 5 stjerner herfra!
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Meget tålmodige