PAS PÅ!! Det kan blive en dyr fornøjelse at lave kontrakt med det her firma.
Jeg vil som virksomhedsejer på det skarpeste fraråde at indgå nogen form for aftaler med dansklogistikpartner. De kan på ingen måder leve op til det lovede og deres løsninger er desværre oversolgt i sådan en grad at jeg føler mig decideret bondefanget af dette firma. Mit råd her fra til firmaer der måtte blive kontaktet af sælgere / konsulenter fra dansklogistikpartner er at holde sig langt væk og takke nej tak til en frivillig og uforpligtende gennemgang af firmaets fragtaftaler. Desværre kan de på ingen måder leve op til hvad der loves til møderne og vi endte i sidste ende med at gå tilbage til vores gamle aftaler der viste sig både at være bedre og billigere. Et godt råd herfra er stedet at tage fat i jeres nuværende leverendører på fragt og forhandl en god aftale der. Det fik vi ihverfald meget mere ud af. Det kan godt være de siger at de kan spare os for en masse penge, men tro mig. Det KAN de ikke. Sjovt nok så var konsulenten / sælgeren, som jeg i bund og grund havde god tillid til, stort set umulig at komme i kontakt med så snart kontrakten var underskrevet (jeg betalte 50.000 som jeg ligeså godt kunne have smidt ud af vinduet. Når vi gang på gang ringede til konsulenten / sælgeren for at beklager os over det produkt som vi havde fået stillet os i udsigt var det stort set umuligt at komme i kontakt med vedkommende. Hold jer langt væk fra det firma er mit klare råd herfra.