Hækklipning bestilt via Webside. Nemt hvor man får prisen før endelig bestillin. Alt fungerede som aftal til min fulde tilfredshed.
Det er sjældent jeg giver 5 stjerner, men her gør jeg en undtagelse. Jeg bestilte rodfræsning efter et stort grantræ. Allerede 3 arbejdsdage efter min bestilling kom Morten med sin imponerende Ban... Se mere
Flytterengøringen var nem bestilt via nettet og blev fulgt op af et opkald fra Dansk Hus og Have Service, hvor de sidste deltaljer blev aftalt. De kom til den aftalte tid og udførte et fantastis... Se mere
Alle drømme blev opfyldt. Bestilte tilbud på et stort haveprojekt ud fra en amatørtegning - Torben og hans team udførte et fejlfrit og fantastisk stykke arbejde og jeg står nu med den smukkeste ter... Se mere
- Anlægsgartner
- Terrassebygger
- Hegnsbutik
- Butik med udstyr til haveanlæg
- Leverandør af støttemure
- Træbeskærer
Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor villa-, sommerhusejere, lejere, ejendomsselskaber, skoler, institutioner og virksomhedsejere indgår i et win-win forhold med entreprenører, vinduespudsere, anlægsgartnere og rengøringsfirmaer. Grund- og virksomhedsejere kan nemt beregne pris, bestille og administrere deres opgaver online, mens Dansk Hus & Have Service’s samarbejdspartnere bliver forsynet med betalende kunder uden forudgående besøg, tilbudsgivning, fakturering, inkassering, markedsføring m.v.
Skrejrupvej 29B, 8410, Rønde, Danmark
- 71969050
- mail@danskhusoghaveservice.dk
- www.danskhusoghaveservice.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hækklipning bestilt via Webside
God hækklipning
Brugervenlig hjemmeside. God kommunikation. Effektiv service.
Hækken var rigtig flot klippet
Hurtig og kompetent rodfræsning
Det er sjældent jeg giver 5 stjerner, men her gør jeg en undtagelse.
Jeg bestilte rodfræsning efter et stort grantræ. Allerede 3 arbejdsdage efter min bestilling kom Morten med sin imponerende Bandit maskine og løste opgaven. Han satte afskærmning op, fræsede hele stammen og siderødder væk, og blæste terrassen ren for støv og snavs.
Virkelig hurtig og kompetent.
De har det rigtige produkt (flagstang)…
De har det rigtige produkt (flagstang) og total entreprise. Det eneste vi selv skulle var at hejse flaget. Og prisen er absolut fin for en total entreprise. Dansk hus og have kan varmt anbefales.
Alt klappede perfekt fra starten
Alt klappede perfekt fra starten, hvor vi aftalte opgaven til den var fuldført til rette tid, kvalitet og pris.
Raftehegn i god kvalitet!
Vi fik leveret materialer til et raftehegn. Materialerne var af god kvalitet, og bestilling samt levering var nemt og hurtig
Kvalitet til tiden!
Rigtig god og venlig kundeservice.
Først ringede jeg med nogle spørgsmål, hvor en kvinde hjalp hurtigt og relevante svar.
Jeg bestilte så hækkene.
Så var jeg nødt til at rykke dato for levering, og det kunne de gøre med 1-dags varsel! Det var ekstraordinært og mega god hjælp!
Hækkene kom på den nye dato, og var godt pakket ind!
Helt vildt god oplevelse.
Pris, kvalitet og levering 10/10!
Meget friske og sunde roser
Jeg har købt roser online i flere år, og ikke altid med det bedste resultat. De roser, jeg modtog efter onlinebestilling hos Dansk Hus og Have Service, må siges at være min bedste oplevelse indtil dato. Meget friske, sunde roser, og leveret på den dag jeg ønskede. Det kan ikke blive bedre.
Tilbagebetaler ikke skyldige beløb
Tilbagebetaler ikke beløb de uretmæssigt har hævet på mit betalingskort.
Helt igennem en god oplevelse
Levering skete præcis til den ordrede dato.
Planterne var af en meget flot kvalitet med et flot rodnet, så planterne kommer godt af sted i groningen.
Vi glæder os til at se hækken vokse.
Super oplevelse!
Super oplevelse!
Har fået leveret rullegræs fra DH & HS - både i foråret og senest i november. Super fin oplevelse, hvor alt har spillet - både i forhold til produktkvalitet, service og leveringstider.
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Ordren blev gennemført til tiden og korrekt. Personalet var også meget venlige og kompetente. Jeg vil med glæde bruge deres tjenester igen.
Fine planter
Fine planter, rimelige priser og levering til aftalt tid og sted
Skønt sted at handle
Roserne blev leveret til tiden, hurtigt svar ved spørgsmål og skønt med en mail om plantning og pasning af roserne. Og roserne var rigtig flotte da de ankom. Ikke sidste gang jeg handler her 🌞
Nem kommunikation
Nem kommunikation. Vi fik hurtigt et tilbud, fik varslet at der ville gå flere uger før vi kunne få fræset et stykke af haven, som der skulle sås græs på. Så snart ordren var sat i gang, kom der dog ganske få dage efter en mand ud og udførte opgaven uden problemer - så vi kunne nå at så græs i denne sæson frem for til foråret.
De er venlige og meget professionelle.
De er venlige og meget professionelle.
Kommer til tiden, og det tog den tid jeg havde betale for
Udført hækklipning.
Det var nemt at bestille arbejdet på hjemmesiden, og der var hurtig respons. Arbejdet blev udført indenfor den lovede tidsfrist. Selve klipningen af hækken blev udført af en professionel medarbejder, og der blev som lovet ryddet flot op og al hækaffaldet blev bortkørt. Jeg var meget tilfreds med både prisen og arbejdets udførelse.
Dårlig kommunikation
Har skrevet til dem flere gange, men får intet svar tilbage , i det mindste kunne folk svare ! Dårlige anmeldelser !