Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

De fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med produkterne, især spillemaskinerne, hvor de oplever meget lave udbetalingsprocenter og sjældne gevinster. Folk føler, at spillene er uretfærdige, og at det er umuligt at vinde. Derudover er der udbredt utilfredshed med hjemmesiden, som ofte melder fejl, og betalingssystemet, der afviser indbetalinger. Mange oplever også dårlig service og manglende ejerskab fra supportens side, når de rapporterer problemer. Omvendt nævner nogle få, at de har haft positive oplevelser med hurtige og stabile udbetalinger.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver negativ interaktioner med product. Kunder rapporterer, at maskinerne er rigget, med... Se mere

Website

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med websitet og appen. Mange oplever hyppige tekniske problemer som... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor utilfredshed med priserne og gevinststrukturen. Mange rapporterer om lave gevinster,... Se mere

Payment

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med betalingsprocessen. Mange rapporterer om problemer med dobbelte... Se mere

Service

Mennesker rapporterer negative oplevelser med service. Kunder beskriver servicen som "rystende", "elendig" og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Elendig provisionslønnet "service" Man bliver slet ikke taget seriøst og når personen man skriver med ikke gider mere, så lukker de bare chatten og så skal man skrive med en robot igen. Sådan k... Se mere

Kan konstatere at hvis man logger ind via app og man har 0 kroner, vil den konstant vise en "indbetal" knap nede i bunden, som udover at være irriterende, også blokerer mig fra f.eks at kunne tilgå "m... Se mere

Deres enarmede casino maskiner er skåret ind til benet i udbetaling af gevinster. Du kan kun proppe en masse penge på og det kun den ensrette vej. Roulette er det samme, her har spillet 3 måneder u... Se mere

1. Lodseddelforhandler

Danskespil.dk udbyder onlinespil indenfor en lang række held- og vidensspil, deriblandt Oddset, Tips, Lotto, Quick etc. Vi vil meget gerne opfylde jeres behov, derfor er vi interesseret i at høre, hvad vi kan gøre bedre, for at I kan nyde det optimale produkt.

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

DANSKE SPIL ER UDEN TVIVL DET VÆRSTE…

DANSKE SPIL ER UDEN TVIVL DET VÆRSTE STED MAN KAN SPILLE POKER. EFTER DET ER KOMMET OVER PÅ GG POKER ER DET JO HELT TIL GRIN SÅ " RIGGED" DEN SIDE ER. STORT SET TABER DEN BEDSTE HÅND ALTID. HÅBER DANSKE SPIL BLIVER SOLGT TIL UDLANDET SÅ MAN ENGANG FOR ALLE KAN FÅ RYDDET OP I DET SVINDLE FIRMA.

17. april 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med vores poker.

Vi forstår godt, at det kan føles uretfærdigt, når spil ikke går som forventet. Vores spil – også via vores samarbejde med GG Poker – anvender dog godkendte og kontrollerede tilfældighedsgeneratorer, som sikrer, at alle hænder er helt tilfældige og fair.

Hvis du har oplevet noget konkret, som du ønsker, at vi kigger nærmere på, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@danskespil.dk
og skrive “Trustpilot” i emnefeltet – så hjælper vi gerne med at undersøge det nærmere.

Danske Spil

Nu har jeg så prøvet alle mulige…

Nu har jeg så prøvet alle mulige forskellige Casino sider og gevinsterne er for det meste det samme enten vinder du eller også taber du. Der er dog en årsag hvorfor jeg bedst kan lide at bruge Danskespil. De kører mange kampagner der for det meste virker og hvis de ikke virker er deres kundeservice hurtigt til at hjælpe dig i åbningtiderne. Derudover er deres udbetaling service meget hurtigt i forhold til andre casino sider og der er ikke noget med at man skal til at sende et billede af ens pas, sygesikring eller kørekort som nogle casino sider kører med, hvor man så sender det hele til dem og bliver alligevel afvist udbetalinger på de sider som comeon.com. Derudover har Danskespil det bedste overblik over hvilken odds man gerne ville holde på, det er nemt og overskueligt og deres tag penge funktion på fodbold kampene er meget hurtige til at åbne, hvis man ikke føler sig sikker på at kampen ville gå hjem.

14. april 2026

Hej Marcus
Dejligt at høre du er glad for at være hos os.
Venlig hilsen Jan,
Danske Spil

Hold jer langt væk fra Danske spil…

Hold jer langt væk fra Danske spil poker da de har ingået et samarbejde med et Engelsk firma hvis poker klienter er fra dybt korrupte lande og diktaturer. Jeg oplever at tabe med AA KK DD KNKN til 3 4 suited og måden kortene er spillet får man straks tanken at de ved hvad kort der vil komme på bordet.

12. april 2026

Hej Kristian

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi kede af at høre. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at tabe hænder, især når man sidder med stærke kort.

Hos Danske Spil arbejder vi under strenge regler og licenskrav, og vores poker foregår med certificerede tilfældighedsgeneratorer (RNG), som sikrer, at kortene uddeles helt tilfældigt og fair for alle spillere. Selvom det kan føles uretfærdigt i enkelte situationer, vil der i poker altid forekomme udfald, hvor mindre hænder vinder – det er en del af spillets natur.

Vi tager dog din oplevelse alvorligt og vil meget gerne undersøge det nærmere. Hvis du har mulighed for at sende os flere detaljer om de konkrete spil eller hænder, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på kontakt@danskespil.dk
og skrive “Trustpilot” i emnefeltet – så kigger vi nærmere på det.

Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse fremadrettet.

Danske Spil

Rystende kundeservice ved dobbelte…

Rystende kundeservice ved dobbelte trækninger.
Jeg DS lørdag d. 11, da jeg under påsken har indbetalt 390 kr, som bliver betalt d. 7/4, og ud af det blå bliver trukket endnu engang d. 10/4. Jeg bliver først affejet fuldstændig i chatten, hvor personen ekstremt flabet lukker chatten direkte ned, uden jeg kan nå at tilkendegive han slet ikke har hjulpet noget som helst. Provisionslønnet, tænker man. Men det bliver værre. Jeg skriver til mail, og jeg får at vide de gerne vil have mine trækninger fra d. 3/4-7/4. Jeg forklarer flere gange, rigtig mange endda, at de jo i så fald ikke kan se det dobbelte træk der er hele årsagen til jeg henvender mig. Det er sket d. 10. Men det vil de ikke høre på, og der bliver konkluderet, at alt stemmer. Jeg har en lang korrespondance frem og tilbage, hvor servicen er mistroisk, flabet og ekstremt doven. Ingen af de forskellige som svarer tager det reelt seriøst, og alt stemmer - ingen vejleder mig i hvad de så har brug for. Jeg har vedhæftet et utal af gange de dobbelte trækninger, der viser samme dato, forskellige notanumre, og forskellige datoer for samme træk. Jeg har egentlig givet op. Så skriver en, at de er gjort opmærksomme på, at der faktisk har været en fejl hos NETS. Rystende. Nu skal jeg til at bruge endnu mere tid på at fremvise alt det, som jeg har fremvist minimum 7-8 gange i vores korrespondance. Jeg bliver UDELUKKENDE kontaktet, fordi de formegentlig husker mig for al min brok. Jeg vil anbefale alle at tjekke jeres posteringer, aldrig har jeg oplevet noget lignende fra en spiludbyder med dansk licens! Og så DS, hvor man må forvente en vis form for ordentlighed. Servicen er rystende - mine penge er fortsat ikke kommet retur.

11. april 2026

Hej Nicolai

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det gør os oprigtigt kede af at læse, især når du har følt dig affejet og ikke ordentligt hjulpet i en sag, der handler om dine trækninger og penge retur.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt din frustration over både forløbet og den tid, du allerede har brugt på at forklare og dokumentere sagen flere gange.

Da der i din anmeldelse indgår konkrete oplysninger om trækninger og tidligere korrespondance, vil vi meget gerne se nærmere på sagen igen. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@danskespil.dk
og skrive “Trustpilot” i emnefeltet, så sørger vi for, at din henvendelse bliver taget op til ny vurdering.

Vi beklager forløbet og den oplevelse, du har haft med vores kundeservice, og vi håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig videre.

Danske Spil

Danske spil frem for royalcasino

Har aldrig haft problemer med udbetaling i forhold til royalcasino. Vinder chancen er måske lidt lavere end de andre siger men for da et da mindste sin gevinst. Har fået lidt problemer med spil så meldte mig ind i rofus danskespil.dk har udbetalt været jeg havde i overskud ingenting fra royalcasino.dk. vil klart anbefale danskespil.dk

13. april 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på 😊

Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med både udbetalinger og vores platform. Samtidig vil vi også gerne anerkende, at du har taget et vigtigt skridt ved at tilmelde dig ROFUS. Ansvarligt spil er noget, vi vægter meget højt, og det er rigtig godt, at du har handlet på dine oplevelser.

Vi arbejder løbende på at sikre en tryg og fair spiloplevelse for alle vores kunder, så din anbefaling betyder meget for os.

Tak fordi du spiller med hos Danske Spil – og pas godt på dig selv.

Danske Spil 🎲

Deres casino er ren scam

Deres casino er ren scam. Spillede Diamond surge som jeg også har spillet på bet25 casinogo bet365 osv. men på denne hjemmeside er der skruet helt ned på rtp. Vi snakker om at der kommer 16 collect symboler på forskellige spins men kun 1 lander der én mønt på med 4x indsats dvs 40kr. Bemærk man skal have 6 mønter samt et collect symbol for at komme ind i bonus. Udover det så får man kun lavtbetalende symboler og kun 3 af gangen. Har aldrig oplevet noget lignende. Jeg ville ønske min spilsession kunne blive undersøgt for det er helt til grin så meget der er skruet på maskinerne. Altså maksgevinst på 1250kr brugt var 40kr på 10kr indsats. Ellers var det 5kr eller indsats tilbage jeg vandt.

Danske spil i skal ikke komme med en kommentar om at jeres maskiner bliver tjekket for dette passer ikke. Og hvis de gør så skruer I jo bare ned for rtp igen når de er undersøgt. I er nogle små kriminelle mennesker der burde blive spærret inde.

13. april 2026

Elendig "kundeservice"

Elendig provisionslønnet "service"

Man bliver slet ikke taget seriøst og når personen man skriver med ikke gider mere, så lukker de bare chatten og så skal man skrive med en robot igen. Sådan kører det bare som et loop, hvor de hele tiden smider en frem og tilbage mellem et udueligt menneske og en uduelig robot.

Hvis du gambler på danske spil, så skal du lige have godt og grundigt står på alt det med småt, for kundeservice har sgu ikke tænkt sig at hjælpe dig med en skid pånær hjælp med indbetaling.

Danske spil er det mest manipulerende, bedrageriske, korrupte, kyniske og uroværdige kasino nord for ækvator.

10. april 2026

Tak for din feedback.

Vi er rigtig kede af at høre om din oplevelse, og det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os igen, enten på mail eller telefon, så vi kan få mere indsigt i din oplevelse og gøre vores bedste for at hjælpe dig videre.

Du ønskes en rigtig god dag.

Med venlig hilsen,
Danske Spil

Hold jer væk fra danskespil

Jeg må være ærlig at indrømme jeg havde ikke regnet med at jeg skulle skrive denne anmeldelse. Men når man får samme ********** svar retur fra kundeservice så vil jeg advare jer andre mod at bruge jeres penge herinde. Jeg opdagede en fejl, sad og spillede Cygnus 2 sidst dag og faldt over en bonus der pludselig forsvandt fra jordens overflade, den ville med sikkerhed gå ned i venstre side af skærmen og derved udløse bonus spil (7stk), pludselig var den væk. Har skrevet ind til kundeservice (klageafdelingen) som nu pludselig har brug for detaljeret detaljer om præcis hvad kl jeg spillede på maskinen, har dog fortalt hvilken dag, udelukkende i håb om at jeg vil tænke det er for krævende og glemme det, det bliver dog ikke glemt, man skriver med kundeservice og det er de samme ***** svar man får retur, nu er min tålmodighed så brugt op, og næste skridt bliver med medier m.m. Et godt råd fra mig hold jer væk fra samtlige maskiner fra danske spil, du kan være heldig at vinde 200-300kr men du kan være sikker på den æder 500kr lige efter du har vundet, hver gang man har opbygget lidt x så pludselig rammer man ingenting, det er ikke tilfældigt, det er fuldt ud bevidst. - Det eneste danske spil ikke kan snyde I er lotto….. hold jer langt væk fra alt andet derinde. Jeg afventer nu nyt retursvar fra danskespil omkring “fejlen” på min maskine. Er spændt på hvilket svar jeg får retur i morgen, men mon ikke det er noget lignende de svar jeg allerede har fået. Så går sagen bare videre derfra.

9. april 2026

Hej Lasse,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det er vi kede af at læse. Vi forstår godt, at det kan være både frustrerende og skuffende, når noget i spiloplevelsen ikke føles korrekt, og når du samtidig ikke føler, at du får den hjælp, du har brug for fra kundeservice.

Vi kan forsikre dig om, at vores spil er underlagt strenge krav og bliver løbende kontrolleret for at sikre, at de fungerer korrekt og tilfældigt. Når der opstår mistanke om fejl, tager vi det meget alvorligt og undersøger det grundigt – men for at kunne gøre det præcist, har vi ofte brug for så mange detaljer som muligt, herunder tidspunktet for spillet.

Vi er kede af, hvis du har oplevet vores svar som utilstrækkelige eller gentagende – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Hvis du vil give os mulighed for at kigge nærmere på netop din sag, må du meget gerne kontakte os direkte på kontakt@danskespil.dk
og skrive "Trustpilot" i emnefeltet. Så sørger vi for, at din henvendelse bliver prioriteret og behandlet grundigt.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at hjælpe dig videre.

Danske Spil 🎲

Jeg har spillet Boblebasserne flere…

Jeg har spillet Boblebasserne flere gange og har spillet på Danske Spil quiz i mange år.

Det her er et mønster, der gentager sig igen og igen.

Flere gange har jeg haft hele spillet fyldt op jeg manglede kun én sidste gul boble med en dråbe. Jeg havde stadig fuld med træk tilbage, men den kom aldrig

Det giver ingen mening, og det virker ikke tilfældigt. Det føles som om spillet bevidst stopper én lige før gevinsten for at få én til at spille videre

Jeg har endda optaget hele spillet som bevis, fordi det sker så ofte.

Det sker mange gange, og derfor tror jeg simpelthen ikke på, at man kan vinde de store gevinster i nogen af jeres quiz spil. Hvis der er nogen derude, der nogensinde har ramt en stor gevinst på Danske Spil quizspil så skriv gerne, for jeg har aldrig set det

Jeg stiller seriøst spørgsmålstegn ved, om det her overhovedet kører efter loven. For mig virker det som et system, der lokker folk ind og holder dem lige under gevinsten uden en reel chance for at ramme jackpotten.

7. april 2026

Hej,

Quick-spil (som fx Boblebasserne) er baseret på tilfældighed, og hvert spil er uafhængigt. Det kan derfor godt opleves som mønstre, selvom spillene fungerer efter faste og godkendte principper.

Hvis du ønsker mere information om, hvordan spillene fungerer, herunder vinderchancer, er du velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 36 72 80 80 eller via e-mail på kontakt@danskespil.dk.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jan, Danske Spil

Snyder massivt

brugte en lap på deres påske æg spil og vundet ikke noget. STOR SKAM DANSKE SPIL

5. april 2026

Hej Vlad,

Tak for din feedback.

Spillene er baseret på tilfældighed, og der er derfor ingen garanti for gevinst ved deltagelse.

Hvis du oplever generelle problemer med spillet, er du meget velkommen til at vende tilbage ved at kontakte os på mail. Så vi kan undersøge det nærmere.

Med venlig hilsen,
Danske Spil

Troede at denne side var den mest…

Troede at denne side var den mest ærlige side. Det nemmere at vinde på en lottokupon en vinde noget på deres maskiner. Aldrig er jeg blevet snydt så meget når jeg tænke på andre sider der opfylder hvad et spil love. Så hvis i vil miste uden at vinde er denne side den rette.

2. april 2026

Besvarelse fra Danske Spil A/S

Hej Tina, tak for din feedback. Hvis du mener at have oplevet fejl er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danskespil.dk, så tager vi et nærmere kig på det.

God påske

Mvh.
Frederikke

Dansk spil er fuld med scammer system

Dansk spil er fuld med scammer system. Har spiller online i mange år kender % nok til vurdering at dansk spil er 100% scammer system. Det kan ikke pass at dansk liscen kan ikke se det.

2. april 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er vi kede af at høre, og vi forstår godt, at det kan føles frustrerende.

Hos Danske Spil tager vi fair spil meget alvorligt. Vores spil er underlagt strenge krav og løbende kontrol fra Spillemyndigheden, som sikrer, at alt foregår korrekt og tilfældigt.

Hvis du har oplevet noget, du er i tvivl om, vil vi meget gerne kigge nærmere på det. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@danskespil.dk
og skrive “Trustpilot” i emnefeltet, så hjælper vi dig videre.

Danske Spil

Det fleste spil har i omkring 93…

Det fleste spil har i omkring 93 procent tilbagebetaling. Men det stemmer ikke overens med virkeligheden. Det er fysisk umuligt at vinde penge på jeres casino. 95 procent af gevinsterne er under satsen og resten ligger på mellem satsen og gange 3. De gange man vinder bare lidt æder i igen med et snuptag. Der vel en grund til at i kan forære 1.8 milliarder væk hver år til tossede projekter. Så har man sine penge kær så hold jer væk.

29. marts 2026

Hej Tonny,

Alle vores spil er tilfældighedsspil. Vi kan ikke understrege nok, at alle vores spil er baseret på en stor grad af tilfældighed. Uanset hvor længe du har spillet, hvor meget du kender til en sportsgren eller har øvet dig på et bestemt bordspil, er der ikke noget, der hedder en sikker gevinst. Det forrige spil siger ikke noget om det næste, din fornemmelse har ingen indflydelse. Maskinen bliver ikke varm. Du skal derfor kun spille for at blive underholdt, ikke for at tjene penge eller vinde det tabte tilbage.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent på kasinospillene fortæller ikke, hvor ofte du kan regne med at vinde
At en tilbagebetalingsprocent er på f.eks. 95% betyder IKKE, at for hver 10 kr. du spiller for, så får du 9,50 kr. tilbage. De 95% er baseret på millionvis af spil og dermed et udtryk for, hvordan maskinen rammer gevinster på den meget lange bane. Talgeneratoren bag spillet genererer konstant helt tilfældige tal i et lukket system, som spiludbyderen ikke kan ændre eller have indflydelse på fra kunde til kunde.

Danske Spil har tilladelse til at udbyde spil i Danmark fra Spillemyndigheden. Det betyder, at vi skal leve op til strenge krav til, hvordan spillene er sammensat, og at der føres tilsyn med os løbende. Vi har ingen interesse i at snyde vores kunder, og i sidste end risikere at få frataget vores tilladelse til at udbyde spil, så vi følger reglerne til punkt og prikke.

Hvis du ønsker vide mere om vores teoretiske tilbagebetalingsprocenter eller andet, så kan du altid række ud til vores kundecenter på 36 72 80 80 eller kontakt@danskespil.dk.

Danske Spil

Ja man ser virkelig hvor dårlig jeres…

Ja man ser virkelig hvor dårlig jeres svindel casino er...tusinder af kommentarer herpå og alligevel så står i dårligt
I er de største godkendte svindlere i Danmark nok også i Eu
Man kan håbe det en dag blir gennem trumfet at der skal åbnes for alle online casinoer... underligt nok kan man vinde mere på dem uden dansk licens...nok fordi de er mere fri og fair... sikkerhed kan i stikke i vist sted hen...jeg har altid fået mine gevinster udbetalt fra de casinoer...hos jer vinder man i 5 minutter også er det ellers kun tab på alle spil...ergo rigget svindel
Har nu lukket min konto permanent hos jer svindlere for i er det ikke værd...farvel svindlere

27. marts 2026

Hej Kim
Hvis du ønsker vide mere om vores teoretiske tilbagebetalingsprocenter eller andet, så kan du altid række ud til vores kundecenter på 36728080.
Venlig hilsen Jan, Danske Spil

Spørgsmål til udbetalingsprocenter på…

Spørgsmål til udbetalingsprocenter på spillemaskiner,
Jeg har lige siddet sammen med ven og set ham spille 9 gange free spins på selv samme maskine. Hver gang free spin koster 100 kr og hver gang fik han 10 free spins, men ingen af gangene var han i nærheden af at vinde de 100 kr tilbage. Efter de første gange hvor maskinen udbetalte mellem 15,60 kr og 37,40 som det absolut højeste, så sluttede maskinen af med at udbetale henholdsvis 7,40 kr og 2,40 kr, så den maskine har en udbetalingsprocent på UNDER 8%.. LANGT under det som loven påkræver og når Danske Spil selv fortæller at det er personens enkelte +/-, så kan man ikke sige at det er fordi andre har vundet på samme maskine, så hvordan kan en maskine køre på så lav en udbetalingsprocent, for nu er det 2 gang på et par uger jeg har siddet og set, og denne gang optaget hvert eneste spil free spins han har købt...

26. marts 2026

Det er usmageligt at man skal modtage…

Det er usmageligt at man skal modtage flere email samme dag hvor i reklamere for spil.
Det burde være fuldstændig forbud overhoved at reklamere for spil.

22. marts 2026

Hej Jesper

Hos Danske Spil forsøger vi at tilpasse vores kommunikation, så den er relevant, og samtidig overholder vi gældende regler for markedsføring. Du har altid mulighed for at justere dine samtykker og fravælge marketinghenvendelser, hvis du ikke ønsker at modtage denne type emails.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre dine indstillinger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@danskespil.dk

Danske Spil

Virkelig dårlig stil fra en statsejet virksomhed

Danske Spil brillerer med en ringe tilbagebetalingsgrad, og det hjælper ikke med alle de gode undskyldninger, for bundlinjen taler sit eget tydelige sprog.
Det er mig også ufatteligt, at der skal være de enorme spring i lottopræmierne. 300 millioner til nr. 1 og 200000 kr. til nr. 2 og så 2000 til nr. 3 osv.
Her er der også mange undskyldninger, så lad mig komme til den direkte årsag til, at jeg i dag udtrykker min harme.
Jeg har i lang tid ikke kunnet forstå, at jeg ikke bliver underrettet, når en 10-ugers kupon er udløbet, selv om jeg beder om en underretning.
Til gengæld får jeg beskeder fra min PBS-betalte lotto, at jeg nu er med i den ene og den anden ekstra trækning, hvilket jeg dog selv skal finansiere, og derfor trækker DS de ekstra penge - hold da op - mon elselskabet lige om lidt køber vin til mig - for mine egne ekstra penge?!!!??!!
Det er mærkeligt, at det overhovedet er lovligt?
Nu skulle jeg så pludselig genbekræfte mine data i Danske Spil appen, og nu fandt jeg ud af, hvorfor jeg aldrig bliver underrettet.
Jeg sagde ja til de "nødvendige" dataudvekslinger, og straks derefter underrettes jeg om, at så kan jeg ikke få underretninger, for det kræver, at jeg accepterer at blive spammet af Danske Spil - Nu må I lige stoppe.
Har I ingen samvittighed?
OK, giv mig 300 millioner, så skal jeg nok smile og være glad, men ellers bør I stoppe jeres reklamer om jeres fortræffeligheder, for de er rent blændværk.

Danske Spil svarer, som de nu gør nedenunder, men jeg kan konstatere, at jeg nu dagligt får spam i min indbakke. Det skal jeg vel ikke forhandle med jer om. I skal bare give folk den mulighed, at de kan få oplyst udløb af en kupon UDEN at skulle modtage alskens skrammel ved siden af.

22. marts 2026

Hej Yogi

Vi er kede af at læse om din oplevelse. Danske Spil opererer under faste regler og krav, både når det gælder tilbagebetalingsprocenter og opbygningen af præmiefordelinger, herunder Lotto, som er fastsat på forhånd.

På PLUS-abonnement spiller man automatisk med i alle trækninger – inklusive de to ekstra lodtrækninger, der falder omkring påske og jul. Dette oplyses ved oprettelse af abonnementet, og der sendes også en mail inden betaling trækkes for de abonnementer, hvor ekstra trækninger indgår.

Tilsvarende gælder det, at hvis man køber spil til flere uger, deltager man i alle trækninger i den periode. Ønsker man ikke at deltage i en ekstra trækning, kan man i stedet vælge at købe spil for færre uger op til den pågældende trækning.

I forhold til notifikationer og samtykker er der forskellige indstillinger, som har betydning for, hvilke beskeder man kan modtage. Vi forstår, at det kan opleves som uhensigtsmæssigt, hvis det ikke fungerer som forventet.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår din opsætning og konkrete oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@danskespil.dk

Danske Spil

Danske Spil Poker fadæse uden lige...

Danske Spil's valg af GG poker, er noget af det mest patetiske og udanske i dansk spillehistorie. Hvordan den danske stat, er gået med til det, er mig en gåde.
GG Poker er ét af de største svindelforetagender, og det har intet med et pokersite at gøre. Deres såkaldte "RNG" er så u-random som noget kan være, det er meget tydeligt, at softwaren, er designet til at skabe så stort pengeflow så muligt. Det er "sjovt", at GG nægter at vise de spillere, er er røget ud, eller hvor mange rebuys den enkelte spiller har lavet. Meget belejligt. Og oven i det, tillykke til Danske Spil, for at direkte støtte den store Crypto vaskemaskine, for de russiske og kinesiske bots og ulovlige spillere (som GG Poker i øvrigt er blevet taget for før) Vil opfordre alle danske pokerspillere til at gøre jeres forabejde, og lægge jeres poker-penge andetsteds. Alle valg på det danske marked er bedre end Danske Spil med den nuværende "udbyder".

18. marts 2026

Hej,

Tak for din henvendelse og for at dele din bekymring. Netop integriteten i de spil vi udbyder, er helt afgørende – det skal selvfølgelig gå ordentligt til.

Det er vigtigt, at spillet foregår på et tilfældigt og fair grundlag, og GGPokers Random Number Generator (RNG) er certificeret af en uafhængig ekstern tredjepart. Fair spil handler også om at forebygge og stoppe snyd, og GGPoker har derfor en omfattende integritetsindsats. Spil overvåges løbende bl.a. ved hjælp af teknologi, der identificerer mistænkelig adfærd – f.eks. brug af bots, som du nævner – og der bliver grebet ind, hvis der er tegn på snyd.

Danske Spil

Endnu en test af svindlen..Samme…

Endnu en test af svindlen..Samme resultat.20 x 10 kr skrab- 0 gevinst…Danske svindelspil

17. marts 2026

Hej Jesper
Hvis du har spørgsmål til specifikke spil eller til generel forståelse af teoretisk tilbagebetalingsprocenter, kan du med fordel kontakte vores kundecenter på 36728080 eller kontakt@danskespil.dk
Venlig hilsen,
Jan