Jeg henvende mig til danske lejere den 12/9 pga min udlejer ikke har tilbagebetale rest fra min aconto varme, efter meget skriv frem og tilbage er sagen endelig endt med at jeg har fået mine penge ti... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Danske Lejere har skabt en god og effektiv medlemsservice, der dækker hele landet. Hjælpen til medlemmerne bygger på, at vi har erfarne jurister ansat og et stort antal dygtige frivillige jurastuderende. Udover det yderligere en par ansatte og en driftsleder. Vi behandler årligt ca. 1.500 egentlige sager - hvor der er strid mellem ejere og lejere. Dertil ydes der en hel del uformel rådgivning, uden at det bliver til sager. Vi har kontorer i København, Aalborg, Aarhus, Skive og Odense, samt træffemulighed i Aabenraa og Sønderborg.
Banegårdspladsen 18, 1. sal, 8000, Aarhus C, Danmark
- 71 99 44 14
- info@danskelejere.dk
- danskelejere.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Lang behandlingstid og manglende opfølgning – men god juridisk kvalitet og venligt personale.
Jeg fik medhold i min sag hos Huslejenævnet i januar, men modtog først mine penge i august – en alt for lang behandlingstid, som jeg mener skyldes manglende opfølgning fra Danske Lejeres side.
Min sagsbehandler var en studerende, hvilket i sig selv ikke behøver være et problem - men det medførte desværre lange svartider og stor usikkerhed omkring, hvornår hun var tilgængelig. Efter afgørelsen blev der ikke fulgt op på, om min tidligere udlejer ankede sagen inden for fristen på 14 dage.
Det var mig, der gentagne gange måtte tage initiativ og bede om opfølgning – hvilket burde være sagsbehandlerens ansvar.
Kommunikationen kunne have været mere nærværende og jeg savnede løbende information om, hvordan sagen udviklede sig. Sagsbehandleren havde lidt svært ved at følge op løbende, og hun fremstod ikke helt så proaktiv som ønsket.
Det ville være en stor fordel, hvis der var en supervisor tilknyttet de studerende, som kunne sikre, at sagerne bliver fulgt korrekt og rettidigt op.
Når det er sagt, vil jeg gerne fremhæve, at sagsbehandleren var rigtig dygtig til at formulere sig i forhold til sagen og alt, der blev sendt til Huslejenævnet. Hun havde styr på paragrafferne og reglerne, hvilket gav mig tryghed i selve sagsfremstillingen.
På trods af den frustrerende lange proces vil jeg til en anden gang sandsynligvis vælge Danske Lejere igen.
Prisen for juridisk hjælp er rigtig god, og mit generelle indtryk er, at de ansatte er søde og har et oprigtigt ønske om at hjælpe.
En beboerrepræsentants oplevelser
Jeg er nylig flyttet fra en ejendom med 62 lejemål.
Som beboerrepræsentant de seneste 6 år har jeg oplevet, at Danske Lejere har medvirket til bl.a. at forhindre diskutable huslejeforøgende tiltag, til at få styrket vedligeholdelsen (så standarden svarer til huslejen) og til at få styr på korrekt fordeling af forbrugsregnskaber.
Endvidere (og ikke mindst) har Danske Lejere i de 6 år udvirket, at udlejer ved mere end en tredjedel af periodens ca. 50 fraflytninger har reduceret eller helt frafaldet fraflytningskrav.
Så 5 stjerner til Danske Lejere.
De bedste til at hjælpe og pengen er…
De bedste til at hjælpe og pengen er givet godt ud . Kæmpe plus for deres arbejde.
Danske lejere har været en kæmpe hjælp…
Danske lejere har været en kæmpe hjælp for os! De var hurtige til at kigge på vores sag og vejlede os. De har har hjulpet ved at få vores indskud tilbage, da udlejer havde tilbage holdt beløbet.
Jeg vil stærkt anbefale danske lejere, hvis jeg skulle have brug for hjælp igen, vil jeg helt sikkert vende tilbage.
Tak for hjælpen
God kommunikation og professionel håndtering fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale dem.
Tak for hjælpen! 😎🙌
KÆMPE ros herfra
KÆMPE ros herfra, mine forældre har fået hjælp til at køre en sag mod deres boligforening. De vandt sagen, så de skulle ikke betale den uretfærdige regning de fik for istandsættelse, plus de fik deres indskud tilbage.
Tak for en kæmpe hjælp.
En lejekontrakt - en pris.
Jeg har én konkret lejekontrakt for et nyt lejemål.
Jeg får lov til at "gratis" spørgsmål inden man så skal melde sig ind til kr. 680 og betale kr. 290 i kvartalet.
Det giver ingen mening at skulle melde sig ind og betale for et medlemskab fordi man skal indgå en lejekontrakt gældende for flere år.
Der burde være en mulighed for en type "engangsbetaling" for én konkret lejekontrakt uden indmelding og kvartalsvis gebyrer.
Danskelejere er de fedste mennesker og…
Danskelejere er de fedste mennesker og uden dem har jeg ikke kunne vundet 4 gange. Jeg kan kun anbefale at tag kontakt til Danskelejere og få dem til at hjælpe jer med jeres sager.
Jeg er mega glad for at jeg tog fandt i dem.
Jeg kan kun varmt anbefale Danske…
Jeg kan kun varmt anbefale Danske Lejere. De går virkelig en ekstra mil, for at hjælpe deres medlemmer. Jeg har været medlem i årevis, og det har virkelig været det hele værd, når man står med en usamarbejdsvillig udlejer.
Efter fraflytning, hjalp de mig med at få mit tilgodehavende tilbage, overtog kontakten så jeg kunne slappe af, og være helt tryg i situationen. De lod ingenting være op til tilfældighederne, så alt blev gjort på den mest ordentlige måde, man kun kunne drømme om.
Så TUSIND tak, for en uundværlig hjælp og indsats.
Ville aldrig tøve med at bruge jer igen.
Jeg ville ønske jeg aldrig havde meldt mig ind i Danske Lejere
Det siger alt om Danske Lejere, at når man beder om kontakt til en overordnet for at klage over en ansats grænseoverskridende overfusning, mødes man med tavshed og udmeldes. Jeg bad selv om udmeldelse, men fik aldrig kontaktoplysningerne, så jeg kunne klage. Jeg endte med at betale Danske Lejere for at få den del af mit depositum tilbage, jeg havde fået uanset hvad. Den ene uge fik jeg at vide: “Bare rolig, der er meget, vi kan gøre,” og ugen efter var intet muligt. Det var penge ud ad vinduet og er under al kritik. Hensyn til mig som medlem blev smidt under bussen, for at man kunne lukke sagen og drage på sommerferie. Dertil var hensynet til at beskytte egne interesser større end at beskytte mig som medlem. Det er tankevækkende, at det ikke er muligt at klage, mens I til gengæld bruger tid her på Trustpilot på at udstille os og vores sager offentligt, fordi vi ingen anden mulighed har for at holde jer ansvarlige.
Jeg er klar over, at Danske Lejere ofte vælger at svare her med forsvarstaler eller bortforklaringer frem for at tage ansvar, men jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg ikke ønsker et offentligt svar, der går ind i min sag. Hvis I har kommentarer til min kritik, er I hjertens velkomne til at skrive til mig på e-mail og i samme ombæring også sende mig muligheden for at klage til bestyrelsen. Som medlem har jeg krav på privatliv, og en offentlig debat kan hurtigt blive etisk og juridisk problematisk, når en organisation bruger sine medlemmers personlige sager som argumentation på Trustpilot. Derfor frabeder jeg mig, at Danske Lejere svarer her, og hvis I vælger at gøre det alligevel, vil det i mine øjne kun bekræfte, at I er mere optaget af jeres offentlige image end af jeres medlemmers reelle oplevelser.
I burde være en organisation, der forstår, at I arbejder med mennesker i sårbare situationer, og møde os derefter. Det fremgår ikke tydeligt ved indmeldelse, at sagsbehandlingen udelukkende varetages af studerende med få timers tilgængelighed hver uge, hvilket trak min sag unødvendigt i langdrag. Havde jeg vidst dette, var jeg aldrig blevet medlem.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre, der overvejer et medlemskab, om at Danske Lejere i min oplevelse ikke står på lejerens side, når det virkelig gælder.
Meget lang behandlings- og svartid
Jeg oplevede i starten af min sag at blive hørt, men mere end et halvt år efter min flytning er der stadig ikke en afklaring i min sag. Der går utrolig lang tid imellem, at jeg hører noget fra Danske Lejere i min sag. De svarer med 14-30 dages frekvens. Svarene jeg får er ofte nogle, som jeg tidligere har fået, eller noget jeg skal forklare eller indsende igen. Alt i alt ikke en god oplevelse og kun udgifter til kontingent, som jeg ikke har fået noget ud af.
Vi er meget meget tilfredse med Danske…
Vi er meget meget tilfredse med Danske Lejere.Kan sikkert anbefales til andre lejere som har haft problemer med udlejeren. Udlejer krævede stort beløb fra os, men vi fik et pæn beløb fra udlejeren tilbage. Der var spænning i over 1 år ,men det lykkedes. MANGE TAK for Danske Lejere.
Der blev taget hånd om sagen og de…
Der blev taget hånd om sagen og de hjalp mig meget
Kæmpe hjælp fra danske lejere, gør bare det hele sejere
Jeg har brugt Danske Lejere, til en fornuftig fraflytningsaftale, efter 2 års chikane af min udlejer. Takken er stor da jeg med sikkerhed ved at det havde ikke gået sådan hvis ikke Danske lejere var indover. Kæmpe tak. Kan kun anbefale Danske lejere, skulle du stå og mangle råd eller vejledning og ikke mindst.. den kontakt de har med din udlejere hvis alting er kørt død og skævt. ( som hos mig) 👍🏻
Tandløse overfor udlejer og lang svartid
Først og fremmest skal det siges at jeg er glad for at have danske lejere ved min side. De har umiddelbart styr på lejeloven mm.
Jeg synes dog ofte der kan gå lang tid før jeg får svar på mine henvendelser(ofte 7 dage, har oplevet +14 dage), da den ansvarlige for min sag ikke er på kontoret mange dage om ugen.
Jeg synes også de beskeder der sendes til udlejer på mine vegne er lidt tandløse og uden henvisning til gældende lovgivning. Jeg er med på at søge dialogen fremfor en konflikt, men nogle udlejere har brug for at forstå at lejere har visse rettigheder som er fastlagt ved lov og at man som udlejer skal følge lejeloven.
Fantastisk hjælp og hurtigt svar
Fantastisk hjælp og hurtigt svar, når man henvender sig - og positiv afslutning ☀️ TAK
Jeg har fået rigtig fin og kompetent hjælp
Jeg har fået rigtig fin, kompetent og omhyggelig vejledning. Det er dejligt at jeg blev "holdt i hånden" hele vejen igennem sagen, så jeg kunne svare rigtigt, når det var påkrævet. Og dejligt at jeg kunne få svar, når jeg ikke kunne gennemskue, hvordan jeg bedst skulle agere. Og så har jeg fået hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg har også været glad for, at det var den samme medarbejder, jeg kommunikerede med hele vejen igennem. Jeg har lært rigtig meget af dette forløb.
Jeg er rigtig glad for at være medlem
Jeg er rigtig glad for at være medlem, kan altid skrive og få råd og de svare hurtig. Det giver tryghed synes jeg at de både hjælper i baggrunden som jeg har prøvet, men bestemt også kæmper ens sag, som jeg også har prøvet.
Vi kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse
Vi var i i uheldig situation med hensyn til vores udlejere.
Vi gik forbi noget gratis advokathjælp men følte os aldrig rigtig hørt i vores situation.
Så faldt vi over Danske Lejere og vi må sige at vi kun har været tilfreds med hele vores forløb. Alt skete proffesionelt og vi blev guided på en god forståelig måde. Vi følte virkelig at vores jurist Torben Harck har været dygtig og det har bestemt været et plus at han har været god til at tage sig tid til en og også have en masse gode dialoger med en.
Vi kan varmt anbefale folk at bruge Danske Lejere til deres sag.
Vi endte med at komme ud af lejemålet på en helt rigtig måde også uden at vi endte med at blive snydt.
Hjælpsom og dygtig .…
De har været ,så gode til at hjælpe mig , man skriver så svarer de med det samme. Despsret mig for over 14000 kr . Kan klart anbefales.