Danske Lejere Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 81 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne fortæller, at medarbejderne er utrolig hjælpsomme, meget professionelle og yder en fantastisk rådgivning under svære sager med vanskelige udlejere. Mange oplever en stor personlig tryghed og får effektiv hjælp til at få deres depositum og penge hurtigt tilbage uden problemer. Nogle anmeldere var ikke glade for langsom svartid og sagsbehandlere, der uventet skiftede undervejs i det lange forløb. En del personer nævnte også manglende kommunikation samt svære udfordringer med at få kontakt og klare svar fra administrationen. Desuden oplevede enkelte, at de følte sig overladt til sig selv i de mest pressede situationer under sagens gang.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med staff og fremhæver, at medarbejderne er utrolig professionelle,... Se mere

Service

Kunder havde positiv oplevelser med service og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle rådgivning... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice positiv og udtrykker stor taknemmelighed for den kompetente hjælp og... Se mere

Refund

Kunder deler positiv tilfredshed med refund og tilbagebetalinger af depositum. Mange forbrugere fremhæver, at... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kontakt, idet de oplever professionelle, engagerede og meget... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Igennem hele kampen med en tidligere udlejer, sad Danske lejere og ordnede alt. En regning på over 20.000,- som vi slet ikke mente var fair, blev til en regning på 3.200,- efter en tur i husle... Se mere

1. Juridisk rådgivning

Danske Lejere har skabt en god og effektiv medlemsservice, der dækker hele landet. Hjælpen til medlemmerne bygger på, at vi har erfarne jurister ansat og et stort antal dygtige frivillige jurastuderende. Udover det yderligere en par ansatte og en driftsleder. Vi behandler årligt ca. 1.500 egentlige sager - hvor der er strid mellem ejere og lejere. Dertil ydes der en hel del uformel rådgivning, uden at det bliver til sager. Vi har kontorer i København, Aalborg, Aarhus, Skive og Odense, samt træffemulighed i Aabenraa og Sønderborg.

Svarer typisk inden for 1 måned

4,3

Vi har været meget tilfredse med Danske…

Vi har været meget tilfredse med Danske Lejere. Vi fik hurtig, professionel og tydelig rådgivning gennem hele sagen. Kommunikation var god, og vi følte os trygge i processen. Stor tak for hjælpen ,kan klart anbefales.”

5. februar 2026

Jeg kan varmt anbefale Danske Lejere.

Jeg kan varmt anbefale Danske Lejere.
Jeg kontaktede dem, efter at jeg havde modtaget et helt urimeligt og urealistisk højt krav fra min udlejer i forbindelse med udflytning af et lejet hus. Det var umuligt at tale udlejeren til fornuft, og han fastholdt sine krav.
Allerede ved første telefonkontakt oplevede jeg professionelle, engagerede og meget hjælpsomme medarbejdere, som straks vejledte mig. Gennem hele processen har jeg følt mig støttet og godt informeret med klar kommunikation og løbende orientering om næste skridt.
Resultatet blev, at jeg – i stedet for en kæmpe regning – endte med at få penge tilbage fra udlejeren. Tusind tak for en fantastisk hjælp!

25. januar 2026

Skimmelsvamp

Vi havde problemer med en rigtig træls udlejer og skimmel i vores lejlighed, han ville ikke ville gøre noget ved det, selvom det var blevet målt som “sundhedsskadeligt”. Han beskyldte os for at det var kommet, men det kom udefra… Danske lejere hjalp os med at komme derfra lynhurtig og med næsten hele mit indskud igen! Havde ikke kunne gøre det uden hjælp fra dem

15. oktober 2025

Tak til danske lejere

Jeg henvende mig til danske lejere den 12/9 pga min udlejer ikke har tilbagebetale rest fra min aconto varme, efter meget skriv frem og tilbage er sagen endelig endt med at jeg har fået mine penge tilbage d.d. Et godt stykke arbejde men med en lang sagsbehandling. Tænker det måske kan gøres hurtigere men tænker også at det afhænger af sagen. Tak til danske lejere.

12. januar 2026

Jeg har haft kontakt med Morten fra…

Jeg har haft kontakt med Morten fra Danske Lejere og oplevede en meget professionel, saglig og imødekommende rådgivning. Kommunikationen var tydelig, og jeg følte mig taget seriøst og godt vejledt gennem hele forløbet.

Kan varmt anbefale Danske Lejere og især Morten.

30. september 2025

Jeg deler desværre ikke de gode…

Jeg deler desværre ikke de gode oplevelser. Jørgen Dyrmose håndterer en tvist med udlejer for mig.
Den 26.11.25 oplyste Dyrmose, han havde al nødvendig info, for at gå videre. Derefter intet. Jeg har ringet til DL og sendt Dyrmose mails, hvor jeg beder om opdatering samt at bekræfte modtagelsen af mails. Ingen reaktion. Indtil nu en meget negativ oplevelse....

26. december 2025

Professionelle og kompetente

Utrolig professionel og kompetent vejledning og hjælp. Hurtig responstid og god til hele tiden at melde tilbage med, hvor langt ens sag er i processen! Vi er yderste tilfredse, og de får vores dybeste anbefaling 🙏

10. december 2025

Kan kun anbefales! Så godt arbejde!!👏🏻

Igennem hele kampen med en tidligere udlejer, sad Danske lejere og ordnede alt.

En regning på over 20.000,- som vi slet ikke mente var fair, blev til en regning på 3.200,- efter en tur i huslejenævnet.

Selv efter afgørelsen fra huslejenævnet, forsøgte udlejer stadig at få flere penge, og hele vejen har danske lejere hjulpet os sikkert og godt i mål!

Kæmpe stort tak for hjælpen! I får vores varmeste anbefalinger!

7. december 2025

Havde ikke fået mine penge uden dem..

Et af de bedste valg jeg nogensinde har truffet var at melde mig ind ved danske lejer. Min gamle udlejer prøvede at snyde mig på det groveste og det forhindrede de. Og de har kigget flere lejekontrakter igennem for mig da jeg skulle finde ny bolig. Virkelig søde og hjælpsomme mennesker der altid er klar til at hjælpe.

8. december 2025

MED RETSSIKKERHEDEN I HØJSÆDET

Kan kun igen, igen rose D.L. for deres store expertise og professionalisme. Aldrig nogensinde har jeg følt mig i så trygge og kompetente hænder. Grundig, udførlig guidning og 1. klasses support fra alle ansatte, har været et særkende hver eneste gang, jeg har haft brug for deres hjælp. I denne ombæring var det med en kæmpe informativ støtte og medmenneskelig forståelse fra Morten H.. Bidstrup-Bendixen. Tusind tak for det.

11. november 2025

Danske lejere er virkelige hjælpsomme…

Danske lejere er virkelige hjælpsomme og dygtige til at hjælpe en igennem en svær sag. Jeg fik mit mit manglende indskud tilbage som jeg ville være blevet snydt for hvis ikke danske lejere havde hjulpet mig. Kan varmt anbefales. Mvh. Susan. 🙂

3. december 2025

Depositum tilbage

Danske lejere har hjulpet mig med at få fuldt depositum tilbage fra en udlejer som truede mig med stævning da jeg fraflyttede, udlejer mente jeg skyldte dem 565,00 kr.

Da de ikke havde holdt indflytningssyn ej heller udfyldt indflytningsrapport var det dem der skyldte mig og ikke omvendt.

Danske lejere har været der hele vejen og jeg havde en nærværende og dygtig jurist men også dem ved telefonen var så hjælpsomme og søde.

Danske lejere får mine varmeste anbefalinger

2. december 2025

Udelukkende en positiv oplevelse

Udelukkende en positiv oplevelse. God rådgivning og hurtig respons på e-mail. Processen med fraflytning var meget mere overskuelig og tryg med Danske Lejere ved min side.
Kan kun anbefale herfra.

24. november 2025

Den bedste støtte vi kunne ønske os

Vi har været medlem af Danske Lejere i en længere periode, og det har helt ærligt været en af de bedste beslutninger, vi har taget.
Vi stod i en meget presset og ubehagelig situation med en udlejer, der var svær at samarbejde med, og vi følte os tit usikre på vores rettigheder. Danske Lejere har fra første dag været vores tryghed.

Det, der især gjorde oplevelsen god, var:

- Tydelig og ærlig rådgivning
Vi fik svar på alle vores spørgsmål – både de store og de små. De forklarede tingene på en måde, der var nem at forstå, også når det blev juridisk. Vi fik konkrete råd, som vi kunne bruge med det samme.

- Hurtige svar
Vi blev aldrig efterladt i uvished. Mailene blev besvaret hurtigt, og vi følte os taget alvorligt hver gang.

- Professionel støtte i en svær proces
Det har betydet ALT, at vi ikke stod alene. De hjalp os igennem fraflytningssyn, opsigelse, krav fra udlejer og alle de spørgsmål, man som almindelig lejer simpelthen ikke kan vide på forhånd.

- Tryghed hele vejen igennem
Vi følte, at de stod vagt om vores rettigheder og sørgede for, at vi ikke blev snydt. Bare det at vide, at vi kunne sende en mail, hvis der opstod noget nyt, gav en kæmpe ro.

Danske Lejere er ærlige, dygtige og hjælpsomme.
Vi kunne aldrig have klaret alt det her uden deres støtte.

Kan varmt anbefales til alle, der vil være sikre på at stå stærkt som lejer.

21. november 2025