Dansk Brandteknik a.s. Anmeldelser 5

2,5

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Brandteknik a.s. leverer løsninger inden brandsikring, gasdetektering og førstehjælp. Vi tager hånd om alt fra installation, vedligehold samt uddannelse af personale. Vores konsulenter står til rådighed i hele landet for at vejlede og skræddersy en løsning efter din virksomheds behov og ønsker.

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse

Sælger kommer og lover aftale til billigere pris end Falck
Men der tillægges kr 100 + moms i gebyr pr slukker eller lignende. Så de ender med at være 60% dyrere end gammel aftale, samt opkrævning af penge for udstyr til sindssyge overpriser iforhold til markedet.
Hos falck var lejen af udstyret med i prisen - her skulle det købes ( sælgeren sagde intet om det - der kom bare en faktura efterfølgende)

Derfor er det her en advarsel til alle om at bruge dem som leverandør.
Alle i mit netværk er advaret om dem nu

1. august 2022

Ingen hjælp

Vi har lejet nogle erhvervslokaler med brandtekniske ovenlys vinduer. I kom forbi og sagde det var lovpligtigt at vi skal have eftersyn 1 gang pr år.
Nu står jeg her så på en søndag. Ovenlysvinduerne er gået op og alarmen hyler. Jeg ringer til 70111333 og bliver stillet om til en dame der ikke kender noget til det nr.
Jeg ringer så til Securitas der siger jeg skal ringe til jer mandag.

Det kan da ikke være rigtigt man ikke kan få hjælp til at få lukket vinduerne og slået alarmen fra.

Godt det ikke regner

1. maj 2022

Meget dårlig service

Meget dårlig service , beder man om ,at blive kontaktet vedr sin kontakt bliver man det ikke - Husk læs kontrakt mm rigtigt godt ellers blir du nemt skuffet og det kan koste dig dyrt at komme ud af det med dem

22. maj 2021

Hvis Dansk Brandteknik var lige så gode…

Hvis Dansk Brandteknik var lige så gode til at yde den aftalte service, som de er til at opkræve betaling for den, så var der ikke en finger at udsætte på dem.
Det er desværre ikke tilfældet; de er der max. 5 min., tjekker grej, som ikke skal tjekkes, snakker indbyrdes fra de kommer til de går, presser sig til at komme forbi udenfor normal åbningstid, og sidst men ikke mindst er deres pris for "servicen" langt, langt over, hvad man behøver at betale for det.
Vi er færdig med Dansk Brandteknik - har fundet en anden leverandør, der leverer nøjagtig samme service til 1/4 af prisen.

14. april 2020

Super service og kompetente tekniker

Jeg har i flere år fået lavet service af mine brandslukker og førstehjælpsudstyr af den nok meste kendte firma der bruger en GRIP som logo.
Men efter første besøg fra Dansk Brandtekninks serviceteknikeren bleve jeg overrasket over at man kan i flere år have en kuldsyrer slukker sat på en kontor, en slukker som viser sig at slukke B-brande, som i benzin og disel.
Det første jeg fik besøg af var godt nok en konsulent som tænkte mest på at sælge, men da jeg fik besøg fra teknikerne var alt perfekt.
Super flik og ikke ude på at sælge men rette mine ting til..

15. februar 2016
Dansk Brandteknik a.s.-logo

Besvarelse fra Dansk Brandteknik a.s.

Kære Søren

Mange tak for, at tage dig tiden til at skrive denne anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med den vejledning og service, som vores servicetekniker har ydet, og ikke mindst, at du har fået det korrekte udstyr på dit kontor.

Dansk Brandteknik a.s.