Dansk Auto Shop.dk Anmeldelser 10

4,1

4,1

God

Opfølgning på tidligere indlæg med…

Opfølgning på tidligere indlæg med renovering af gearkasse.

Besluttede selv at adskille gearkassen for at udskifte den defekt skiftegaffel til gear 4 som ikke var udført ved renoveringen af gearkassen, hvor skuffelsen nåede nye højder.

Lejer var ikke skiftet som anført på den fremsendte regning, ej heller som påstået isat nye synkronringe og fjernet grater på tandhjulene samt det, at en af de to pak dåser på udgående aksler var skadet så den ikke holdt tæt.
Gearkassen var indvendig så snavset, at der umuligt kunne være foretaget nogen indgreb og magneten i bunden var så belagt med snavs at den lignede et pindsvin.
Endvidere var pak massen ved samlingen så stiv og uens i farven modsat indvendig og udvendig, at jeg vil påstå, at det er pak masse fra fabrikken og gearkassen derfor aldrig har været adskilt.
Pak dåsen lovede han at sende mig for 5 uger siden, men når han skal bruge 3 måneder på at udskifte to tætningsringe, så går der jo nok et stykke tid inden jeg ser den.

Jeg har efter den konstatering opgivet gearkassen og købt en anden, da den stadig er i samme stand som da jeg indleverede den og er nu henlagt som bevis hvis der skulle opstå tvivl om rigtigheden af min påstand.

Det ville klæde Bent fra Dansk Auto Shop også kaldet BM Auto, at vedgå fejltagelsen og returnere mig beløbet, minus fragt og to tætningsringe for den fejlslagne renovering på 6250,00 kr. KONTONR. 9805616266 REG.NR. 2316.

Jeg vil så her i den midtjyske ånd, hvor et håndslag er lige så bindende som en underskrift på en slutseddel, kunne bekræfte hans ærlighed, men vil modsat til stadighed regne ham som en person for intet at regne.

7. november 2020

Hold dig LANGT væk fra de fuskere

Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at bruge Dansk Auto Shop, eller Bm auto som de også hedder.

Jeg vil hævde at de snyder kunder omkring fakturering, ligesom deres talent indenfor motor-reparation virkeligt ikke er særligt højt. De samlede bla. min motor med de gamle defekte plejl-lejer da de ikke var i stand til at se de var defekte, ligesom de i første omgang genbrugte stræk-boltene. Utroligt at folk der kalder sig motor specialister gør sådan noget.

Desuden er de vanvittigt langsomme, og meget lidt kommunikative, og snyder med fakturering, og påfører dele de ikke har brugt på faktura. Eftersom jeg ved fra mekanikeren (har optaget telefonsamtalen) at motoren i første omgang blev samlet med de gamle lejer og gamle bolte, så undrer det mig at jeg skal faktureres for 16 bolte, eftersom de kun har brugt 8 nye.

På faktura skriver de at grunden til at jeg skal faktureres for 16 bolte, er at "kunden ikke kunne bestemme sig" , hvilket lyder lidt hult når jeg har en optagelse fra samtalen med mekaniker, som i første omgang siger at motoren er samlet med de gamle lejer og bolte.

Til sidst vil jeg da nævne at de på faktura fraskriver sig al garanti på reparationen, da de mener at fejlen skyldtes en kæde til oliepumpen, som jeg ikke kunne lade dem skifte , da der var garanti på fra skoda, og bilen blev kørt direkte fra Dansk Autoshop til Skoda med Falck som ordnede kæden.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, hvilket da også kan bekræftes af de mange 1 stjerner bedømmelser tidligere.

31. august 2020

Køb aldrig reservedele ved dansk Auto …

Køb aldrig reservedele ved dansk Auto Shop Det er det største svindlerfirma jeg har kendt. Jeg kører i en Liana Hvor jeg var uheldig at få smadret min venstre tågelygte ,original syntes jeg var for dyr men snakker Børge ved dansk auto shop Sydfalster Han får min nummerplade så han kan se hvilken liana jeg kører i . Mailer til mig at nu har han funden en der passer der medfølger et biled af lygten.
Jeg ringer til ham siger at hvis den passer må han gerne sende den
Da jeg modtager den viser det sig at det set med mine øjne er en tilfældig lygte at han har sendt mig som ikke passer, det ringer jeg og siger og ber om en kode så jeg kan sende den retur.det kan jeg ikke få og han vil ikke ta`en bestildt vare retur nu står jeg med en lygte til 725 kr. som jeg ikke kan bruge derfor advarer jeg nu andre om ikke at handle med ham
Kurt Madsen
Ringe Fyn

21. juni 2017

HANDEL IKKE HER - DU FÅR IKKE DINE PENGE RETUR VED REKLAMATION

Jeg søgte efter en krumtapscensor til min VW og fandt den på Dansk Auto Shops hjemmeside. Vi fik betalt og modtaget varen, så ikke en finger at sætte på det. Min mekaniker monterede den nye sensor af samme navn som den gamle og det hele burde spille......men varen var defekt og bilen hakkede og hostede efter montering. Jeg ringer til Dansk autoshop og aftaler at vi sender den retur...men der siger han så at han kun vil give 50% af pengene retur, hvilket jeg desværre accepterer - efter købeloven har man ret til det fulde beløb, når en varer er defekt. Hans begrundelse var iøvrigt at delen havde været monteret - men hvordan søren finder man så ud af om det virker, hvis man ikke må monterer det????
Jeg går nu og venter på pengene, som han lovede at sætte ind straks og der sker ikke en disse, jeg ringer til ham og her er det så han vender helt rundt og er langt fra behagelig at snakke med. Han sagde: Den havde været pakket ud og den var helt fedtet og det kunne bare være den defekte som først sad I bilen vi havde sendt retur og han havde sendt billeder til mig af den defekte krumtap på email af det osv....der er aldrig kommet en email med billeder. Han har fået alle sine penge I starten handlen og dem beholder han helt sikkert...min yngste søn ringede ham op igen og fortalte omkring internethandel og købeloven osv...men han var en kold skid igen igen og lagde på. Derfor lovede jeg ham at skrive en dårlig anmeldelse herinde, men det kunne jeg bare gøre sagde han var da ligeglad. KØB IKKE RESERVEDELE HERFRA...

16. september 2016

For dårligt!

Jeg bestilte en koblings slave cylinder til min audi a3. Det drejer sig om mærket Sachs.

Butikken henvendte sig til mig på mail med et billede af delen, blot for at være sikker på at det var den rette dele (God stil tænkte jeg straks).

Jeg bekræfter at delen er den korrekte, og at han bare kan sende den (Dokumentation haves for samtalen)

2 dage senere modtager jeg så pakken, og ser så at det hverken er den rigtige del (Ikke den jeg havde bestilt eller den butikken sendte mig et billede af!) Udover det, var det heller af mærket Sachs men et eller andet ukendt mærke (Emballagen var ikke til delen, men til noget hydralik!!!)

Jeg har dags dato skrevet til butikken, og venter svar fra dem.

Fejl kan forekomme ved udsendelser af ordrer, men når butikken vælger at kontakte mig, for at dobbelttjekke at det er den korrekte, så forventer jeg at det er den rette del der kommer.

Jeg har spildt en hel værksteds dag, som koster mig penge fordi de laver en fejl.

Udover det ringede jeg hurtig ind til Gør det selv værkstedets reservedels afdeling, som har bestilt den korrekte vare hjem til mig, så den er der imorgen formiddag. Og den er sågar 150 kr billiger!

Nu forventer jeg at får mine penge tilbageført.

Skal nok give en update.

------------------------------------------------

Fik alle mine penge retur.

11. februar 2014

Er dette din virksomhed?