Danseglad.dk Anmeldelser 19

4,6

1. Eventbureau

Speciale i fælleskabsboostende dans for grupper. Virksomheds/personale events Krop og læring på skoler og uddannelsessteder Private begivenheder for voksne eller børn

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Megafed oplevelse!

Vi var 15 voksne som havde booket Signe til en times silent disco i det fri her i weekenden. Instruktionen var hjertevarm, humoristisk og nem at forstå, så alle kunne være trygge ved at gå ombord i dansen. Signe havde 100% tjek på både teknik, musik, stemningen i gruppen, tiden og at styre løjerne. Så der var kun tilbage for os at være i det, og nyde det.
Kæmpe tak fra os alle sammen for en fabelagtig fælles danseoplevelse. Det var SÅ fedt at komme ned i kroppen, mærke den gode energi og have det skægt sammen, under åben himmel. Vi var helt høje bagefter. Sikke en gave – kan varmt anbefales!

27. september 2025

Den skønneste dansetime med de bedste venner

Så gjorde Signe det igen <3
Gav os allesammen én på opleveren samtidig med at vi næsten ikke mærkede at vi blev løsere i hofterne, lettere på tå og slet ikke var generte på dansegulvet mere.

Det er lige det Signe kan - at give alle med bare en lille smule danseglæde en hel masse energi og mod på at kaste sig ud i det. Og til en fest er det jo lige det der skal til, når man er mange samlet og mange ikke rigtig kender hinanden så godt.

Så er et professionelt break til festen lige sagen, og vi lover dig Signe, at dansegulvet kogte efter at du forlod festen. Det var lige præcis alt, hvad vi havde drømt om for vores 30 års kærestedag. Tusinde tak - det er ikke sidste gang vi ses og danses ved.

Bent & Stine

30. august 2025

Signe er yderst kompetent - både fagligt og pædagogisk

Signe er yderst kompetent - både fagligt og pædagogisk. Signe faciliterede et trygt, nærværende og fagligt rum, hvor alle elever følte sig velkommen. Signes undervisning er både fagligt udviklende for elever og undervisere og det er absolut ikke sidste gang af Sankt Annæ Gymnasium har haft besøg af Signe.

6. september 2024

Danseglad med Signe

Lørdag den 16. marts holdt vi guldbryllup for 45 gæster på Rødvig Kro. Arrangementet startede om eftermiddagen, og en af indslagene før festmiddagen var Signe.
Signe fyrede op under alle gæsterne, som er fra 8 år til 93 år. Signes danseglæde, energi og charme smittede af på os alle, så festlokalet var fuld af latter og smil.
I skulle selv prøve at hyre Signe…. God fornøjelse.

16. marts 2024

Dygtig underviser

Vi havde Signe forbi til en charleston time og det var rigtig godt. Signe var sjov, dygtig og god til at formidle viden videre! Vi havde en fest og vil klart booke hende igen!

28. august 2023

Firmafest med top tunet Signe-indslag

Signe er fantastisk! Hun skaber et trygt rum for sjov, ballade, grin, fællesskab og bevægelse. Hun havde endda strikket et perfekt program sammen, lige præcis tilpasset os og vores tema for aftenen. Herunder både med musikquiz og styrede danse/bevægelses indslag.
De aller varmeste anbefalinger til private arrangementer, såvel som firmafester mv. Signes danseglæde, energi og evne til at lave en ramme hvor alle kan være med, selv hvis man er genert, er uforlignelig.

25. august 2023

Besvarelse fra Danseglad.dk

Kære Elisa, tusind tak for din anmeldelse. Særlig glad gør det mig, at I mærker at jeg kommer med et indslag, der er lavet specielt til jer og at også de generte, føler sig inkluderet i dansen. Jeg håber I havde en dejlig fest efterfølgende!

Privat 53 års fødselsdagsfest

Jeg havde booket Signe til at få os til at danse til en privat fest. Vi var 10 danseglade kvinder og det foregik i haven, en sommeraften. Vejret var godt, og det var så skønt at danse sammen, guidet af Signe. Man blev glad helt inde i knoglerne. En herlig måde at være sammen på! God musik, gode moves, skøn guidning. Vi brugte høretelefoner (silent disco). Det fungerede godt - og vi generede ikke naboer. Signe er dygtig, behagelig og god til at skabe en rar stemning.

5. august 2023

Besvarelse fra Danseglad.dk

Tak for de søde ord, Tiia. Det er så smukt at besøge selskaber som dit, hvor venskaberne lyser ud af øjnene, latteren bare flyder og vi sammen skaber den oplevelse, som vil stå tilbage som et fint minde i jeres fælles erindring.

Skræddersyet danseundervisning med go' energi

Vi havde hyret Signe til danseundervisning i Charleston i forbindelse med teambuilding og forberedelse til en 1920'er tema fest i Novo Nordisk. Det var en stor succes. Signe var på med god energi både før, under og efter. Dansen har været et stort samtaleemne i teamet. Allerbedst var Signe's evne til at ”læse” rummet og lægge sværhedsgraden rigtigt, og ikke bare køre igennem med et fast one-size fits all program. Signe og danseglad.dk kan varmt anbefales!

28. marts 2023

Besvarelse fra Danseglad.dk

Tak Rasmus! For en sjov opgave, for et godt samarbejde og for din positive feedback. I ringer bare igen næste gang I får brug for danseundervisning :-)

Fantastisk stemning og god energi

Signe var helt fanstisk til at skabe en god stemning og få alle med ud på dansegulvet til vores firmafest. Jeg var rigtig glad for dialogen med Signe forud for vores firmafest, da hun hurtigt fornemmede, hvad der var brug for: at skabe glæde og energi.
Jeg kan varmt anbefale Signe til fester, teambuildings etc.

28. april 2023

Besvarelse fra Danseglad.dk

Tak for den positive feedback og stjernerne. Det var en fornøjelse at danse med jer til jeres kæmpe fest og I er meget velkomne igen en anden gang.

Min kæreste og jeg havde en privat…

Min kæreste og jeg havde en privat dansetime med Signe. Jeg havde blot sagt at det kunne være fedt at prøve lidt forskellige dansearter. Så havde Signe forberedt 3 forskellige arter som hun havde sat sammen. Det var en virkelig fed og sjov oplevelse. Signe er så mega professionel og dygtig. Hun formidlede det på en rigtig god måde, så vi begge kunne følge med uden at blive helt forvirret over at lære så meget på kort tid. Hun har min varmeste anbefaling:)

18. januar 2023

Børnefødselsdagen alle taler om

Vi fik besøg af Signe til vores drenges 5 års fødselsdag. Hele stuen fra børnehaven var inviteret, så børnene havde et aldersspænd fra 3 til 6 år - intet problem for Signe, der med indlevelse og god tid fik alle børn inkluderet. Først blev børnene malet i ansigtet og også nogle af forældrene der ikke kunne dy sig :-)
Herefter stod den på sangleg og glad musik i silentdisco. Pludselig var der helt stille da børnene var opslugt af musikken, så kunne de forældrene der ikke deltog få snakket :-D
Signe er rigtig god til at læse rummet og få engageret alle. Hun var hurtig til at gribe børnenes indfald og ideer og indkorporeret dem i legen.
Stor succes og varm anbefaling.

24. september 2022

Super godt, interaktivt og anderledes indslag med Signe der i den grad fik vores dygtige kollegaer aktiveret med et sjovt danseindslag

Til årets virtuelle kick off event for salget i Alm. Brand Group blev Signe booket til et danseindslag der skulle få alle vores dygtige kollegaer aktiveret ude i afdelingerne. Signe leverede et energisk og sjovt indslag og var i processen optil meget engageret i at fremføre et indslag der passede til vores organisation og afdeling. Samarbejdet var meget professionelt og det var tydeligt, at Signe er meget erfaren på at levere danseindslag til virksomheder.

Flere af vores kollegaer udviste stor engagement både under og efter indslaget. De fortalte bl.a. at det var en sjov og anderledes måde at blive aktiveret på og at Signe var god til at inddrage dem undervejs, på trods af at det kan være udfordrende gennem en skærm. Indslaget var netop det vores kollegaer havde brug for efter en times live-session, hvor blot de havde kigget med ude i afdelingerne.

Alt i alt et meget professionelt indslag der i den grad aktiverede vores kollegaer og skabte god energi og stemning. Signe kan varmt anbefales til lignende indslag.

1. januar 2023

Signe Frydenlund ikke alene giver…

Signe Frydenlund ikke alene giver fantastiske oplevelser, og hun er også en oplevelse i sig selv.
Hun lyser lokalet op, spreder smil og god stemning og får på magisk vis animeret selv den mest tilbageholdende forsamling ud på dansegulvet. Man kan ikke stå for Signes smittende danseglæde, hun er en fantastisk facilitator og intet mindre end en førsteklasses ambassadør for Københavns dansescene.

7. december 2022

Signe Frydenlund fra Danseglad.dk får alle med

Signe Frydenlund fra Danseglad.dk formår at få selv de mest danseforskrækkede til at føle sig trygge og danse med, til kinderne blusser. Med sit imødekommende, humoristiske og helt-nede-på-jorden væsen tager hun blidt folk ved vingebenet og får alle med på de nemme dansetrin til herlig musik. Oplagt til jule-, sommer- og
påskefrokost, temadag, personalemøde, polterabend ... jamen, allerhelst hver dag!

13. januar 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)