Hej Stefan
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med brugen af DANSAND® NO GROW™ Fugesand.
I første omgang vil vi gerne tilbyde vores hjælp til at finde ud af, hvorfor du efter 2-3 uger har ukrudt i dine fuger. Hvis du er interesseret I at modtage vores hjælp til at analysere, hvorfor der så hurtigt efter fugning forekommer ukrudt i fugerne, så vil vi bede dig om, at gå ind på vores hjemmeside www.dansand.dk og udfylde vores reklamationsformular. Denne finder du under Menupunktet ”Produkter” og her under punktet ”Service”.
Det vil også hjælpe til opklaringen, hvis du kan tage nogle fotos af belægningen, af fugerne med ukrudt og
allervigtigst af en eller to fuger, hvor du har fjernet en belægningssten og her tager et foto af hele fugen i sin fulde højde inkl. ukrudt. Du må også gerne medsende et foto af produktionsdatoen på en af de DANSAND sække, som du har købt til fugningen, hvis du stadig har gemt en af disse.
DANSAND® NO GROW™ Fugesand er udviklet med henblik på at forebygge ukrudt. Det er ikke et ukrudtsmiddel, da det ikke indeholder kemi eller andet til at bekæmpe ukrudt.
Produktet består af vasket og ovntørret kvartssand, som vi har tilsat et naturligt mineral, som øger pH-værdien og ZAR-værdien i kvartsandet, således der i fugematerialet opnås et miljø uden næring for ukrudtsplanter. Det betyder, at finder et ukrudtsfrø vej til din fuge og her forsøger at sætte rødder, så vil rødderne efter kort tid give op og frøet vil tørre ud.
Vi anbefaler en fugehøjde på min. 4 cm ved fugning med DANSAND® NO GROW™ Fugesand, og det gør vi for at sikre at frøets rødder ikke får tid nok til at finde næring under de min. 4 cm fugesand, da det vil tørre ud inden da.
DANSAND har for mange år siden opnået et europæisk patent på netop DANSAND® NO GROW™ Fugesand og vi har naturligvis også videnskabelig dokumentation for, at produktet rent faktisk fungerer, som det herover meget kort er beskrevet.
Vi har igennem årene solgt millioner af sække med DANSAND® NO GROW™ Fugesand og også fået stor anerkendelse for produktets funktionalitet og kvalitet i såvel Danmark som i mange andre nordeuropæiske lande både fra private forbrugere såvel som fra professionelle anlægsgartnere og håndværkere, som bruger vores fugesand hver dag.
Vi håber, at du vil kontakte os via reklamationsformularen på vores hjemmeside. Alternativt er du velkommen til at sende en mail til info@dansand.dk - gerne med de ønskede fotos af dine fuger, som tidligere beskrevet herover.
DANSAND