1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fup produkt…

Fup produkt…. Aldrig køb deres no grow fugesand. Gik fra at have en indkørsel uden ukrudt, til at have en med en masse ukrudt efter brug af deres no grow fugesand. kan på ingen måde anbefale deres produkt som de sælger som noget det ikke virker mod..

8. juli 2024

No Grow = No Go

No Grow = No Go

Ofret en middelsvær bondegård på rens og imprægnering af 45 m2 terrasse.
Indkøbt No Grow til at fylde i fuger mm.
Læst Brugervejledning på bagsiden af posen… Så langt så godt..

Har nu brugt 2 hele dage, på at afrense hver enkelt sten med håndkraft, for at fjerne en hærdet beton overflade. 🤬🤬

Jow jow… På posen står der godt nok, i nederste højre hjørne, at man skal gå på hjemmesiden Dansand.eu.
Her skal man så skifte sprog fra Tysk til Dansk, downloade en Pdf fil, hvor der så på en af de sidste sider står skrevet, at fliser skal være fejet rene inden vanding…

Sørme lidt af et amatør firma, at Jeres P.R. afd. ikke kan skrive oplysningerne PÅ posen.

I får en enkelt stjerne, da dette er minimum, håber at jeres support bliver kvalt i telefon opkald, med mindre denne også skal hentes på en hjemmeside.

11. maj 2024

Nu har jeg købt fire sække Dansand No…

Nu har jeg købt fire sække Dansand No Grow til over kr 100,- pr. sæk til mine rensede fliser og fuger, og nu ligger resten af sandet ovenpå fliserne som en cementkage. Det er ikke lykkedes mig at få det af med hverken skovl, hakkejern, kost oa.
Hvordan kommer det af fliserne, uden jeg skal til at lægge nye fliser på mere end 50 m2? Heldigvis fik indkørslen ikke noget.
Jeg har tjekket brugsanvisninger og vejledninger uden at finde svar.
Det er på kanten af en fadæse

8. maj 2024

Køb ikke dette fup&svindel sand

Køb ikke dette fup&svindel sand - der er næsten mere ukrudt mellem mine fliser, end der var før - produktet burde jo benævnes: Spam-Sand "more grow" det var spild af 700,- Satans

24. juni 2023

Hej Børge
Vi er kede af, at du har fået ukrudt mellem dine fliser.
Du skriver ikke noget om, hvilket NO GROW produkt du har brugt, men fælles for dem alle er, at det er vigtigt, at du følger brugsanvisningen på posen.
Alle NO GROW produkter er vasket rene for organisk materiale og efterfølgende tørret på vores tørreovne. Derfor kan de under ingen omstændigheder give mere ukrudt i fugerne.
Derudover er det vigtigt, at du er opmærksom på, at NO GROW er ikke et bekæmpelsesmiddel. Produkterne består som sagt af vasket og tørret kvartssand, hvortil vi har vi har tilsat et naturligt mineral. Dette mineral hæver pH-værdien i kvartssandet, hvilket skaber et dårligt vækstmiljø for nye ukrudtsfrø. Det vil sige, at et nyt ukrudtsfrø, som finder vej til fugen og forsøger at slå rod, vil tørre ud efter kort tid.
Derfor anbefaler vi, at du renser dine gamle fuger ned i min. 40 mm. dybde og fjerner alt eksisterende ukrudt, inden du fuger. Desuden bør du blande posens indhold godt, før du fejer det ned i fugerne. Det sikrer nemlig, at de aktive mineraler bliver blandet sammen med kvartssandet og ligeligt fordelt i alle fugerne.
Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og analysere hvorfor du har fået ukrudt. Derfor opfordrer vi dig til, at udfylde vores reklamationsformular på hjemmesiden: https://dansand.dk/produkter/service/reklamation/

Super service og vejledning

Har lagt keramiske fliser og har fået en fantastisk rådgivning af Dansand, så jeg har fået de flotteste fuger med deres super produkt Kerama. Tak Peter K. H. for at følge mit projekt til dørs. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. juni 2023

Hej Klokkebo
Tusind tak for din anmeldelse af vores DANSAND Kerama fugemateriale og af vores rådgivning. Vi er altid glade for at få lov til at hjælpe vores kunder med gode god råd,
så brugerne af DANSAND fugematerialer får et optimalt resultat med vores fugematerialer og en positiv oplevelse med deres gør-det-selv-projekter. God Sommer!

Vi fik renset fliser af prof.firma og…

Vi fik renset fliser af prof.firma og fejede efterfølgende dansand ned mellem fugerne og vi har aldrig haft så meget ukrudt mellem fliserne som nu så æv

9. juni 2023

Besvarelse fra Dansand A/S

Hej Jens. Der er hverken humus eller andet organisk materiale i vores sand, så der kan ikke komme mere ukrudt, fordi du har brugt fugesand. Der kan heller ikke sætte sig nye ukrudtsfrø ovenfra i vores sand. Den mest sandsynlige mulighed er, at det professionelle firma ikke har fjernet det eksisterende ukrudt og rodnet under de nye fuger. Vores fugematerialer er ikke bekæmpelsesmidler, dvs. de stopper ikke eksisterende ukrudt, men gør at nye ukrudtsfrø, der kommer oppefra, tørrer ud og ikke slår rod. Derfor anbefaler vi, at du bekæmper alt eksisterende ukrudt, inkl. gammelt rodnet, inden du fuger.
Vi anbefaler også, at du tager en sten op af din belægning. Så bør du tydeligt kunne se, hvor ukrudtet og rodnettet kommer fra. Sådan som du beskriver dit problem, bør der være tydelige tegn på, at rodnettet ligger under det nye fugemateriale. Hvis du har brug for yderligere vejledning, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Ukrudtet vælter frem

Har du ikke grønne fingre, så køb “No Grow” fra Dansand. Har aldrig haft så meget ukrudt mellem fliserne, som efter jeg købte dette produkt.

10. maj 2023

Hej igen Mia,

Vi har ikke hørt fra dig, men som sagt vil vi meget gerne hjælpe med at analysere dine fuger. Du er fortsat velkommen til at udfylde vores reklamationsformular https://dansand.dk/produkter/service/reklamation/

Alternativt er du også velkommen til at ringe til vores servicemedarbejder, Søren Vilholm Jensen. Han træffes på 86 82 58 11 og kan hjælpe dig videre:-)

Hej Mia. Vi er kede af, at du har fået ukrudt mellem dine fliser.
NO GROW er ikke et bekæmpelsesmiddel. Produkterne består af vasket og tørret kvartssand, hvortil vi har vi har tilsat et naturligt mineral. Dette mineral hæver pH-værdien i kvartssandet, hvilket skaber et dårligt vækstmiljø for nye ukrudtsfrø. Det vil sige, at et nyt ukrudtsfrø, som finder vej til fugen og forsøger at slå rod, vil tørre ud efter kort tid.
Derfor anbefaler vi, at du renser dine gamle fuger ned i min. 40 mm. dybde og fjerner alt eksisterende ukrudt, inden du fuger. Desuden er bør du blande posens indhold godt, før du fejer det ned i fugerne. Det sikrer nemlig, at de aktive mineraler bliver blandet sammen med kvartssandet og ligeligt fordelt i alle fugerne.
Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og analysere hvorfor du har fået ukrudt, men for at kunne det, har vi brug for nogle flere oplysninger. Derfor opfordrer vi dig til, at udfylde vores reklamationsformular på hjemmesiden: https://dansand.dk/produkter/service/reklamation/

Service i topklasse

Jeg havde nogle forskellige spørgsmål angående brug af Dansand fugesand.

Deres respons er lynhurtig og meget professionel formuleret.

Man føler sig virkelig taget seriøst.

Denne service skal man lede længe efter i dag! Tak for hjælpen Peter :-)

26. juli 2022

Besvarelse fra Dansand A/S

Hej Jacob. Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at kunne hjælpe, og du er selvfølgelig meget velkommen til at tage fat i os en anden gang: -)

"No Grow" virker ikke

Investerede i den dyre "No Grow" flisesand fra Dansand, til at dække mine 200 kvm fliser. Først brugte jeg 20 arbejdstimer på at rense alle fugerne MEGET GRUNDIGT for ukrudt og skidt, hvorefter jeg gav det hele "No Grow" flisesandet, og fyldte fugerne helt ud. Yes, tænkte jeg, hvor er jeg dog glad for at jeg har gjort det hele så grundigt, og købt den dyre "No Grow" flisesand.

Men så gik der 2-3 uger, og ukrudtet begyndte at komme frem fra fugerne fyldt med "No Grow". Hvad #### sker der!!?? Det burde ikke hedde "No Grow", men "Go Grow"! Sikke et svindelnummer Dansand har gang i med deres såkaldte "No Grow".

UPDATE 1/6:
Som I kan se forneden, har Dansand besvaret min anmeldelse, hvilket jeg har følgende kommetarer til:

1. Først og fremmest tak til Dansand for at reagere på en anmeldelse på Trustpilot. Det kunne andre firmaer lære noget af.

2. Det er en vigtig pointe Dansand fremhæver at de anbefaler minimum et 4 cm lag, hvilket der mange steder ikke er, der hvor jeg har brugt "No Grow" flisesandet. Så dette kunne meget sandsynligt være forklaringen på at jeg oplever ukrudt allerede efter 2-3 uger.

3. Som konsekvens af Dansands grundige svar, har jeg ændret min anmeldelse fra 1 til 2 stjerner. Årsagen til at det ikke kommer højere op, er at det således er åbenlyst at "No Grow" er lavet til at man skal ligge flisesand for første gang - altså ved nyanlagte fliser - eftersom man meget få steder kommer mere end 4 cm ned, når man renser fliser med en fliserenser. Dette burde stå med stor fed skrift på forsiden af pakken, og ikke være subtilt gemt i teksten på bagsiden af posen, hvor det fremgår indirekte men ikke direkte at sandet kun er til nyanlagte fliser.

22. maj 2022

Hej Stefan

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med brugen af DANSAND® NO GROW™ Fugesand.
I første omgang vil vi gerne tilbyde vores hjælp til at finde ud af, hvorfor du efter 2-3 uger har ukrudt i dine fuger. Hvis du er interesseret I at modtage vores hjælp til at analysere, hvorfor der så hurtigt efter fugning forekommer ukrudt i fugerne, så vil vi bede dig om, at gå ind på vores hjemmeside www.dansand.dk og udfylde vores reklamationsformular. Denne finder du under Menupunktet ”Produkter” og her under punktet ”Service”.

Det vil også hjælpe til opklaringen, hvis du kan tage nogle fotos af belægningen, af fugerne med ukrudt og
allervigtigst af en eller to fuger, hvor du har fjernet en belægningssten og her tager et foto af hele fugen i sin fulde højde inkl. ukrudt. Du må også gerne medsende et foto af produktionsdatoen på en af de DANSAND sække, som du har købt til fugningen, hvis du stadig har gemt en af disse.
DANSAND® NO GROW™ Fugesand er udviklet med henblik på at forebygge ukrudt. Det er ikke et ukrudtsmiddel, da det ikke indeholder kemi eller andet til at bekæmpe ukrudt.
Produktet består af vasket og ovntørret kvartssand, som vi har tilsat et naturligt mineral, som øger pH-værdien og ZAR-værdien i kvartsandet, således der i fugematerialet opnås et miljø uden næring for ukrudtsplanter. Det betyder, at finder et ukrudtsfrø vej til din fuge og her forsøger at sætte rødder, så vil rødderne efter kort tid give op og frøet vil tørre ud.
Vi anbefaler en fugehøjde på min. 4 cm ved fugning med DANSAND® NO GROW™ Fugesand, og det gør vi for at sikre at frøets rødder ikke får tid nok til at finde næring under de min. 4 cm fugesand, da det vil tørre ud inden da.
DANSAND har for mange år siden opnået et europæisk patent på netop DANSAND® NO GROW™ Fugesand og vi har naturligvis også videnskabelig dokumentation for, at produktet rent faktisk fungerer, som det herover meget kort er beskrevet.
Vi har igennem årene solgt millioner af sække med DANSAND® NO GROW™ Fugesand og også fået stor anerkendelse for produktets funktionalitet og kvalitet i såvel Danmark som i mange andre nordeuropæiske lande både fra private forbrugere såvel som fra professionelle anlægsgartnere og håndværkere, som bruger vores fugesand hver dag.
Vi håber, at du vil kontakte os via reklamationsformularen på vores hjemmeside. Alternativt er du velkommen til at sende en mail til info@dansand.dk - gerne med de ønskede fotos af dine fuger, som tidligere beskrevet herover.

DANSAND

Vis anmeldelser på alle sprog. (27 anmeldelser)