Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var både hjælpsom og løsningsorienteret gennem hele forløbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulp... Se mere
Danmarks Expressen hjalp os med at flytte for vores far, fra Norge til Danmark. De er super effektive og meget løsningsorienteret. Op til flytningen var der er super fin og afslappet kommunikation,... Se mere
Vi skulle have fragtet en stor sofa hjem fra norge, og Benjamin satsede både liv og lemmer for indsatsen. Som om intet mindre kunne gøre det. God pris, bedre service. Kan klart anbefales
Meget imødekommende og flittige og løsningsorienterede flyttefolk. Det gik som en leg. En meget behagelig flytning. Tak for det. I anbefales på det allerbedste. Tak til Jer Kirsten Hajslund
Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkeløsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue økonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.
Tangmosevej 103, 4600, Køge , Danmark
- +45 6015 4904
- Info@danmarks-expressen.dk
- danmarks-expressen.dk
Top service, lave priser
Top service, top kommunikation, lave priser! Kan varmt anbefales.
Benjamin var meget serviceminded og intet var en udfordring - hverken afhentning i Danmark eller leveringen i Norge. Fik løbende opdateringer om estimeret ankomst.
Effektiv og hjælpsom
Punktlige, effektive, pakkede alle varer godt ind. Benjamin gav god support før og under flytningen og flytningen forløb som smurt.
Venligt og punktlig personale.
Venligt og punktlig personale.
God betjening, gode priser.
🙏
100% problemfri flytning
100% problemfri flytning! Og godt humør hele vejen igennem. Tidspunktet for flytningen blev overholdt, og alle møbler og ting nåede frem i god behold. Store anbefalinger herfra.
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra København til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt og opdateringer angående kørsel, og derudover var prisen også rigitg fin. Jeg kan kun anbefale Danmarks expressen til alle der står og skal have fragtet/flyttet noget i Danmark eller resten af norden. 5/5 stjerner
Danmarks Expressen har hjulpet mig med at flytte
Danmarks Expressen har hjulpet mig med flere flytninger, og det er en fornøjelse hver gang. De er gode, effektive og yder en god service.
Super rådgivning samt gennemskuelig kommunikation
Jeg brugte Danmarksekspressen til at flytte et lille læs fra Vanløse i København til Setesdal i Norge. De havde en super løsning, hvor jeg meget billigt bare kunne leje et par kvadratmeter på et flyttelæs som i forvejen skulle til Norge. Fed fleksbilitet, kommunikationen var gennemskuelig og flyttemændende var smilende og professionelle.
Stærkt comeback
Jeg sku flytte mine bedsteforældre hjem til Danmark efter 20 år i Oslo. Hørte at Danmarks Expressen var begyndt igen og har brugt dem før. Efter en kort samtale var aftalen i hus. De kom dagen før og pakkede deres hjem ned, så profesionelle og tålmodige med min bedstemor som var noget nostalgisk til tider. De kom om morgen og fredag aften tog vi imod dem ved Køge. Kan ikke sætte en finger på folkene, samme glade og imødekommende service. 5 stjerner herfra kan varmt anbefale dem
Super kvalitet og service!!
Flyttede i februar 2022 fra Nibe til Norge. Fik en meget rimelig pris og yderst fleksibel service af Danmarks Expressen. Alle aftaler blev overholdt, pris blev overholdt, meget venlige flyttefolk, ingenting gik i stykker. Absolut anbefalelsesværdig!!! Ville helt sikkert vælge dette firma næste gang jeg skal flytte.
Virkelig god service!
Jeg brugte Danmarks Expressen for min flytning fra Danmark til Norge og kan stærk anbefale deres tjenester. Jeg blev ekstrem tilfreds med alle kommunikation før flytning og også da flytning var i gang, både med dem på kontor og chaufføren. De hentede og leverede mine ting i tiden med god kvalitet og effektivitet.
Problemfri flytning til en god pris
En utrolig god oplevelse. Kommunikation i top, Kom til aftalt tid. Utrolig effektive gutter der havde styr på tingene. Omhyggelige og forsigtige med vores ting.
Kan helt klart anbefale dette firma hvis man skal flytte.
Problemfri flytning til en god pris.
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, god pris, flinke og effektive flyttemænd - alt i alt en stor anbefaling herfra!
Selv da betalingen ved en fejl var trukket to gange, var responsen og refunderingen promte 👌🏽
Super service og til aftalt tid
Super service og til aftalt tid. Benyttede både flytning og opbevaring af møbler i næsten 4 mdr. Kan varmt anbefales herfra.
Utrolig god oplevelse
Utrolig god oplevelse. Blev overrasket positivt over hvor hurtig flytningen gik og hvor meget vi kunne få med på de 20m3.
Effektiv og hurtig flytning og virkelig rare mennesker.
Kan varmt anbefales hvis man overvejer at flytte mellem Danmark/Norge.
Fantastisk service til en god pris!
Fantastisk service til en god pris!
Jeg havde bedt om 2 mænd til at flytte mine ting fra deportrum i DK til lejlighed på 4. sal i Oslo. De dukkede op med 3 mænd og tog ikke ekstra betaling.
Kan varmt anbefale dette flyttefirma
Kan varmt anbefale dette flyttefirma. Vi flyttede fra Oslo til Sjælland. Fair pris, dygtige, hyggelige, hurtige og hjælpsomme fyttefolk, fin kommunikation med firmaet.
Helt problemfri flytning
Helt problemfri flytning - god kontakt, god pris og god service! Tusinde tak til Danmarks Expressen som flyttede mine ting fra Norge til Danmark :)

Besvarelse fra Danmarks Expressen ApS
Super service og flinke servicemindede…
Super service og flinke servicemindede medarbejdere.
Skulle have kørt en pakke til Norge og det gik hurtigt og smertefrit.
Absolut anbefalelsesværdigt.

Super oplevelse.
Super oplevelse.
Super flytning. Tider blev overholdt. Man fik SMS om de var på vej. Godt humør. Arbejdede flittigt. Fin kontakt med kontoret, på trods af jeg flere gange lavede datoen om. Jeg kan klart anbefale Danmarksexpressen. Tak for en fin flytning.

Ekstraordinær god behandling
Det er ingen hemmelighed at det er stressende at flytte. Vi giver Danmarks-expressen vores allerbedste anbefalinger fordi vi er blevet vejledt, hjulpet og behandlet så tålmodigt.