Det er virkelig dårlig stil, at de lader en fuldt funktionel hjemmeside køre videre og spilde folks tid, når firmaet reelt er lukket ned og åbenbart gået konkurs.

Det må være en joke af fører en hjemmeside hvor man ikke kan betale!! Jeg har skrevet 2 e-mails som ikke bliver leveret. Jeg har ringet på 2 numre til firmaet! Ingen svar!! Så lad være at købe noge... Se mere

Bestilte mandag. Fik samme aften besked fra Burd at de havde pakken registreret men ikke modtaget den. Onsdag er pengene trukket, jeg skriver mail til kundeservice som siger normalt 1times besvarels... Se mere

Opdatering efter henvendelse fra danmad er der fundet en løsning på de produkter der er nævnt og der er kommet nye der ikke er for gamle. Fin kommunikation fra deres side 2 ud af 11 vare var udl... Se mere

1. Asiatisk købmand
  2. Chokoladebutik
  3. Købmand
  4. Juicebar
  5. Sodavandsbutik
  6. Tebutik

Danmad startede sin aktivitet som en grossælger i Danmark men har nu taget et nyt skridt i retning af at sælge kvalitetsprodukter direkte til kunderne, hvorfor vi som sælgere har markedets billigste og bedste priser. Vi er en virksomhed, der importerer og sælger forskellige fødevarer fra hele verden. Vi arbejder hårdt på at have de bedste produkter til overkommelige priser, så vores kunder kan smage og opleve de forskellige fødevareprodukter i forskellige kulturer. Vores motto er: "God kvalitet til rimelige priser og direkte distribution til vores kunder".

2,1

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,1

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode varer fra andre lande

Jeg elsker alle de ting jeg savner fra mit gamle land! Godt udvalg, hurtig levering helt til døren, gode varer.

30. november 2022

Hej Michael,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Det glæder os herinde, at du er tilfreds med os og vores service.

God oplevelse!

Gode priser, hurtig levering, fint udvalg. En rigtig god oplevelse!

29. november 2022

Hej Maia

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du har haft gode oplevelser med os.

Meget tilfreds

Handlet der en enkelt gang, men ikke sidste gang. Fornuftige priser og spændende udvalg. Hurtig ekspedering.

26. november 2022

Hej D. Jensen

Mange tak for denne meget fine anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse hos os.

Danmad

Har nu flere gange handlet hos Danmad

Har nu flere gange handlet hos Danmad. Altid super hurtig levering og gode produkter. Kan varmt anbefales.
Louise

24. november 2022

Hej Louise

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse hos os.

Danmad

Virkelig fint udvalg og utrolig hurtig…

Virkelig fint udvalg og utrolig hurtig pakning samt levering! Her handler jeg igen 😃

25. november 2022

Hej Dorte

Tak for de fine ord!

Hvor er det bare dejligt at læse, du er glad for Danmad - det er vi rigtig glade for at høre!

Danmad

Altid meget hurtig levering og eneste…

Altid meget hurtig levering og eneste sted vi kan få den te vi gerne vil have :-)

23. november 2022

Hej Stine

Tusinde tak for din anmeldelse og de fine ord!

Jeg håber du bliver lige så glad for dit køb som vi er for dig som kunde.

Danmad

Hurtig levering, julen er reddet :-) med Mock Duck er der også god "andesteg" til vegetarerne.

19. november 2022

Hej Karina

Tak for de 5-stjerner og de fine ord!

100% Tilfredshed

Tror ikke jeg har handlet med et mere pålidelig firma end Danmad. Har bestilt fra dem flere gange og det går bare super hurtigt med at de får mine vare pakket og sent. Varene er som de skal være og de er godt pakket ind. Flasker er godt beskyttet med extra indpakning så det skal man ikke være bange for at bestille. Sidst jeg bestilte var en søndag. Varene var klar til at blive hentet om Tirsdagen og jeg bor i den anden ende af landet.

8. november 2022

Hej Mike

Sikke en fin anmeldelse, tusinde tak fordi du gav dig tid til det.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god service, og at du har valgt at blive kunde hos os!

Du må have en god dag.

Danmad

Spændende produkter der inspirerer til…

Spændende produkter der inspirerer til at lave anderledes spændende madretter. Der er et kæmpe udvalg af mange forskellige internationale varer. Super service og lyn hurtig levering.

Hej Ajnara

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse hos os

Vi nyder at have dig som kunde!

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse! Elsker det store udvalg! Og så er der også fantastisk hurtig levering!

Hej Cecilie

Tak for din fine anmeldelse og mange fine stjerner, det sætter vi stor pris på!

5 stjerner✨✨✨✨✨

Nemt og hurtigt at bestille på hjemmesiden. Stort udvalg. Derudover hurtig levering.
Intet at klage over :)

Hej DinBestie

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med os, og at du finder vores side nem.

Gamle varer

Hurtig levering, desværre var 2 af de bestilte varer overskredet sidste salgsdato med over 1 måned! Jeg har skrevet en mail med dokumentation, men har intet svar fået.
4/4-2022:
Er nu blevet kontaktet af danmad og vil få returneret pengene for varerne med overskredet sidste salgsdato, der kan dog gå op til 30 dage før pengene går ind på kontoen.
Fin kundeservice da kontakten var blevet etableret.
De øvrige bestilte varer var tilfredsstillende.

1. november 2022

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at læse, at du har haft en kedelig oplevelse med os.
Det beklager vi mange gange!

Det er selvfølgelig nødvendigt at tilføje, at tiden til at returnere pengene til kundens konto er op til 30 dage, hvilket afhænger af typen af ​​bank og også typen af ​​betaling.

God service, god kvalitet

26. oktober 2022

Hej Zab

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi nyder at have dig som kunde!

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto