De varmeste anbefalinger herfra
Jeg fik udskiftet min gamle eltavle og elmåler i starten af året hos Danleed.
Det var dejligt at komme væk fra de (i min verden) utrygge gamle sikringspropper, og over til de mere nymoderne automatsikringer, og samtidig også lige at få tjekket at alt var i orden inde bagved.
En ung mand ved navn Julius R. Stick kom ud med en lærling. Det var en super positiv og professionel oplevelse.
Vi havde talt og skrevet sammen inden mht. ca. pris og hvad der var muligt etc., og der blev gladeligt svarede på mine mange spørgsmål 😅
Følte ikke at der blev pakket noget på mig, som ikke var nødvendigt, tværtimod. Jeg kunne godt have beholdt den gamle elmåler og i teorien også eltavlen, da de ikke fejlede noget. Jeg fik også mulighed for bare at skifte plastikkassen ud om den, så det ville have været blevet en del billigere, men jeg ville gerne have det hele skiftet ud.
De måtte skære lidt af dørkarmen, da de nye er større, og fik også "skræddersyet" låget til tavlen, da det lige var trængt nok med pladsen.
Der blev generelt gjort en del ud af det hele skulle være så perfekt som muligt 👌
Så, en varm anbefaling herfra - jeg vender helt klart tilbage, hvis der en dag skal laves andet med el 😊