Danish Green Technology Anmeldelser 17

4,5

1. Entreprenør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DGT har forpligtet sig til at tilbyde Cutting-edge bæredygtige energi-løsninger, ved aktivt research i bæredygtige grønne energiteknologier, der overbevisende udkonkurrerer konventionelle benchmarks. Udvikling, styring og gennemførelse af bæredygtige miljømæssige, økonomiske og sociale løsninger - efterlader et minimalt CO2-fodtryk. DGT Hvis bæredygtighed er vigtigt.

4,5

Solseller

De arbejder præsist , kommer når de har lovet og bliver til de er færdige , ikke noget med , kommer lige 1 time igen i morgen .
Flinke folk altid i godt humør , selv efter 2 dage i regnvejr på et tag , November 2019 .
Hilsen Sven

18. maj 2020

Super dygtig og kompetent!!!

Super dygtig og kompetent!!!! DGT er langt fremme i skoene, hvilket giver det klart bedste resultat for alle parter. Åben og ærlig snak kommer man den bedste vej i mål! Super arbejde

15. januar 2019

Super service og Thomas har virkelig…

Super service og Thomas har virkelig været nem at få fat på under hele forløbet - altid venlig og givet nyttige informationer. Han tog endda selv initiativ til at følge op på vores sag - da den trak ud - og vi selv gik lidt død i processen med solceller!! Energistyrelse er ikke til megen hjælp - så vi har virkelig været glade for hans gå på mod og hjælpsomhed! Kan kun anbefale dette firma ;-)

29. juli 2018

Én god oplevelse.. 😊

Valgte at forhøre mig via Danish Green Technology vedrørende valg af solceller.
Det fortrød jeg ikke et sekund.
Thomas er super venlig og serviceminded, holder sine aftaler, ved hvad han snakker om, og kan vejlede én gennem hele processen.
Derudover er resultatet lige efter bogen kvalitets og installations mæssigt.
Alt ialt en super god oplevelse hele vejen igennem som jeg klart kan anbefale andre 😀

22. juli 2018

Skræddersyet solcelleløsning leveret med venlig og kompetent rådgivning

Danish Green Tech leverede en skræddersyet løsning efter vores specifikke ønsker. Det færdige produkt er fantastisk flot installeret og kontakten med Thomas har gennem hele forløbet været både professionel, betænksom og altid venlig. Alle væres spørgsmål er blevet kompetent og pædagogisk besvaret og vi føler at Thomas har stået til vores rådighed til hver en tid.

Vi giver Danish Green Tech vores varmeste anbefaling. Hvis du søger en skræddersyet solcelleløsning med en den bedste rådgivning, behøver du ikke lede videre.

22. juli 2018