Danish Fair Fashion Anmeldelser

2,4

Rent svindel bestilte et par Ecco sandaler og fik et par plastik dame sandaler Føler mig virkelig snydt

Jeg bestilte to kjoler fra laøhlé via Danish Fair Fashion, og kundeservicen var helt fantastisk. Jeg bestilte fredag aften og ville gerne bruge den ene kjole til et bryllup den følgende weekend. Manda... Se mere

Der lå ingen faktura el returadresse i pakken og det er ikke muligt at ringe til firmaet, og de besvarer ikke mail når man skriver til dem dvs at jeg har måtte beholde et par bukser der er for små ☹️

1. Online markedsplads

Danish Fair Fashion er en online markedsplads skabt til at gøre de mest ambitiøse fair fashion brands tilgængelige for alle. Flere mindre danske mode brands er allerede godt i gang med at ændre den forurenende og ødelæggende modebranche, som vi kender den idag. Find de bæredygtige brands samt deres udvalg her.

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig gratis levering til adressen

Hurtig gratis levering til adressen, med en gratis returlabel lagt ved i en fin kuvert, det sætter jeg stor pris på. Har ikke vasket varerne endnu, så kvaliteteten kan jeg ikke vurdere endnu, men de virker lækre, flotte og bløde.

3. maj 2021

Der lå ingen faktura el returadresse i…

16. april 2021
Danish Fair Fashion-logo

Besvarelse fra Danish Fair Fashion

Øv Anette, det er jeg godt nok ked af. Vi arbejder meget hårdt på at ALLE har en god oplevelse. Jeg kan ikke se din mail i vores system og jeg ved ikke hvorfor vi ikke har modtaget den, men du skal selvfølgelig have dine bukser byttet. Jeg sender dig en mail, så vi kan få dette bragt i orden.