Danish CARE Supply Anmeldelser 22

4,5

Har gentagende gange købt jeres bodystocking med sondehul (til børn). Er fuldt ud tilfreds med materiale, de holder pasformen og er nemme at anvende. Fedt de kan købes i forskellige farver. Derudover... Se mere

Skrå siddepude fra Putnam er kommet op i en vanvittig høj pris 720 kr, hvor i skræmmer jeres kunder langt væk !!!! Det lyder godt, min bedere halvdel har lige bestilt skråpude hos jer. 👍👍👍👍�... Se mere

Bestilte en My-Loo toiletforhøjer med låg – 10cm, der var en meget hurtig og præcis levering Desværre viste det sig at plastik hvilestykket på det ene armlæn var faldet af i pakken (pakket... Se mere

Webshoppen sælger alt inden for hjælpemidler til alle borgere uanset alder. Hjælpemidler til selvhjælp og personlig pleje.

4,5

Super tilfreds

Fedt de kan købes i forskellige farver. Derudover hurtig forsendelse. Ikke sidste gang vi køber bodyer hos jer. Roser og anbefalinger herfra.

5. februar 2026

Hej Anne Sofie
Dejligt at starte dagen med sådan en god anmeldelse - godt at du at tilfreds med produktet og servicen.
Have en dejlig dag
Mvh
Danish Care Supply
v/ Ivan Bach

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Havde bestilt 2 varer. Den ene var desværre defekt. Men ingen problemer. Der blev straks sendt en ny. Hurtig levering og virkelig god kundeservice

16. maj 2025

Bestilte en My-Loo toiletforhøjer med…

Desværre viste det sig at plastik hvilestykket på det ene armlæn var faldet af i pakken (pakket forkert fra fabrikken da det armlæn som det eneste i pakken lå løst) Og var faldet af grundet skruehullerne var knækket af.

Dette blev løst yderst prof. med en venlig samtale med Danish Care Supply og en mail med billeder med fejlen.

Og derefter en bestilling af nyt plastikstykke fra fabrikanten.

Dette kan kun give 5* !

mvh Knud Hansen

28. januar 2025

Virker godt udad til.

EDIT->
Tak for et pænt svar:

Først til den del af kritikken, som ikke vedrører jer. Har gået med krykker hele livet. Hvis man er vant til at bestille 20, som så er 19-20 og det lige pludselig er 20-22 fordi man ikke har set sig for, så dur det ikke. jvf. eksempelvis mobilex, der angiver efter høj til lav eg. 18-19 som så er for lille; men der er ingen standard notation, så eksempelvis 20 kan både være 20-22 og 19-20.

Bare upraktisk, fordi der jævnligt skiftes leverandør og produkttype.

Den del af kritikken der vedrører jer. Beløbet har længe ikke været reserveret på min konto - Ej heller trukket, så jeg tvivler på at i leverer, da i uden at jeg har gjort indsigelse ikke har fastholdt reservation eller trukket beløb->
END

Virker godt udad til; men de har i mit tilfælde ikke kunnet levere

Afgav ordren den 16 og blev bare annulleret altså betalingen fik at vide, at de nok ville have leverance den 17. Altså d.d en måned efter; men har intet hørt.

For nogle kan levering jo være afgørende på dupsko, som det drejede sig om.

Også en branche, der kan være det vilde Vesten Da det kan være svært at finde ud af om det er 17-18 18-19 19-20 som jeg skal bruge eller 21-22 skifter tit størrelsesangivning så man let laver fejlkøb.

Det er dog et generelt issue, der ikke knytter sig DCS.

Noget der skulle være nemt burde bare ikke være så vanskeligt og vildledende.

17. december 2024

Kære Jacob
Tak for din anmeldelse på Trust Pilot.
Vi gør alt for, at vore kunder bliver tilfredse med vores service. Hvad angår str. angivelserne, så er målene diameter på din krykke/stok - så det er dette mål, som du skal bestille efter.
Da du bestilte dine dupsko blev det vist på hjemmesiden at leveringstiden forventes til at være 2-4 uger - dvs i fredags. Jeg kan oplyse dig, at de er på vej fra UK - og vil ankomme til os forhåbentligt 23/12 eller 27/12 ell. 30/12 - jeg kan love dig at de bliver sendt til dig samme dag, som de ankommer til os. Så bortset fra juletravlhed i transportsektoren, som har givet nogle ekstra dages leveringstid, så er alt kørt som forventet.
Vi håber på din forståelse for dette og ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår
Mvh Danish Care Supply

God service !

God service !
Danish CARE Supply har hurtig levering og fremragende service !

15. maj 2024

Besvarelse fra Danish CARE Supply

Hej Tusind tak for den gode feed-back bedste hilsner fra DanisCareSupply/ V Ivan

Fantastisk service..

Lynhurtig og fantastisk service... er mere end tilfreds...

5. april 2024

Besvarelse fra Danish CARE Supply

Hej Berit - tusind tak for den fine feed-back - med venlig hilsen fra Ivan - Danish Care Supply

Bestilte en strømpeaftager

Bestilte en strømpeaftager, modtog den hurtigt.
Desværre kunne jeg ikke bruge den så jeg brugte det hurtige og lette retur system med GLS, alt fungerede perfekt, og inden for en uge var mine 885,00 kr tilbageført.
Tak for en formidabel service, det eneste minus er at der kun er fem stjerne i fortjener et par stykker mere

12. marts 2024

Hurtig let handel.

Hurtig let handel.
Problemer ift bestilling blev hurtigt løst via support.

4. marts 2024

Hej Vivi
Tak for din venlige bedømmelse.
Danish CARE Supply

hurtig levering og fin kvalitet

Kunne se der var gode anmeldelser herinde og at de skrev 1-2 dages levering.

Jeg bestilte vare igår omkring kl.14 og modtog min vare i dag kl.8.30 med GLS. Så super hurtigt!
Har fået det jeg bestilte og det virker til at være en god kvalitet til prisen.

Jeg er dog I tvivl om den siddepude jeg har købt er for hård til mig, men det har jo intet med firmaet af gøre, men er personlig præference og det jo svært at teste før man har købt. 🙂

Men alt i alt i fin oplevelse.
Der kan jeg godt finde på at bestille fra igen. 😊

9. november 2023

Besvarelse fra Danish CARE Supply

Tak Mille, for din fine anmeldelse af os.

Bestilte læselup

Bestilte læselup, kom dagen efter. Desværre var den skadet. Ved reklamation blev der straf lovet en ny.
Super kundeservice.

13. juni 2023

Hej Svend
Vi er glade for, at du sætter pris på vores service - tak
Mvh
Ivan Bach

Skrå siddepude fra Putnam er kommet op…

Det lyder godt, min bedere halvdel har lige bestilt skråpude hos jer.

👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀

31. maj 2023

Hej Ole
Hvor er det godt, at du skrev til os på facebook - tak for det. Jeg kan godt forstå, at du finder prisen meget høj. Og du har fuldstændig ret - der er indsneget en prisfejl på varen - så den korrekte pris er kr. 510,- og den er nu rettet. Vores medarbejder har allerede sendt dig et svar. Så tak for hjælpen også må du have en dejlig dag.
Ivan Bach - Indehaver

Hurtig levering - dag til næste dag

Jeg bestilte en Air pillow luftpude i går, som allerede er kommet her til formiddag, dagen efter. Varen lever op til min forventning. Tak for hurtig afsendelse.

1. februar 2022

Hej Elena
Det er vi rigtig glad for at høre - tak for din feedback
Mvh Ivan Bach

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Har købt flere hjælpemidler til min mor. Har fået varerne leveret i løbet af 1-2 dage og der har aldrig været problemer med produkterne.

21. januar 2022

Hej Olga
Mange tak for din anmeldelse - og godt din mor kan bruge tingene - god dag mvh Ivan Bach - Danish Care Supply

Jeg kan kun sige at være tilfreds

Jeg kan kun sige at være tilfreds. To dage efter jeg havde bestilt rollatoren havde jeg den.Jeg kan ikke være mere tilfreds.

10. december 2021

Hej Jan
Mange tak for din anmeldelse mvh Ivan Bach Danish Care Supply

Virker som et svindlerfirma...

Virker som et svindlerfirma...

De påstår at min pakke er afsendt for en uge siden, men hvor er den henne? Hvad med track and trace?
Jeg har ikke engang et pakkenummer på det jeg har bestilt, så jeg kan ikke lede efter den selv, eller kontakte GLS med brugbar information.
I den mail jeg har, står der at det jeg har købt er afsendt med omdeling med GLS. Altså skulle det komme hjem til min adresse.

Jeg har prøvet at kontakte jer flere gange, uden at få et svar tilbage. Det er godt nok uprofessionelt og jeg forlanger at få det jeg har betalt for snart!!!

10. november 2021

Kære Malene
Vi er kede af, hvis du har oplevet en mangelfuld service i denne levering. Vi leverer mange tusinde pakker ud og det kan desværre hænde, at der kan ske menneskelige fejl hos os og hos fragtfirmaet. Vi sendte de bestilte varer til dig dagen efter vi modtog din webbestilling.
Desværre har vores dygtige medarbejder indtastet din mail-adresse forkert ind på fragtbrevet - der er lavet en bindestreg i stedet for en underscore. Og når samtidig du ikke har påført dit telefonnr. på bestilling, så får det som konsekvens, at du ikke modtager dit Track and Trace nr. Du skriver og rykker for svar for levering 10/11 kl. 13.09 og vi undersøger sagen og sender dig svaret samme dag kl.13.51 med linket til "track and trace".
Det ser ud til, at vi har modtaget dine mails og jeg kan se, at alle er svaret hurtigt til dig. Når uheldet så er ude.. så modtog du desværre en defekt pude, som blev ombyttet straks, som du meddelte os det.
Vi kan desværre ikke holde for at der kan ske en menneskelig fejl hos os og måske også hos GLS.
Det håber vi på din forståelse for.
Ivan Bach
Indehaver af Danish Care Supply

Venlig service og hurtig handling.

Bestilte en Trust "Let's go out" rollator en lørdag, da jeg havde virkelig hårdt brug for en. På hjemmesiden var anført, at der var 1-2 hverdages leveringstid, så jeg forventede at modtage den senest om tirsdagen.
Onsdag var den endnu ikke modtaget, så jeg ringede til firmaet og spurgte, hvornår jeg kunne forvente levering. De beklagede meget, og forklarede at de stod midt i en fysisk flytning, som gjorde, at min vare var forsinket. Jeg sagde, at der ikke stod noget om det på hjemmesiden, så jeg var da skuffet og var tæt på at annullere ordren.
Et par timer senere ringede en venlig kvinde mig op og sagde, at de nu havde sendt den af sted med GLS, så jeg havde den hurtigst muligt.
Den stod i carporten torsdag morgen.
De 4 stjerner for god, venlig service og hurtig handling.
Jeg er meget tilfreds med min fine "Ferrari" model, som straks blev taget i brug.

1. oktober 2021