Dania Bikes A/S Anmeldelser 588

4,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 63 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og effektive levering af varer, hvor mange modtager deres bestillinger dagen efter. Den gode service og kommunikation, herunder hurtig afsendelse og opfølgning på ordrer, roses også. Folk sætter pris på den hjælpsomme tilgang, især når det kommer til at rette fejl i bestillinger eller sende erstatningsvarer uden problemer. Dog var nogle mennesker utilfredse med kvaliteten af visse produkter, såsom cykelsko, der hurtigt blev slidte, eller defekte cykellygter og trådløse tags, der gik i stykker kort efter modtagelsen. Enkelte oplevede også problemer med værkstedsservice, hvor reparationer ikke levede op til forventningerne, og nogle følte, at deres reklamationer ikke blev håndteret tilfredsstillende.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig. Mens mange roser hurtig levering og god service ved ombytning... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service. Kunder fremhæver ofte den hurtige ekspedition og... Se mere

Quality

Kunder udtrykker skuffelse over produktkvaliteten. Mange rapporterer, at varer som cykellygter, cykelbukser... Se mere

Order

Kunder deler positive meninger om ordrer. Forbrugere roser den hurtige håndtering og afsendelse af ordrer,... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen. Kunder roser den hurtige levering, hvor varer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg startede ud med at være lidt for hurtig på aftrækkeren til at brok mig da jeg blev lidt træt af den wireless Dual tag jeg havde købt fordi den gik i stykker allerede kort tid efter jeg havde pakke... Se mere

Oplevelsen at handle hos Dania bikes var 5 stjerner værd. - Fordi det netop var overskueligt at handle på deres hjemmeside. - Deres transport kom en dag før tid end hvad de troede. - De sat... Se mere

Jeg har købt cykel udstyr/tilbehør hos Dania Bikes 3 gange nu, og jeg må bare sige, at jeg er 100% tilfreds. De sælger nogle gode produkter til fair priser, og deres service er i top. De sender varern... Se mere

Har lige købt en El cykel Online. Fra start til slut er hele købsoplevelsen blevet behandlet yderst professionelt. Få timer efter bestilling er lagt blev jeg ringet op for at orientere mig om hvornår... Se mere

1. Cykelbutik

Dania Bikes fører et stort sortiment af cykler og sportsudstyr. Vi har ligeledes et reparationsværksted af høj klasse, og kan tilbyde diverse indstillinger af din cykel i form af et Body Geometry Fit. Vi deltager aktivt i lokalsamfundet, og støtter op om cykelverdenen. Vi holder løbende arrangementer og konkurrencer. I vores butik finder du alt fra hverdagscykler til high-end til eBikes. Vi forhandler mange kendte mærker, for at nævne nogle: TREK, SRAM, Shimano, Kalkhoff, POC, Craft, Assos, Winther, Cannondale og mange, mange flere. Vi har et stort udvalg af cykler, cykeludstyr, tilbehør og reservedele . Vi har alt i cykeloutlet . Vi vil være Danmarks ledende cykelbutik på nettet . Kig forbi Daniabikes.com

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Rødekro

Vi købte 2 cykler i Rødekro, virkelig en god gennemgang af cykler samt service ved afhentning (de tilbød også at levere dem).
Lækkert at handle et sted hvor man føler at personalet godt gad at tage på arbejde, tommel op herfra.

10. februar 2024

Tør man købe en cykel online

Tør man købe en cykel online?
Det korte svar er ja.
Bestilte en elcykel hos Dania Bikes, da de havde den bedste pris. Cyklen blev leveret samlet (og godt pakket ind) et par dage efter med fragtmand. Modtog også mail med videoguide mv.
Super oplevelse at handle en cykel online hos Dania Bikes

19. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Sune, tusinde tak for din flotte anmeldelse, jeg ønsker dig god fornøjelse med cyklen

100% i orden

Bedste pris på Winther Superb 1 elcykel. Butikken ringede og vi aftalte leveringstidspunkt. Var fint pakket ind og 100% samlet. God service og hurtig levering. Kan klart anbefales.

21. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Nicolai, tusinde tak for din fine anmeldelse, jeg ønsker dig god fornøjelse med din nye elcykel, tak for handlen og ha en helt fantastisk søndag

Fantastisk service!!

Fantastisk service!!! Hold da op!!!! Kan varmt anbefales

20. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Kenneth, en helt fantastisk anmeldelse vil jeg bare sige, tusinde tak for det, jeg håber du får en god søndag og en fantastisk kamp, hvis du ser håndbold i dag :-)

Simpel hjemmeside og gode priser

Simpel hjemmeside og gode priser. Rigtig sød personlig video jeg fik 🥹

17. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Mange tak for din anmeldelse, jeg håber du får rigtig mange glade timer med din nye cykel

Rigtig fin handel

Rigtig fin handel. Jeg købte en cykel online og modtog cyklen med fragtmand efter to dage. Ca 30 min efter købet fik jeg faktisk en kort videohilsen fra butikken hvor de kort viste mig cyklen, takkede for handlen og infomerede mig om at jeg ville få den med fragmanden om et par dage. Det var meget uventet for mig at få sådan en video og jeg synes at jeg har fået rigtig god og personlig betjening. Så der er tommel op til Dania Bikes hele vejen gennem handlen fra mig.

6. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Morten, mange tak for din fine anmeldelse, og god fornøjelse med cyklen fremover

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. God kommunikation og cyklen blev pakket og sendt indenfor få timer.

10. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Dejligt med tilfredse kunder, tusinde tak for din anmeldelse og god fornøjelse med cyklen

Jeg fik mine nye cykelsko leveret i…

Jeg fik mine nye cykelsko leveret i dag. Sjældent mødt mage til service, nemt at bestille, god pris og super video hilsen da de blev pakket. Det er ikke sidste gang jeg handler med jer!!

8. januar 2024

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Michael, det glæder mig at du vil handle hos os igen, tusinde tak for den flotte anmeldelse og ha en helt fantastisk dag

Mega god service

Mega god service. Først med en anbefaling via Messenger om hvilken model af cykelbukser, og derefter en enorm hurtig ekspedition på afsendelse, personaliseret information om vedligeholdelse m.m. Ny favorit webshop og skal helt klart en tur og besøge butikken fysisk. Tak!

28. december 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Ih det glæder mig og tusinde tak for din anmeldelse, jeg ønsker dig og dine et lykkebringende nytår

Specialized Romin evo mirror seddel

Jeg var uheldig med en fabriksfejl på Specialized Romin evo mirror sadel, men fik lynhurtig hjælp af butikkens kundeservice til at fikse fejlen.

Efter min mening, den bedste sadel til landevejen :)

18. december 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Denys, tak for din flotte anmeldelse, god jul og og godt nytår

Klar anbefaling, god pris og fantastisk service

Jeg har lige købt ny el cykel hos Dania Bikes da det var en rigtig god pris. Modtog bekræftelse med det samme, dagen efter fik jeg en personlig mail med et estimat på levering og som ekstra god service blev udstyret jeg havde købt monteret gratis, så alt var klart når jeg modtog cyklen. Jeg fik en introduktions video til cyklen og den blev leveret til tiden. Fragt selskabet kom også løbende med opdateringer så jeg kunne følge med.
Jeg vil klart anbefale at købe hos dem og jeg er 100% glad for mit valg af dem og deres gode service og priser.

21. december 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Kaino tusinde tak for din positive anmeldelse, den glæder mig meget. Jeg vil samtidig ønske dig og dine en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra. Fik en virkelig god service ved valg af vare. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.

17. december 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Peder, tusinde tak for din flotte anmeldelse, det glæder mig at vi kan handle igen, jeg ønsker dig og dine en glædelig jul og et lykkebringende nytår

Nemt og mega god service

Nemt og mega god service
Få minutter efter bestilling var ordren allerede klar til afsendelse.

23. november 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Eva, tusinde tak for din flotte anmeldelse, jeg ønsker dig en helt fantastisk dag

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service, god pris og hurtig levering - what’s not to like?

21. november 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Mange tak Mathias håber du bliver glad for dine varer, jeg ser frem til at betjene dig igen, og så vil jeg ønske dig en helt fantastisk dag vh Esben

Fantastisk kundeservice

Bestilte et par cykelbukser på deres webshop, og på trods af det var en søndag blev ordren pakket et par timer senere.
Det der dog gjorde mig ekstra glad var at jeg modtog en lille video af pakken, med instruktioner om bedst vask og pleje!

19. november 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Hej Jacob mange tak for din varme anbefaling, den glæder mig og giver startskuddet til en helt fantastisk dag, og jeg ønsker at din dag bliver ligeså

Meget venlige

Meget venlige, hoflig og gode tilbud jeg fik fra Esben. Meget glad for omsorg.

19. oktober 2023

Besvarelse fra Dania Bikes A/S

Mange tak for din flotte anmeldelse Mahzabin, glæder mg til at kunne betjene dig.