Hurtig levering og tøj af supergod kvalitet! Jeg købte en flot nederdel på udsalg og en del børnetøj. Begge deler glæder vi os meget til at tage i brug. Med i pakken var også vedlagt et smukt tørklæde... Se mere
Jeg har lige købt en vinterjakke til min søn. Plejer altid at være tilfreds med Danefæs produkter, men blev alligevel overrasket over, hvor fantastisk kvaliteten var. Design og materialevalg/trykknap... Se mere
Kvaliteten er helt i top, lækre farver og kort leveringstid. Jeg er så glad for min bestilling via netshoppen. Deres uld-body og heldragt er blød som silke, detaljerne er så fine med lækre syninge... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Nemt
Bestilte forskelligt tøj, og havde det 2 dage senere. Så er det vel som det skal være?!
Jeg elsker Danefæ <3
Jeg handler af og til på Danefæ's webshop, og har kun oplevet super service og hurtig levering. Børnetøjet er meget lækkert og super kvalitet, og dametøjet til moren er så fint. Jeg vender snart tilbage :-)
Venter stadig..
Ingen lagerstyring, blev kontaktet via mail 6 dage efter afgivet bestilling at de trøjer jeg havde bestilt var udsolgt. Leveringstiden er helt hen i vejret, jeg bestilte sidste torsdag, vi har nu lørdag (9 dage) og de er stadig ikke afsendt fra deres lager! Sidste gang jeg handler på deres webshop.
Fin kundeservice
Jeg købte en jakke på tilbud, som jeg desværre ikke kunne passe. Sendte den tilbage og fik pengene retur uden problemer.
Meget imødekommende kundeservice
Jeg har flere gange været i forbindelse med kundeservice, som har været super søde, hurtige og forstående. Kun plusser herfra!
Hurtig betjening og afsendelse
Jeg elsker Danefæs knaldtilbud. Hele familien har jakker og støvler derfra (desværre minus far)
Jeg har aldrig oplevet noget negativt når jeg har handlet på danefæ.dk - det kommer jeg helt sikkert til at gøre mange gange fremover.
Knaldtilbud bestilt på dagen, men udsolgt
Jeg har haft flere gode oplevelser med Danefæ. Jeg bestilte dog en ordre pga et virkelig godt tilbud på en jakke. Jeg bestilte samme eftermiddag solntilbuddet blev lagt ud, men den var alligevel udsolgt. Jeg havde, da jeg alligevel var inde på deres web-shop, bestilt en del øvrige ting. Men det var selvfølgelig det gode tilbud som trak og det var grunden til min ordre. Ved ikke om det ofte er sådan at der lægges super tilbud op for at få folk til at shoppe- hvorefter tilbuddet så uheldigvis er udsolgt. Men så har kunden jo nået at købe en masse andet til alm pris.... Ikke en glad smiley denne omgang.
Dårlig kundeservice:(
Jeg havde fået en af de kendte regnfrakker til kvinder i julegave og har kun haft den på få gange, hvor efter at det gummi der sidder indeni regnfrakken smuldrer af og sætter sig på tøj, ur og armbånd - og det er ikke til at få af:(
Kontakter Danefæ og fortæller situation, men de vil ikke hjælp når jeg ikke har en bon.....men det var jo en julegave!!!
De tilbyder dog, at fordi det er indenfor garantien på de 2 år, at jeg kan få 50% ved køb af en anden frakke. Hvad så, hvis den frakke gør det samme, så skal jeg købe en ny igen?!! Hvad tror de selv, jeg ligger ikke flere penge hos dem - når det er en fabrikationsfejl på jakken! Det er jo ikke min skyld. ( Nu kan jeg så smide en dyr frakke ud - surt show)
Jeg og min familie handler ALDRIG Danefæ igen!!!!
God serivce
Rigtigt god kundeservice og dejligt med en lille overraskelse af form at net, blyant og klistermærker :-D Vil klart anbefale denne sidde til folk jeg kender.
Super service.
Jeg havde bestilt 2 stk. tøj i deres outlet. Jeg får så en mail om at den ene er udsolgt. Jeg får tilbudt en højsæson vare til den samme pris.
Det er super service. Desuden var der også en lille gave med.
Første gang jeg handlede der, men bestemt ikke sidste.
Dragt med hul. Dårlig service.
Min søn har i gave fået en skøn dragt fra Danefæ - med hul i…. Øv, øv, øv.
Han kunne ikke passe den med det samme, sådan er det jo med babyer, men efter 2 mdr var han i den str, og klar til at bruge den. Glæden var kort da vi ved første brug fandt et hul i den. Det kan jo ske, så jeg kontaktede Danefæ for at høre hvad de kunne gøre.
ABSOLUT INTET. Jeg skulle gå tilbage til butikken den var købt i (300 km væk) MED bon, så ville de se hvad butikken sagde til det. Ingen gavegivere gemmer naturligvis bonen på en gave der bliver modtaget med glæde, så efter 2 mdr var den selvfølgelig væk. Dette skrev jeg så tilbage til Danefæ, men igen "bare" trækken på skulderen og ingen hjælp.
Rigtig dårlig service fra et stort dansk anerkendt firma, der kunne have gjort en kunde tilfreds med en simpel ombytning eller rep. Nu vil jeg derimod absolut ikke anbefale dem til nogen, og har en rigtig dårlig oplevelse med fra dem. Og dragten? Den smider jeg ud….
Lækkert!!!
Kvaliteten er helt i top, lækre farver og kort leveringstid.
Jeg er så glad for min bestilling via netshoppen.
Deres uld-body og heldragt er blød som silke, detaljerne er så fine med lækre syninger, monteringen af knapper og fodhullerne er virkelig flot håndværk. Farverne er helt fantastiske. Jeg elsker det.
God stil Danefæ kører !!
Modtog min pakke i dag...
Dejligt tøj til drengene + ekstra ting i
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Danefæ !!!
Manglende lagerstyring på webbutik
Bestilte en jakke på webbutikken torsdag og blev ringet op mandag formiddag (af en i øvrigt venlig ansat), da de ikke længere havde den vare, jeg havde bestilt, på lager. Jeg blev foreslået samme vare i anden farve, som jeg dog ikke er interesseret i. Idag, hvor internethandel er så udbredt, er det bare rigtigt ærgerligt at opleve butikker, som ikke benytter sig af samme gode lagerstyring, som andre webbutikker. Internethandel er, for mig, forbundet med en del overvejelser og research, og det er frustrerende, når ens tid viser sig spildt pga. en dårlig webbutik. Dét er I nødt til at få ændret på, Danefæ.
Kedelig start...
Lang lang lang leveringstid og da ordren endelig bliver sat i gang, passede deres varelager ikke med webshoppen.. Men blev kontaktet og fik lov til at få en anden jakke nærmeste efter eget valg, uden ekstra omkostninger. I dag har jeg modtaget pakken og hold nu op det er en lækker jakke og fede gummistøvler. Der var derudover to stofposer med i pakken (to forskellige str.) samt slik og blyant. Denne gode oplevelse med kvalitet og service opvejer alle andre irritationsmomenteter. Jeg vil anbefale det til andre - måske bare ikke webshoppen :-)
Rigtig god kundeservice
Der er kun positiv at sige om denne side. De er super søde til at hjælpe med diverse ordre. En vare jeg havde bestilt var udsolgt, blev ringet op og tilbudt en anden varer til samme pris. Det var god service.
Jeg bestilte lige midt i udsalgsperioden, så de havde rigtig travlt og tøjet var derfor lidt længe undervejs. Men de var de helt klar over derinde, så da jeg modtog tøjet, var der lidt ekstra små ting i som kompensation.. Det viser da bare at de ikke er lige glade derinde. Jeg handler der helt sikkert igen og anbefaler gerne siden til andre.
Mvh Heidi
Fantastisk kundeservice!
Handlede på Danefæs webshop, som er nem og overskuelig. Købte rigtig fine vare til gode udsalgspriser!
Da jeg var i tvivl, om hvilken størrelse jeg skulle vælge, kontaktede jeg Danefæ via e-mail og fik hurtigt svar.
Desværre var der noget travlt i webshoppen og lidt lang leveringstid, men som kompensation herfor, vedlage Danefæ nogle små ekstra ting i pakken!
Havde desuden en forespørgsel på en vare, som ikke var på webshoppen, fik svar næsten med det samme - trods det var sent om aftenen. Varen var hjemme i en af Danefæs butikker, hvilken jeg kontaktede den efterfølgende dag. Vi udvekslede oplysninger og jeg har netop modtaget varerne!
Helt fantastisk kundeservice! Fantastisk kvalitet med et godt design!
Handler glædeligt hos Danefæ igen!