10.000,- hældt ud af vinduet for ingenting.
Danart / Havesnedkeren lover guld og grønne skove og kan stort set det hele.
Vi mødtes med ham på vores grund inden byggestart, fordi vi havde meget der skulle tænkes ind - herunder vandings-anlæg, træterrasser , lækroge m.m - dette skulle med i slutprojekteringen på vores byggeri.
Inden mødet havde vi fremsendt tegninger , samt ønskeliste med ovres tanker , så Dan kunne møde velforberedt.
Da han kommer har han hverken sat sig ind husets placering på grunde eller vores ønsker.
Vi holder et møde over en kop kaffe på en nærliggende café hvor Dan viser os mange flotte havetegninger.
Så langt så godt - men ingen idéer, intet var forberedt.
Spørgsmålene kom : Hvad har i selv haft i tankerne ? Hvad kunne i tænke jer ?
og så videre.
Vi fortalte ham hvad vi selv havde tænkt - og lur mig om ikke han bare tegnede det - vi regnede med nye input og idéer til vores have.
Men de ideer vi allerede havde selv, det var dem han tegnede - selv planterne kom der ingen plan for på mødet.
efter mødet fik vi besked på at vi ville have noget efter et par måneder.... der gik 4½ måned og vi måtte standse projekteringen mhp. vandingsanlæg og placering af regnvandstank fordi ventede og ventede på Dan.
Da så tegningen kom , var der intet nyt udover hvad vi selv havde foreslået på mødet.
Nuvel , der var et par blomsterbede, som vi efterfølgende har set han blot har lavet en copypaste af fra en haveside på nettet.
10.000,- for ingenting !
Platugle er det første ord der falder mig ind.