Damborgisenkram Anmeldelser 24

4,2

Håbløs service Hvis man køber julegaver tidligt kan man ikke få penge retur da de kun har 30 dage med penge retur fra købsdato!? Giver jo ingen menning når de 30 dage stort set er gået når det ende... Se mere

Får altid en super betjening af begge butikker i Næstved når jeg f.eks. kommer for at købe Klarborgs årsnisser, som altid er billigst her 😊 Hvis ikke mine ønskede varer er det ene sted, er de altid... Se mere

4,2

God

Havde købt en 20 m lang lyskæde online

Havde købt en 20 m lang lyskæde online. Modtog den hurtigt dagen efter. Satte den op på husets tagrende, og så virkede den ikke. Ringede og beklagede min nød til rare Ellen. Ingen plalever om jeg havde misrygtet kæden etc. Hun sendte straks en ny og fik en lille gave oveni. Tusind tak Ellen - god stil 😘

4. november 2025

Damborg Nykøbing sj

Servicen kan man ikke klage over for den eksistere ikke. Var der i dag og da jeg kom ind i butikken kom der en medarbejder i mod mig. Hun kiggede direkte ned i gulvet og havde bestemt ikke lyst til at hjælpe nogen. Hun gik lige forbi mig. Ekspedienterne i kassen har mere travlt med at snakke end at hjælpe folk. Støtter ellers gerne lokalt men ikke Damborg!

25. oktober 2023

Håbløs service

Håbløs service
Hvis man køber julegaver tidligt kan man ikke få penge retur da de kun har 30 dage med penge retur fra købsdato!? Giver jo ingen menning når de 30 dage stort set er gået når det endelig bliver juleaften!

Ovenikøbet er det åbenbart ikke alle butikker det handler samme sortiment så vi måtte ud på en endnu længere tur end først regnet.

8. januar 2023

Jeg bor i Nykøbing Sj

Jeg bor i Nykøbing Sj. Jeg så i avisen et tilbud som jeg gik ned for sat købe, men ak ak ak det gælder i alle butikker undtagen Nykøbing Sj.
Vi skulle bruge pakkelegsgaver mandelgave m.m.
Aldrig Aldrig mere SKRAMMELBORG

5. december 2022

Ringe service i Damborg Asnæs

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse i Damborg Asnæs

Jeg kommer ind af døren, begge medarbejder hilser og snakker videre, jeg kommer over til disken, mens de snakker videre, der går lidt før de gider og komme hen og betjene mig.

Jeg oplyser, at jeg gerne ville reklamere over en termokandes prop, den har sat så fast så jeg ikke kan bruge kanden. Den ene medarbejder prøver den, og siger det kan jeg da godt se, den anden siger at de kan ikke gøre noget på en lørdag, da producenten har lukket, jeg siger det er ikke mit problem.

Jeg oplyser, at jeg gerne vil bede om en anden kande (ikke samme mærke) eller pengene tilbage. Det kunne de ikke. Jeg oplyser at jeg har 2 års reklamationsret iflg. købeloven. De taler sammen og den ældre siger til hende den yngre, at jeg kan få en anden prop. Jeg spørger dem så og hvad hvis det så sker igen, det bliver der ikke svaret på. Den yngre går efter proppen og den ældre tager nye kunder i butikken.

Hun skulle dog lige sige mens hun står med de andre, “ja, men kanden har jo være brugt” og jeg siger tilbage, at det er jo lidt svært at reklamere over noget som ikke har været benyttede.

Jeg får en seddel af den yngre, hvor jeg skal skrive mine oplysningerne ned til deres revisor. Jeg siger ‘hvorfor.?´ jeg har da ikke modtaget nogen penge og en revisor er der kun noget med økonomi, Den ældre kommer over med hende kunder og den yngre spørger hende, skal den seddel ikke sendes til vores revisor Peter. Da oplyser den ældre ‘nej det er til reklamation’.

Alt i alt virkelig dårlig service. Jeg bryder mig slet ikke om den ene medarbejders væremåde/attitude. Jeg har set og oplevet hende før.

Jeg oplyste videre, at jeg går videre med det til Kähler om den prop og med hensyn til reklamation på kanden.

8. oktober 2022

Virkelig dårlig service og endnu værre…

Virkelig dårlig service og endnu værre produkter. Købte en kartoffelmoser, der ikke kunne holde til at mose kartofler (den bukkede under efter ca 1/2 kg), og en termokande, der knuste indeni ved at stå på køkkenbordet med kogende vand i sig. Da købene var over 30 dage gamle (her taler vi 33 dage), kan Damborg ikke gøre noget. Anbefaling til andre: Gennemtest jeres køb inden de 30 dage er gået eller lad være med at gå Damborg.

28. september 2022

Dårlig service

Kom ned med defekt el-kedel (som jeg havde fået ombyttet 1 gang før pga. defekt). De ville hverken se eller høre på mig, men konstaterede at det var min fejl, den ikke ville koge vand mere. Da jeg bad om at få min (ødelagte) el-kedel med, ville de dårligt nok give mig den, for de ville tage billeder. Jeg anbefaler ikke Damborg Asnæs til nogen som helst! Dårlig service!

15. juli 2022

Tænker de bruger en kugleramme til…

Tænker de bruger en kugleramme til lagerstyring efter 2 rykker over 8 dage vender de så tilbage at de ikke kunne lever den microovn jeg havde bestilt nu var den lige pludselig udsolgt nu må vi videre til seriøs forhandler

12. marts 2022

Dårlig service ved returnering af…

Dårlig service ved returnering af gavekøb. Havde købt en gave til min søster i butikken i Nykøbing sj. Gaven skulle byttes og da hun bor i Rødovre ville jeg gerne have mine penge retur. På bon står der at man kan bytte i 30 dage. MEN i butikken oplyser de så at man kun kan få penge retur inden for 10 dage… Havde prøvet at ringe flere gange til butikken for at få oplyst deres regler - men de tog den aldrig?
Trods det var få dage over de 10 dag ville de kun give et tilgode… ikke særlig god service!!

10. november 2021

Super fin oplevelse 👍Dele af varen var…

Super fin oplevelse 👍Dele af varen var desværre gået itu under transport, kontaktede dem efterfølgende. De beklagede og sendte straks de ødelagte varer. De var hurtigt fremme 👍 super god service og absolut ikke sidste gang jeg benytter denne butik👍😊

4. juli 2021

Fantastisk købsoplevelse.. vi vender klart tilbage som glade kunder 👍👍👍

Fantastisk købsoplevelse.

Ordre nr 100013301 hos Damborg isenkram
*********************************************************
Varerne , som jeg kunne følge på mail, blev allerede pakket og afsendt kun 30 min efter jeg havde lagt ordren igår!
Leveret hjemme hos mig nu, kun 16/17 timer efter de var bestilt!
Alt var pakket så grundigt ind
Men alligevel lykkedes det åbenbart ved hårdhændet behandling Gls at smadre de 3 krus på turen .
På trods af enorme mængder flamingo fiduser og bølgepap.📦📦📦📦
Der dog meget hurtigt reageret fra butikken , og på min fotodokumentation, og de 3 nye krus var allerede på vej 15 min senere.
Dette er intet mindre en en successoplevelse at handle hos jer!,
👍👍👍👍👍📦📦📦📦📦
Har allerede lagt en ny ordre, som ellers var noget vi ville ha købt i en fysisk butik.
Men med den service og super oplevelse gør, at vi handler her igen allerede idag
1000 tak fordi i gør jer umage !
Den gode Service er ikke noget der kan tillæres, enten har man det i sig, og er født til servicebranchen, ellers lærer man det aldrig ..
At vi vender tilbage, når et nyt køb skal gøres, det er helt sikkert.
Her er det en virkelig god oplevelse at handle.
Det kan vi med glæde dele med andre .
***** 5 stjerner + .. er vores klare købsoplevelse

10. marts 2021

TILFREDS KUNDE!!

TILFREDS KUNDE!!!
Jeg bestilte en pakke tirsdag eftermiddag - Torsdag morgen får jeg besked fra GLS, om den er klar til afhentning.
Forsvarligt pakket ind og er glad for pakken :D

28. januar 2021

Bestilte et grydelåg den 27 Nov

Bestilte et grydelåg den 27 Nov. Og fik en bekræftelse..
Har intet hørt siden.. Har sendt dem en mail den 8 Dec. Har intet hørt.. Har forsøgt at ringe i dag.., men den går direkte på telefonsvare.. Også mellem 12 og 14..

Så pt kunne jeg ikke finde på at handle hos damborg igen..

14. december 2020

Øvøvøv

Øvøvøv
Jeg købte et flagstangsjuletræ i Asnæs til 499,95kr, kom hjem og omkredsen ved jorden var 4,10m , den skulle have været 12,4 m hvis afstanden til flagstangen skulle være 1,8-2m i radius. Nå, tilbage og bytte, jeg fik pengene tilbage. Dagen efter køber jeg det samme mærke i Holbæk i håb om at det ikke er en fejlproduktion. Men nej problemet er det samme, og den pakke havde været åbnet før, og så bliver det bare solgt igen???
Endnu en gang skal jeg ud og køre, ØV ØV ØV ØV

24. november 2019

Den nye butik i Næstved Storcenter

Jeg håber vitterlig at i tager det her til jer. Jeg har længe været stor tilhænger af jeres butik i Sct. Jørgens Park i Næstved og tænkte så, at det kun var fedt, at i åbnede en i Næstved Storcenter. Men den tanke holdte ikke særlig længe. Jeg var nemlig til jeres åbningsfest i torsdags i Næstved Storcenter, hvor jeg spotter et rimeligt billigt glattejern/børste. Her spørger jeg så en ekspedient, hvad jeg kan forvente af det, for sidst jeg havde sådan et man skal børste det med, fungerede det ikke optimalt for mit hår i forhold til at temperaturen ikke kommer op på de 230, som mit tykke hår altså skal glattes med. Derudover var det den sidste, der var og på denne var der en lille revne på siden af æsken og det spørger jeg også lige ind til og siger "at de ikke må tro, at det er mig, der har lavet det". Jeg får at vide, at glattejernet er rigtig godt og der ikke burde være nogle som helst problemer med det, og ellers skulle jeg selvfølgelig komme igen med det selvom æsken også så sådan ud. Jeg når kun liiige at sætte det til strøm, da jeg kan mærke, at det ikke varmer op, det bliver kun varmt bag på jernet. SÅ ALT HUN SAGDE VAR EN KOMPLET LØGN. Jeg går så hen til butikken i dag for at returnere det, men får at vide af den væmmelige butikschef, som ikke kan holde tonen og snakker til mig som om jeg er en idiot. Det første jeg får af vide er, at de ikke vil tage den retur, når den ser sådan ud. Jeg melder klart ud, at det var sådan, at det så ud, da jeg købte det. Og jeg vil lige påpege, at revnen er MAX 1 cm. Derudover skal jeg selv betale for at han vil sende det til OBH, så de kan fikse det, hvis der er noget, der kan fikses ang varmen. Men det var nu ikke det, jeg var ude efter, jeg snakkede nu mere om, at jeg blev løget direkte i hovedet ang kvaliteten. Men nu var kvaliteten jo ikke så god på det her glattejern "hvad kan jeg forvente med et 100 kr glattejern?", siger han totalt flabet til mig. Simpelthen den DÅRLIGSTE service, jeg LÆNGE og NOGENSINDE har oplevet. Heldigvis gav jeg kun 100 kr for det, som jeg så smider ud i skraldespanden nu. På vej ud af butikken stod en gammel dame, som var i fuldt gang med at diskutere med sin mand over frustrationen af at hun hellere ikke kunne returnere sin varer, som hun så har givet 500 kr for. ALT FOR DÅRLIGT!! Og man mister også helt lysten til at tage til jeres andre butikker efter sådan en oplevelse.

27. oktober 2019

Er dette din virksomhed?