Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mkt Trevlig personal och hjälpsam,mkt bra kvalitet på sakerna. Snabb leverans. I detta fall köpte jag en deflector till en Solo Stove- Bonfire. Blir nog fler köp framöver. Kan varmt rekommendera d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har precis testat min nya stekhäll från Dalum – och wow! Jag blev förälskad redan vid första burgaren! Att hällen är lättare än vanliga gör faktiskt stor skillnad när man är på ute o vandrar. Kör... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag köpte Jälda-kitet med den största hällen (50 cm) och den är perfekt - lätt att använda och bära med sig. Fick en känsla av bra kvalitet redan vid uppackningen: smart väska/förvaring och riktigt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Stekhällen för alla tillfällen

Stekhällskit
Dalum webshop
Om Dalum

Stekhällar och tillbehör för matlagning och friluftsliv

Dalum Sweden är ett företag från Dalarna som specialiserar sig på svensktillverkade stekhällar av lättviktsmodell, designade för att underlätta matlagning i naturen oavsett om du lagar mat över öppen eld, med gasol eller på grillen. Våra högkvalitativa stekhällar tillverkar vi i Sverige av svenskt kolstål, vilket minimerar transportsträckor och miljöpåverkan. Vi erbjuder även ett brett utbud av olika tillbehör, inklusive matförvaring, receptböcker och renskinn. För att inspirera våra kunder delar vi med oss av recept, guider och skötselråd på vår webbplats. Med fokus på hållbarhet och lokal produktion strävar vi efter att skapa robusta produkter som håller över tid. Våra stekhällskit, såsom Jälda Kit och Brasu kit, innehåller allt som behövs för en komplett utomhusmatlagningsupplevelse, inklusive stekhäll, smarta tillbehör och en slitstark väska med flera bärlösningar. Förutom produkter av hög kvalitet så är vårt mål att erbjuda våra kunder en förstklassig service och support. Upptäck vårt företag och produkter och låt oss hjälpa dig att skapa oförglömliga matlagningsupplevelser i naturen.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Äntligen en lätt stekhäll.

Jag brände in stekhällen precis som det stod att man skulle göra. Det blev bra. Använde öppen eld och kol ned galler. Sen stekte jag grönsaker till köttet som jag grillade bredvid. Jag är nöjd. Jag har köpt den minsta 30. Fick steka grönsakerna i två omgångar då det var till hela familjen. Har inte använt den i samband med att jag bär med mig den när jag vandrar men det ska jag testa.

19. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra grejer men som vanligt minimal tillverkningsprocess i sverige.

Gick mycket smidigt och blixtsnabbt att handla av er.
Att påsarna är tillverkade i Asien är minus från mig och hade jag vetat det hade jag nog valt en billigare. Känns inte helt säkert att hällarna heller har klarat tillverkas helt inom Sverige?
Har jag fel så får ni rätta mig och jag då ger full pott i omdöme :)
Jag vet att det inte är lätt för företagare att stå emot importen för systemet är så genomruttet men vi måste faktiskt ta rygg på Trump och stå emot den oansvariga tillverkningen i länder vi inte kan ha koll på miljön i.
Kvalitén känns som att den gör exakt vad den ska :)

2. juni 2025

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.