De varmeste anbefalinger herfra! Min datter har netop taget sit kørekort ved Dalum køreskole. Hun var under hele forløbet tryg, trods hendes angst og nervøsitet for, at skulle sætte sig bag rattet.... Se mere
Kan kun sende mine bedste anbefalinger i retning af Dalum køreskole, Har netop taget mc kørekort her. Undervisninger er i top, der er gode grin og masser af plads til forskellighed. Sjæ... Se mere
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra!
Min datter har netop taget sit kørekort ved Dalum køreskole. Hun var under hele forløbet tryg, trods hendes angst og nervøsitet for, at skulle sætte sig bag rattet. Litta var den perfekte kørelærer for hende. Sød, sjov og nem at tale med. Kun rosende ord herfra 🙏
Det var en fornøjelse at tage kørekort…
Det var en fornøjelse at tage kørekort her. Et godt program og et par sjove kørelærere med høj faglighed gjorde tiden fløj forbi. Kan varmt anbefales!
Super køreskole 🥳
Mc kørekort, ved Henrik og Kenneth er en udsøgt fornøjelse 🤩 hyggeligt teori timer, med plads til grin og forskelligheder, pizza aften, Kahoot osv, pølser og brød på køre teknisk anlæg, altid sodavand og varm kakao til køretimerne😍 samtidig er de mega gode til at lære fra sig 👌 man føler sig virkelig velkommen når man er der .. klart min største anbefaling herfra 🙌💪
Bedste køreskole
Kan kun sende mine bedste anbefalinger i retning af Dalum køreskole,
Har netop taget mc kørekort her.
Undervisninger er i top, der er gode grin og masser af plads til forskellighed.
Sjældent har jeg haft det så sjovt og seriøst på samme tid, og dog intenst, da hele forløbet var på 5 uger fra start til slut.
I får min fulde støtte og anbefalinger.
Vi var 8 mc fra elever, og alle bestod første gang.
Fedt sted, fantastiske undervisere og altid god stemning, +++ herfra
Fantastisk oplevelse!
Henrik og Kenneth gjorde det simpelthen til en kæmpe fornøjelse at tage motorcykel kørekort. Deres gode humør, tålmodighed og troen på os, var virkelig værdsat. Samtidig med, at der er plads til en masse grin 😃
varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale Dalum Køreskole! Fra start til slut blev jeg taget rigtig godt imod og følte mig tryg gennem hele forløbet. Alt den nødvendige information blev givet klart og tydeligt, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske. Det hele gik hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kørelærerne var ikke bare dygtige og professionelle, men også sjove og behagelige at være sammen med. Det gjorde undervisningen både lærerig og hyggelig. En super god oplevelse hele vejen igennem
Super køreskole
Super køreskole. Gør teoritimerne og køretimerne så sjove som de nu kan blive. Virkelig hjælpsomme og gode med alt praktiske. Kæmpe plus med gratis sodavand til både teoritimer og køretimer.
Ikke et sted hvor man følte sig tryg
Teoritimerne var som de skal være. Kedelig, men det kan man vel forvente.
Der var dog ikke mulighed for at få gratis adgang til at terpe, det skal man selv tilkøbe.
Køretimerne var ikke et sted hvor man fik ros, men hvor man blev irettesat konsekvent. Jeg gik derfor altid nervøs til- og grædende fra køretimerne.
En køreskole skal være et trygt sted, hvor man skal lære at køre, hvor kørelærerne skal hjælpe en og være med til at give en troen på at man kan bestå. Udover at lære at køre bil, var det desværre det modsatte af det.
3 stjerner fordi jeg bestod begge dele i første hug og lærte det jeg skulle lære, dog på den mindst pædagogiske måde.
Super professionelle og dygtige
Min datter gennemførte et lynhold for kørekort til bil på under 2 måneder. De er super professionelle, de er rigtig dygtige og så har de en god føling med hvornår eleven er klar. Jeg kan kun anbefale Dalum køreskole (specielt Litta).
Tenna Kjær
Jeg har haft et super godt forløb hos…
Jeg har haft et super godt forløb hos Dalum Køreskole, hvor der har været god stemning både i teorilokalet, men også til kørelektionerne. Derudover er der blevet taget hensyn til eksempelvis skole, og man tages generelt meget med i planlægningen af køretimer.
Klar anbefaling herfra
Kørekort hos Dalum køreskole
Mit kørekort forløb hos Dalum køreskole har været ren klasse.
Teori og kørelektionerne har fungeret fra start. De er gode til at planlægge sammen med dig omkring køretimer og bl.a. haft god forståelse for fravær i skolen.
Kan klart anbefale Dalum køreskole
Køreskole med styr på tingene
En rigtig god oplevelse at tage kørekort via lynkursus. Informationsniveauet er godt, og der er styr på alt allerede, når man kommer til første teoritime.
God køreskole
Jeg blev selv anbefalet køreskolen og jeg kan kun sige at det er en rigtig god køreskole. Du for masser af viden og praktisk øvelse. Mega søde og rigtig god til at finde ud af hvad du har brug for.
Jeg har kun haft en positiv oplevelse…
Jeg har kun haft en positiv oplevelse på Dalum køreskole.
Jeg har lige fået mit kørekort fra dem
Jeg har lige fået mit kørekort fra dem. Jeg tog det som et lynkursus, som kun tog 5 uger. Det var super fedt med 2 teoritimer og 2 køretimer om ugen. Både teori og køretimer var super spændende og sjove, da kørelærer er utrolig dygtige til deres arbejde og til at gøre det sjovt. Kan 100% anbefales herfra👍🏼👍🏼
Rigtig god køreskole
Jeg har lige fået mit kørekort fra deres lynhold. Det fungere rigtig godt med 2 hyggelige Teoritimer om ugen og 2 køretimer. Det er rigtig god og sjov undervisning jeg fik af 2 flinke fyre. Jeg brugte kun 5 uger på hele forløbet så det gik rigtig hurtigt. Kan helt klart anbefales herfra 👍
Har lige afsluttet mit lynkursus hos…
Har lige afsluttet mit lynkursus hos Dalum kørerskole, og har kun positive ting at sige om dem, god stemning under teori og kørertimerne og ikke mindst 2 super gode lærer.
Kan kun anbefale Dalum kørerskole
Super god og hyggelig køreskole
Super god og hyggelig køreskole. Der er altid styr på sagerne; både i bilen, med papirerne og i teorilokalet. De er også rigtig fleksible hvis du har behov for mere tid, lektioner eller ekstra hjælp. Hyggelig og afslappet atmosfære, altid snacks på borene og godt humør. Jeg kan kun anbefale dem 😊👍
Fantastisk oplevelse hos Dalum…
Fantastisk oplevelse hos Dalum Køreskole! Hyggeligt og rart sted at være. Kan varmt anbefales at tage kørekort her. Det tog ca. 6 uger fra første teori time til jeg stod med et kørekort i hånden. De er super gode til at finde prøver hurtigst muligt og kørelærene er super gode til deres arbejde og formår at gøre det underholdende.
Helt klart en varm anbefaling herfra!
God køreskole
Køretimerne var hyggelige og Henrik var behagelig og god til at lære fra sig. Derudover er Henrik også god til at finde prøver hurtigt. Teoriundervisningen var også hyggelig. Kan give Dalum køreskole mine varmeste anbefalinger.