dalarnadesign.se Anmeldelser 552

2,1

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Ingen pakke efter næsten 2 måneders venten

Efter næsten 2 måneder har jeg endnu ikke modtaget pakken med den lille dalarhest jeg købte til mit barnebarn i julegave.
Dårlige undskyldninger kan man få mange af - nu er pakken åbenbart blevet væk på deres lager og aldrig afsendt.
Og afsende den på ny kan de åbenbart heller ikke finde ud af.
d. 25.1.2025:
jeg mangler stadigvæk både pakke og sporingsnummer - så mistanken for fup lever endnu

24. januar 2025

Hej Annedorte!
Vi uppdaterade dig senast för ett par dagar sedan att det första paketet som skickades till dig inte hade aviserats till dig och då har vi också skickat ut ett nytt paket så där ska väl allt vara i sin ordning.
Skrev också detta i mejlet till dig tidigare.
Hoppas du nu blir nöjd med din fina beställda produkt!
/Dalarna Design

Glad for at handle hos butikken

Jeg har bestilt en del dalaheste/ elg fra butikken og jeg har altid modtaget, som lovet.

Jeg har også altid fået god service på telefonen, når jeg har ringet op til ejeren.

Jeg handler der gerne igen.

20. januar 2025

Hej Frank!
Trevligt att höra att du är nöjd med ditt senaste köp och utökningen av samlingen av dalahästar. Hoppas få se dig hos oss igen och att vi får fortsätta leverera fina produkter till er i Danmark.
/Dalarna Design

9.december 2024 bestilte jeg en…

9.december 2024 bestilte jeg en dalarhest til vores barnebarn, pengene blev strakts trukket fra vores konto, og i dag d. 10. januar har vi endnu ikke modtaget hverken dalarhesten eller fået vores penge retur.
Firmaet har den fineste hjemmeside, men er det frækkeste fupfirma - desværre havde jeg ikke set de dårlige anmeldelser på Trustpilot inden køb. Surt show!!!

Her d. 13. januar 2025 har jeg stadigvæk ikke modtaget et sporingsnummer som lovet - vågn nu op Dalarnadesign

Så blev det d. 16. januar 2025 og pakken er endnu ikke afsendt fra Dalarnadesign - følgende besked fra UPS:
Forventet leveringstid
UPS har endnu ikke pakken i besiddelse. Anslået leveringsdato vil være tilgængelig, så snart vi får pakken.

Hvad foregår der i den forretning

10. januar 2025

Besvarelse fra dalarnadesign.se

Hej Annedorte. Allt ser okej ut här nu med leverans till er av paketet. Såg att det var en leverans som skickas utomlands och där har vi haft lite fördröjning då vi bytt fraktbolag nu i december som hanterar våra sändning ut i Europa.
Hoppas nu ni blir nöjda med paket och leverans.
/Dalarna Design

Efter min sidste anmeldelse på TP fik…

Efter min sidste anmeldelse på TP fik jeg den 8. september 2024 en henvendelse fra Anders fra Dalarnadesign hvor de lovede at sende vores penge tilbage efter et par dage.
Men helt som forventet levede Dalarnadesign op til min anmeldelse om at være et svindelfirma og har ikke returneret pengene.
Hold jer væk fra fupfirmaet Dalarnadesign.se

23. september 2024

Fup & svindel

Dalarna design er fup og svindel!!! De leverer ikke bestilte varer - og svarer ikke på mails!
Det rene fup!

28. august 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (552 anmeldelser)