Eerste bestelling ging tijdens bezorgproces terug vanwege beschadiging. Daarna bleef het enkele dagen stil. Status bleef ongewijzigd. Mijn vraag daarover per e-mail werd snel beantwoord. Toch bleef de... Se mere
Prima site, koffer top. Alleen klopt info op website niet met wat klantenservice medewerkers weten cq uitvoeren. Op site staat ( als je dakkoffer besteld na winkelmandje) dat je telefoon numm... Se mere
Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Se mere
Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uitein... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Holland
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- dakkofferstore.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Duidelijke website met goede keuze…
Duidelijke website met goede keuze mogelijkheden. Vlotte levering. Concurrerende prijzen.
Gebruikte spullen voor de nieuwprijs!
Service waardeloos niets bestellen!!! Wij hebben een dakkoffer besteld van bijna 500 euro. Wij hebben hem iets eerder besteld dan nodig zodat wij zeker wisten dat we hem op tijd binnen hadden. De doos is vanaf de bezorger rechtstreeks de garage in gegaan. Met het uitpakken zat hij helemaal vol met krassen. We hebben foto's verstuurd dat de doos nog helemaal in tact was en de verzegeling er ook nog op zat. Ondanks dat willen ze niets aan de schade doen en zeggen ze dat we het dezelfde dag hadden moeten melden. Zij leveren een GEBRUIKTE koffer af en vervolgens is het jammer maar helaas. Ach het geld is binnen he? Laat dit een les zijn en bestel hier niet want je krijgt gewoon gebruikte spullen voor de nieuwprijs!!!
Goed passende sleutels.
Goed passende sleutels, makkelijk en snel te bestellen. En geeft tijdig info over zending van het product.
Achterlijk grote verpakking voor 1 sleuteltje
De sleutel die ik nodig had, was snel gevonden op de site. En bleek ook de juiste te zijn toen ik hem binnen had. Wat tegenviel is de snelheid van versturen. Op zaterdag 27 april besteld, en pas op vrijdag 2 mei binnen. Dat zou toch sneller moeten kunnen. En dan het meest bizarre! Dit sleuteltje is verstuurd in een kartonnen doos waar zeker 4x een liter pak melk in past. Achterlijk groot en duur om zo te verzenden. Dit kan toch ook in een stevige bubbelfolie envelop die gewoon in de brievenbus past.
Eenvoudig bestellen snelle levering
Eenvoudig bestellen snelle levering
Goede service uiteindelijk
Ik ontving een incompleet product van Etrias, wat aanvankelijk frustrerend was. Na veel heen en weer mailen en bellen, ontving ik uiteindelijk de ontbrekende onderdelen. Hoewel het proces langer duurde dan gehoopt, waardeerde ik de duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Dit maakte de ervaring uiteindelijk positief, ondanks de aanvankelijke problemen.
Nieuwe sleutel dakkoffer
De nieuwe sleutel voor onze dakkoffer kwam perfect op tijd op de camping in Frankrijk aan.
Goede ervaring
Vanaf het moment van bestellen uitstekend op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling via meerdere emails. Ook het geregelde transport was goed verzorgd.
Goede producten en top klanten service maar...
Goede producten en top klanten service, alleen geen pro-active houding omtrent informeren en mogelijkheden bij vertraging van verzending. Als je levertijd 5 werkdagen is en je zelf om opheldering moet vragen na 8werkdagen is dat slordig.
ik vond dat de service zeer goed was
ik vond dat de service zeer goed was? Eeen snel leveringen.
Top Service
Dakdragers glad dak 🤔
Bij Dakkofferstore dakdragers besteld. Product zag er goed uit, maar het was wel het verkeerde product. Beetje vreemd verhaal, want het productnummer klopte wel. In de mail die ik kreeg stond ook de juiste foto, maar toch was het product een andere. Ik kreeg namelijk dakdragers voor open rail, terwijl ik dakdragers voor glad dak besteld had. Het retourneren loopt nu nog. Contact met Etrias (waar het via loopt) was erg goed.
Dus ben benieuwd of het goed komt. Daarom vooralsnog 3 sterren. Straks misschien 4 of 5.

Besvarelse fra Dakkofferstore.com
Super vlotte verzending
Super vlotte verzending en duidelijke communicatie. Product ook prima
Kapot doos ontvangen met kapot…
Kapot doos ontvangen met kapot product... slecht... laat zien hoeveel respect ze hebben voor klanten, geen dus.
Thule Wingbar? Controleren ze niet producten?

Besvarelse fra Dakkofferstore.com
Duidelijk
Duidelijk. Eerlijke communicatie.
Alleen liever een andere postbedrijf, maar dat is persoonlijke keuze
Goed
Goed: producten zijn perfect te vinden met de hulp tool.
Beter: keuze van leverancier, producten werden zelfde dag nog verzonden maar door problemen bij leverancier (DPD) pas na twee dagen producten mogen ontvangen na zelf heel veel moeite te moeten doen om dit in ons bezit te krijgen.
Snelle levering en keurige hulp door de…
Snelle levering en keurige hulp door de klantenservice bij de keuze voor het product.
Geleverd zoals beloofd
Geleverd zoals beloofd. Simpel l, duidelijk en snel.