Duurt lang, status van shipment checken via een link met bestelnummer en naam. Besteld op 12 maart, uiterlijke verzending 17 maart. Op dag van uiterste verzending verandert status naar verzonden en tr... Se mere
Product (Beeline Moto 2) werd aangeboden voor een goede prijs en redelijk snel geleverd vanuit Frankrijk. Ik kom zeker terug. Ik kan de Beeline Moto 2 tevens als product aanraden, ik mis mijn Tom Tom... Se mere
Zeer snelle levering, zelfs sneller dan was aangegeven. Het bestelde stuk paste perfect. Zeker een aanrader en moest ik nog ooit stukken voor mijn zoon zijn scooter moeten hebben zal ik zeker opnieuw... Se mere
06-03-2024 besteld via deze site, product zou met 2-4 werkdagen opgestuurd worden. Bestelling komt uit Frankrijk, verzending via GLS. 17-03-2024 zegt de site verzonden en GLS niet overhandigd. Via d... Se mere
Oplichters heb een benzinepomp besteld, kreeg geen mail bevestiging,
Pakket nooit binnen gekregen maar klantenservice bestaat niet bedrijf reageert niet !! Ik heb aangifte gedaan bij de politie!

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Het duurde erg lang voordat mijn pakket werd geleverd. Toen het uiteindelijk aankwam, waren de dozen al beschadigd.
Ik heb een Quad Lock product van ongeveer €100 gekocht en nog geen maand op mijn motor gehad, en het is nu al kapot. Ik heb inmiddels vier keer gemaild naar Daily-Bikers, maar ik krijg totaal geen reactie.
Ik raad aan hier niets te kopen, want de service is ontzettend slecht. Ik zit nu met hoge dubbele kosten en heb nog steeds geen werkende oplader omdat Daily-Bikers nergens op reageert.
Heel jammer, want dit had makkelijk opgelost kunnen worden met normale klantenservice.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Geheel volgens afspraak gelwverd met buitendien iets extra erbij ter verrassing. TOP.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Het was een snelle en betrouwbare winkelervaring.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Juiste product heldere informatie snelle levering

Besvarelse fra daily-bikers.nl
duurde 2 weken voordat ik men onderdelen kreeg en het was nog krom ook waardoor het niet past
Prima binnenvoering voor mijn Scorpion Belfast helm. Nergens meer te krijgen behalve bij daisy-bikers. Gelukkig dat deze zaak dit uittekende product tegen faire prijs in het assortiment heeft.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Dag iedereen ik heb op deze site een windscherm besteld achter een maand was hij nog niet geleverd ik heb gemaild ze hebben gezegd voor geld teruggave het is al 3 maanden passeert nog geen geld terug ontvangen dus die zijn OPLICHTERS als jullie jullie geld niet willen kwijtraken zeker niet bestellen.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Mooie producten, jas die had besteld paste precies.
1 min punt is dat er geen rug bescherming in zit. Verder top.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Motorjas besteld. Snel geleverd, mooie jas precies zoals op website.

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Sharp deal on de Beeline Moto 2. Shipment was good, the order was well packaged. Will order again if there are good offers! Thanks from the Netherlands

Besvarelse fra daily-bikers.nl
Package never arrived. company hasn't sorted it out 25 days later. I'm wondering if i ever get my money back.