Dailipharma Anmeldelser 238

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholp... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud

Skrevet af virksomheden

Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Dailipharma

Hey André, opnieuw bedankt voor deze mooie 5 ster review.
Hiervoor doen we wat we doen, alles voor een tevreden klant.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Amazing all-in-one supplement for healthy joints

I am using daili movement because it is an all-in-one great mix of great ingredients. It is very easy to take at home of when on the move. I've been using it for 2 months continuously and just took a subscription because it works. I am a long distance hiker and walk a few thousands of kms per year. This supplement keeps my joints safe. The customer service is excellent. Fast delivery. User friendly website. Made in Belgium. What else? 🇧🇪💯
Highly recommend it.

30. maj 2024
Uopfordret anmeldelse

Hey Sinasi, good afternoon
Thank you very much for this nice 5 star review. It gives us great pleasure that you are satisfied and let us know about it.
For this we do what we do.
Many greetings and enjoy your day!
Team Dailipharma Kortrijk ☀️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke omgang, top service, top product

Vriendelijke omgang, met het begin van een goede uitleg over de producten, een vlotte bestelling, een vlotte levering en after sale service.
Ik zelf gebruik de move en het geeft me merkbaar een groot verschil in pijn en beweeglijkheid in de gewrichten en spieren. Nog een voordeel zijn de vloeibare ampullen, doordat ze vloeibaar zijn worden ze veel beter opgenomen in het lichaam
en smaak ervan is zeer goed. Bedankt

16. maj 2024

Hey Dirk, goedemiddag
Hartelijk dank voor de mooie 5 ster review, dit doet ons een groot plezier.
Fijn om te horen dat ook jij merkbaar resultaat ervaart en bovendien minder pijnen hebt. Hiervoor doen we wat we doen.
Inderdaad dit klopt, de opneembaarheid van de vloeibare supplementen zijn beter dan bij pilletjes. Bovendien is vloeibaar ook minder belastend voor de maag.
Hiervoor ontwikkelen we iedere dag verder aan vloeibare en eerlijke voedingssupplementen.

Perfecte informatie over product

Perfecte informatie

28. april 2024

Hey Hilde, goedemiddag
Hartelijk dank voor de 5 ster review, het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent.

Positieve eerste ervaring

Snel geleverd.
Een persoonlijk berichtje bij de bestelling.
Kwalitatieve producten.

24. april 2024

Hey Frouke, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 5 ster review, dit stellen we erg op prijs.
Het doet ons een plezier dat je de kwaliteit opmerkt en ervaart.

Dailipharma ervaring

Goed product dat helpt om de weerstand te versterken. Ik voel na twee weken toch al een verschil in mijn energie niveau. En de levering via DPD is heel vlot verlopen.

17. april 2024

Hey Steve, goedemiddag
Dank voor deze 5 ster review, het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.
Vele groeten en een fijne middag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed product geen pijnlijke…

Heel goed product geen pijnlijke gewrichten meer ik ben super tevreden

4. april 2024

Beste Marianne, goedemiddag
Dank voor deze leuke 5 ster review, het doet ons een groot plezier dat jij tevreden bent. Hiervoor doen we wat we doen.
Goed nieuws: binnenkort kunnen we een verbeterde smaak aanbieden van de Daili Movement, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

alles verliep vlot.bedankt voor de…

alles verliep vlot.bedankt voor de kleine attentie in het pakket

1. april 2024

Beste Roger, goedemiddag
Dank voor de 4 ster review. Het doet ons een plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.

Tevreden klant

De supplementen zijn eenvoudig in te nemen en smaken naar mijn mening best ok (Daili Movement) of zelfs lekker (Daili Defence). Na ongeveer 5 weken te gebruiken merk ik dat mijn nagels sneller groeien en ben ik nog niet ziek geweest. Benieuwd naar het effect op langere termijn en tijdens de winter. Vriendelijke klantenservice met een snelle reactietijd.

3. april 2024

Hey Nele, goedemiddag
Hartelijk dank voor de 4 ster review. Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.
Alvast goed nieuws: vanaf eind juli kunnen we een verbeterde smaak van de Daili Movement aanbieden, zonder in te boeten op de kwaliteit.
Vele groeten en een fijne middag!

Daili Movement: Essentieel voor fervente sporters

Als een fervente sporter is gemak essentieel, zelfs als het gaat om supplementen. Daili Movement van DailiPharma biedt precies dat. Daili Movement van DailiPharma heeft mijn verwachtingen overtroffen door mijn knieën merkbaar soepeler en sterker te maken. Voor sporters die streven naar optimale gewrichtsgezondheid, is Daili Movement absoluut onmisbaar.

9. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Hey Valentijn, goedemiddag
Hartelijk dank voor de positieve review.

Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.
Zeer fijn om te horen dat ook jij merkbaar resultaat hebt in de knieën. Hiervoor doen we wat we doen.

Bovendien goed nieuws; binnenkort kunnen we een verbeterde smaak van de Daili Movement aanbieden, zonder in te boeten op de kwaliteit. (normaal vanaf eind juli beschikbaar)

Goed product

Heel vlotte levering . Producten zijn super gemakkelijk in te nemen, enkel flesje opendraaien en drinken . Gebruik deze nu een tweetal maand en voel al verschil, minder last van gewrichten en immuniteit is ook al beter. Zal deze zeker verder blijven gebruiken .

29. marts 2024

Hey Els, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 5 ster review, dit stellen we binnen ons team erg op prijs.
Hiervoor doen we wat we doen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn product, prettige vriendelijke communicatie

Een probleem goed en snel opgelost via de chat, heel laagdrempelig. Vriendelijk schrijven bij levering voorzien van een verrassing. Het product zelf ervaren mijn man en ik als prettig om in te nemen en het werkt ook nog, veel minder pijn aan onze gewrichten, mijn man krijgt na 2 maanden gebruik stevigere nagels. Top.

4. april 2024

Besvarelse fra Dailipharma

Hey Anneke, opnieuw bedankt voor de 2e positieve review.
Hiervoor doen we wat we doen! Klant is koning én dat vinden we belangrijk. 😊

Hey Suzy, goedemiddag
Hartelijk dank voor de 5 ster review. Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent én ons dit laat weten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Steeds bereikbaar voor informatie en top supplementen

Steeds bereikbaar voor informatie. Snelle service en top producten.

26. marts 2024

Hey Inge, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 5 ster review, het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slapen ;Het product helpt mij inslapen maar ik…

Het product helpt mij inslapen maar ik wordt al na enkele uren terug wakker.
Bij sterkere stressmomenten lukt het inslapen niet.

23. marts 2024

Hey Anne, goedemiddag
Dank voor je eerlijke feedback én om ons dit te laten weten.
Enkel hierdoor kunnen we je helpen en zoeken naar een geschikte oplossing.
Sinds mei 2024 hebben we een zachtere smaak + kleine update in de formule van de Daili Sleep.
Indien gewenst kunnen we jou enkele samples opsturen zodat je deze even kan testen.
We merken op dat het doorslapen pas optreedt na 1 week iedere dag te gebruiken.

Bij interesse, kan je mij even rechtstreeks contacteren via:
mathias@dailipharma.com

Met plezier helpen we jou verder.

Het werkt inderdaad

Het werkt inderdaad.
Ik val vrij snel in slaap en heb een vrij goede nachtrust, veel beter dan voorheen. 👍

16. marts 2024

Beste Christianne, goedemiddag
Hartelijk dank voor deze 4 ster review en eerlijke feedback. Het doet ons een groot plezier dat je tevreden bent en ons dit laat weten.
Sinds mei 2024 hebben we een verbeterde smaak voor de Daili Sleep. (zachter van smaak)

Het was een goed

Het was een goed, volledig overzicht van de nodige vitaminen en mineralen voor dagelijkse energie.
(één minpunt vond ik het continue gebruik van verkleinwoorden). Blijkbaar de tijdsgeest.

3. marts 2024

Hey Anne, goedemiddag
Dank voor de 4 ster review, dit stellen we erg op prijs!
Ons team doet er alles aan om jou steeds op je gemak te laten voelen. Vandaar wellicht de extra verkleinwoorden. Dankzij je eerlijke feedback hebben we dit intern kunnen doorgegeven zodat ons team hier rekening mee kan houden.

Heel makkelijk supplement

Snelle service
Gemakkelijk te gebruiken
Goeie smaak
Goed effect

3. marts 2024

Besvarelse fra Dailipharma

Hey Barbara, super bedankt voor deze leuke review! Hiervoor doen we wat we doen!
Goed nieuws: binnenkort heeft de Daili Movement een verbeterde smaak. (minder zoutig)

Besvarelse fra Dailipharma

Hey Marth, super bedankt voor de 5 ster review! We hechten veel waarde aan reviews en stellen je feedback erg op prijs!
Vele groeten, je Dailipharma-Team ☀️

Læs mere om andre typer anmeldelser.