Ik gebruik Daili sleep van Daili pharma al 1 jaar lang en ik ben erg tevreden over de slaap drankjes. Ze helpen me wel om in slaap te vallen en door te slapen. De enige keren dat het niet heeft geholp... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jammer dat de levering niet tijdig geleverd is geweest wegens stockbreuk. De smaak van de Dailymove vind ik superlekker, die van de Dailidefense nogal zurig. Geen idee of dat gewijzigd kan worden. V... Se mere
Virksomheden har svaret
Heb tijdens de Flanders Trail walk Dailypharma leren kennen waarbij ik zeer duidelijk uitleg kreeg. Ik heb zelf veel last van peesontstekingen en artrose en er werd me de movement aangeraden. Ik be... Se mere
Alle leveringen lopen vlot. Krijgt ruim op tijd een herinnering wanneer je levering komt. Bij vragen krijg je steeds binnen de dag antwoord wat zeer aangenaam is
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dailipharma ontwikkelt en verkoopt hoogwaardige vloeibare voedingssupplementen, waaronder Daili Movement, Daili Sleep, Daili Glow Collageen en Daili Defence. Wat Dailipharma onderscheidt, gaat verder dan de vloeibare voedingssupplementen. Wij geloven dat actief ouder worden begint bij iets eenvoudigs: blijven bewegen. We koesteren een mensgerichte benadering, waarbij kwaliteit, eerlijkheid en toegankelijkheid centraal staan. We geloven in het creëren van kleine dagelijkse momenten van verschil, waardoor onze klanten een actieve & gezonde levensstijl omarmen. Dailipharma #livethedifference Made in Belgium
Kontaktoplysninger
President Kennedypark 9d, 8500, Kortrijk, Belgien
- +3256130913
- hello@dailipharma.com
- dailipharma.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Produkten zijn top
Produkten zijn top , behalve de leveringen tot 2 keer toe dat ze het niet leveren aan huis terwijl ik er wel voor betaald heb
Heb tijdens de Flanders Trail walk…
Ik ben nog maar pas begonnen met mijn eerste kuur, dus kan nog niet spreken van resultaat.
Wel benieuwd want als het werkt moet ik mijn extra magnesium en glucosamine niet meer nemen
Daili Sleep
Top product om beter te slapen!!
Heb van alles geprobeerd maar tot nu is het beste natuurlijk product.
Men is zeer vriendelijk
Men is zeer vriendelijk, bezorgd, behulpzaam bij deze firma .
De flesjes voor de gewrichten verdraag ik goed , maar neem ze nog te kort voor een echt resultaat te hebben doch deze om te slapen heb ik moeten stopzetten , ik werd er kortademig van en kreeg enorm hoofdpijn en sliep raar maar waar echt veel slechter.
Heb nog geen resultaat
Heb nog geen resultaat, maar ik ben pas 2 weken bezig.
Ik heb er al mijn hoop op gesteld.
Mijn bindweefselpijnen zijn weg
Mijn bindweefselpijnen zijn weg.
Ook zijn mijn Frozenshoulders goed aan het verbeteren.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering , lekkere smaken .
Voor de resultaten is het nog wat snel .
Goed voor mijn mobiliteit die wel soms…
Goed voor mijn mobiliteit die wel soms een diptje kent.

Goeie communicatie
Goeie communicatie, zeer vriendelijk, professioneel en ad rem! Doe zo verder!

Besvarelse fra Dailipharma
ideale recovery supplement bij blessures
Daili Movement geeft een snelle recovery na lichte sportblessures. Je conditie blijft daardoor goed op peil, zodat je je trainingsschema kan aanhouden.

Topproduct!!!
Beter en gezonder dan de medicatie!!
ideaal om te mengen met water of thee.

Hele goede ervaringen
Hele goede ervaringen met Dailipharma.
Ik kocht de Dailisleep en Dailimove.

Mooi verpakt.
Mooi verpakt. Kan het product nog wel niet goed beoordelen maar het is wel lekker van smaak.

Besvarelse fra Dailipharma
Læs mere om andre typer anmeldelser.