Virksomhedsoplysninger

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Butik med badeværelsesudstyr

Skrevet af virksomheden

Velkommen til Daili.dk – Hjemstedet for den innovative og hurtigtørrende StoneMat. Er du også træt af at træde ud på en våd, kold og ildelugtende stofmåtte efter et dejligt bad? Rigtig mange kender problemet med traditionelle bademåtter, der aldrig rigtig formår at tørre, og som konstant skal vaskes i maskinen for at holdes rene. Hos Daili har vi sat os for at løse netop det problem og skabe en helt ny standard for velvære på badeværelset. Vores løsning er vores signaturprodukt: StoneMat. Det er en moderne og stilren stenmåtte, som er fremstillet af det naturlige og yderst absorberende materiale diatomit. Det helt unikke ved diatomit er dets utrolige evne til at suge fugt til sig på rekordtid. Når du træder ud af badet og lander på din StoneMat, vil du opleve, at vandet fra dine fødder absorberes på få sekunder og derefter fordamper helt af sig selv. Resultatet er en bademåtte, der altid er helt tør, når den næste person skal i bad. Fordi måtten holdes tør, giver du ikke bakterier og dårlig lugt mulighed for at udvikle sig. Det gør vores stenmåtte til et utroligt hygiejnisk og allergivenligt valg til dit badeværelse. Samtidig er overfladen naturligt skridsikker, så du altid står sikkert og godt fast på det ellers glatte badeværelsesgulv. Udover den praktiske funktion har vi hos Daili lagt stor vægt på æstetikken. Vi elsker det rene, minimalistiske og skandinaviske design, som passer perfekt ind i moderne hjem. En StoneMat er ikke bare en praktisk bademåtte, men et smukt stykke interiør, der giver dit badeværelse et luksuriøst løft og en følelse af ægte hverdags-luksus. Daili.dk er en passioneret dansk webshop. Vi brænder for at levere produkter af højeste kvalitet og give vores kunder den absolut bedste købsoplevelse. Vi ved, at tillid er afgørende, når man handler på nettet. Derfor vægter vi en nærværende kundeservice utroligt højt, ligesom vi altid sørger for en sikker handel og lynhurtig dansk levering direkte til din dør eller nærmeste pakkeshop. Gør dit badeværelse komplet – vi glæder os til at byde dig velkommen hos Daili!

Kontaktoplysninger

4,0

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

4,0

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kæmpe anbefaling herfra

Virkelig lækker bademåtte!
Super flot, mega dejlig at træde ud på, og så tørrer den overraskende hurtigt.
Super hurtig levering også.
Kæmpe anbefaling herfra ☺️

24. august 2026

Kære Emma,

Mange tak for de varme ord og den fine anbefaling!
Vi er rigtig glade for, at du synes, den er behagelig at træde ud på. Udover at den skal tørre hurtigt, har det nemlig været vigtigt for os, at det minimalistiske design også pynter på badeværelset, så det er skønt at høre, at det falder i god jord:)

Rigtig god fornøjelse med din StoneMat!

Super god 👌😉

Den suger vandet med det samme, og det er bare fedt at have en måtte, der ikke ligger og er fugtig hele dagen.
Ligger godt fast på gulvet.
Fik den leveret kun et par dage efter bestilling. Rigtig god oplevelse.

24. august 2026

Kære Lucas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det er fantastisk at høre, at du allerede mærker forskellen. Hele idéen med måtten er netop at gøre op med de konstant fugtige stofmåtter, så vi er utroligt glade for, at den lever op til forventningerne, og at den ligger solidt fast på gulvet.

Rigtig god fornøjelse med din StoneMat:)

Virker bedre end forventet

Jeg var lidt i tvivl om den ville være hård og kold at træde ud på, men den er faktisk virkelig behagelig.

Den tørrer hurtigt og pynter rigtig godt ude på vores badeværelse:)

22. juli 2026

Kære Naja

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi kan sagtens forstå skepsissen i starten, så det er utroligt dejligt at høre, at du synes, den er behagelig at træde ud på. Vi er også selv ret vilde med, at den tørrer så hurtigt og giver et lille stilmæssigt løft til badeværelset.

Rigtig god fornøjelse med din StoneMat!

Mange hilsner fra os hos Daili.dk

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.