Däckvaruhuset Molway AB Anmeldelser 103

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har köpt däck och fälgar hos Molway i säkert 20 år, senast i mars 2025. Bor utanför Malmö men kör alltid upp till Asmundtorp för toppservice. De är alltid behjälpliga med mina önskemål om att flytta d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Första gången jag hade kontakt med Däckvaruhuset Molway. Kontaktade dem per telefon och behövde råd inför köp av nya sommardäck till bilen. Fick all information jag behövde av en mycket kunnig och hjä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte fälgar och däck av Däckvaruhuset för första gången och är supernöjd! Blev uppringd av säljare som föreslog en viss justering av beställningen, mkt proffsigt. Själva leveransen var inte blixtsnab... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Dækbutik

Skrevet af virksomheden

Däck & fälgar online hos Däckvaruhuset ✓ Mer än 15 år på nätet ✓ Toppbetyg från nöjda kunder ✓ Alltid fri frakt

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Riktigt proffs team!

Riktigt proffs team!
Super team,mycket duktiga som löser alla frågor på bästa sett!
Varm rekomenderar för alla bilister!

8. juni 2026

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Tack för det fina omdömet Igor!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vad gör reg & personnr för nytta?

Först ska man ange regnr men man får ändå välja storlek på däck trots std. Sen ska man fylla i personuppgifter och då brukar man inte behöva fylla i adress men det behövdes iaf så varför personnr?
Tumme upp för fraktfritt.

6. maj 2026

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Hej, tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Bilens registreringsnummer används bl.a för att säkerställa att däcken har rätt hastighetsklass och belastningsindex, att du ändå måste välja den exakta däckdimensionen är för att registreringsnumret inte berättar hur stora fälgar du har på just din bil. Angående personnumret så plockas adressen i de flesta fall från personnumret men det händer ibland att det inte fungerar, personnumret används även för att göra en kreditupplysning i de fall ett köp görs på faktura eller delbetalning.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kan varmt rekommendera denna firma…

Jag kan varmt rekommendera denna firma fina färska däck när dom dök upp efter strul med postnord som vanligt kommer köpa mer däck därifrån i framtiden

17. marts 2026

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Tack för det fina omdömet trots strul med leveransen. Du är hjärtligt välkommen tillbaka.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

En mycket trevlig,😊tålmodig och…

En mycket trevlig,😊tålmodig och informativ första kontakt med Moolway,samt pris och leverans 🚚 som utlovats hölls.Men,det är naturligtvis inte bara ett bra pris som är viktigt, utan även toppkvalitet på däcken, är för mig väl så viktig.Tack Molway,jag kommer att fortsätta handla hos er./Christian🇸🇪

30. oktober 2025

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Postnord

Idag fick jag 2 utav 4 däck som jag köpt av däckvaruhuset fina däck inga problem med dom men var är dom andra 2 ja 1 däck kommer förmodligen på måndag? Och 1 däck är försenat av okänd anledning står det??? Utgår från att däckvaruhusets lagerpersonal plockar 4 däck när ordern är på 4 däck då kan man ju undra vad som händer på vägen sen???????? Så nu måste jag va hemma 2 gånger till för att ta emot dom men när ja det vet ingen????

4. marts 2026

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Hej, det händer tyvärr ibland att däcken kommer ifrån varandra under transporten och levereras vid olika tillfällen, vi vet att det inte är smidigt men det är tyvärr inget vi kan påverka. Jag kan också se att ett däck verkar vara försenat. Hör av dig till oss på kundtjänst om det inte löser sig inom kort så ska vi göra vårt bästa för att reda ut det så snabbt som möjligt.
Vi ber om ursäkt för det extra besväret.
Dra gärna iväg ett omdöme till Postnord också:-)
/Niklas
Däckvaruhuset

Superb service

Superb service. They even contacted me to make sure the wheels would fit for my car.

8. februar 2026

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Thank´s a lot for your nice review

Onaturligt snabb leverans.

Det har alltid fungerat perfekt när jag handlat från Molway, snabb leverans rätt däck.

7. oktober 2025

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Tackar för det fina omdömet, vi är glada när det fungerar bra

Supernöjd med allt

Supernöjd med allt, från kundservice, leverans och däck samt pris!

15. juni 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick jättebra hjälp med storlek på…

Jag fick jättebra hjälp med storlek på däcken när jag va osäker på vilka jag skulle ha.Snabb service och ett väldigt bra pris oxå.

19. november 2025

Högsta betyg

Finns inga, eller få, med högre kunskap i branschen om man är i behov av råd och kanske ligger på gränsen i alla dimensioner😊 Jag menar om man vill gå över standard men ändå något som fungerar för en speciell bil. Ovärderligt! Däck och fälgar kommer också att levereras väldigt väl emballerade, ingen risk för skador. Jag tror till och med att jag fick extra hjulbultar på köpet. Toppbetyg från mig! /Michael

1. december 2025

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för det fina omdömet, vi är glada att du är nöjd

Valuta för pengarna

Smidig kontakt för frågor, enkelt beställa, bra pris, snabb leverans trots uppkommande julperiod och perfekt passform det blev check på allt denna gång

1. december 2025

Snabb leverans

Snabb leverans

2. april 2025

Besvarelse fra Däckvaruhuset Molway AB

Tack så mycket för stjärnorna!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.