Ben werkzaam voor Daan Utrecht. En buiten dat het een fantastische werkgever is, helpen we mensen vol energie aan de leukste banen! Super blij hier te werken
M.P. Lindostraat 4, 3532 XE Utrecht, Utrecht, NL
Virksomheden har svaret
Vanaf moment één een goed gevoel gekregen bij de partij DAAN, kan mogelijk aan de naam liggen ;). Hele fijne gesprekken gehad, verschillende mogelijkheden besproken en bekeken. Nu, uiteindelijk... Se mere
Virksomheden har svaret
Door Daan, en vooral door Sander Uiterdijk, kon ik aan de slag als docent Frans. Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd en persoonlijk. Sander en het team van Daan waren altijd vriendelijk, b... Se mere
Virksomheden har svaret
Geweldige samenwerking gehad met Nina van Daan. Ze luistert aandachtig, denkt mee in passen- de oplossingen en houdt bij het vinden van opdrachten uitstekend rekening met zowel mijn ervaring als m... Se mere
Virksomheden har svaret
Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.
M.P. Lindostraat 4, 3532 XE, Utrecht, Utrecht, Holland

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Prettig bedrijf met vriendelijk personeel!

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Team Daan Utrecht staat altijd voor je klaar.
Het is een topteam met hoge kwaliteit en enorme betrokkenheid.
De sfeer is ontezettend goed in het prachtige nieuwe pand.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Geweldige samenwerking gehad met Nina van Daan.
Ze luistert aandachtig, denkt mee in passen- de oplossingen en houdt bij het vinden van opdrachten uitstekend rekening met zowel mijn ervaring als mijn wensen. Een fijne en professionele partner om mee samen te werken!

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Hele fijne organisatie, met aandacht voor jou als persoon. Super aardige en professionele dames en heren die overal en altijd voor je klaar staan!

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Een mooi bedrijf met veel expertise/kennis aan boord.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Fijne groep mensen. Ze hebben me goed geholpen! Heel blij mee, thnks.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Daan Utrecht is er echt voor jou. Ze luisteren, denken en helpen vervolgens ontzettend goed mee met wat het beste bij jou past.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Daan is een dynamisch bedrijf waar mijn zoon al enige tijd werkzaam is. Het idee om de moeders rond moederdag op de werkvloer uit te nodigen vind ik fantastisch. Zo geweldig om te zien wat de baan van je zoon/dochter werkelijk inhoud.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
De samenwerking met Daan heb ik als zeer positief ervaren. Het contact was vanaf het begin persoonlijk en vertrouwd. Daan luistert goed naar je wensen, waardoor de opdracht perfect aansluit. Kortom: een fijne en prettige samenwerking.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Daan is een bedrijf dat met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Lacha heeft mij geholpen, en zij was echt een super toffe meid. Ze was vriendelijk, professioneel en had veel geduld. Ze deed meer dan haar best om mij goed te helpen en zocht echt gericht naar wat ik nodig had.
De samenwerking met Daan voelde daardoor heel prettig en betrouwbaar. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Ik ben trots om sinds 7 maanden deel uit te maken van DAAN!

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij DAAN Utrecht. Heel veel zin om te starten binnenkort.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Ik ben werkzaam voor Daan in de sector woondiensten en ik vind Daan echt een fijn bedrijf dus ik blijf hier voorlopig nog werken.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Werk al 4 jaar met veel plezier bij Daan utrecht. Super personeel, goed netwerk en er wordt naar je behoeftes geluisterd.10 van 10

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Super fijne werkgever. Hecht team. Warm bad. Gave mensen. Let’s go mentaliteit.
Ik kan nog wel even doorgaan met superlatieven strooien.
De leukste. Toppers. Doorzetters. Vriendelijk.

Besvarelse fra Daan - Utrecht
Læs mere om andre typer anmeldelser.