Se, hvad kunderne siger
Card wallet besteld voor dik € 40. Bleek Chinees prul. Geklaagd en geld teruggevraagd. Wekenlang aan het lijntje gehouden dat het geld werd teruggestort. Niets ontvangen. Het zijn pure oplichters!!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goedkope ali expres rotzooi wat voor…
Goedkope ali expres rotzooi wat voor een extreem hoge prijs verkocht wordt. Product is niet zoals beschreven.
Koop hier niets!
pure oplichting pakket nooit ontvangen
Bestelling gedaan begin juni ondertussen half augustus en nog niets ontvangen. Men stuur me van het kastje naar het muurtje. men zegt dat de bestelling geleverd is maar ik heb niets ontvangen. Ik vrag bewijzen maar deze kunnen ze me niet aanleveren. Bijgevolg geld kwijt. dit is pure oplichting!!! fraude . Doe er nooit zaken mee. een verwittigd man / vrouw is goud waard!
Oplichting
Afschuwelijk bestel hier niet
Dropshipping maat klopt niet retourzending lukt nauwelijks (4 keer mailen nog geen retour adres). En geld krijg je niet terug. Levering liet 4 weken op zich wachten. Waardeloos.
Bedrieglijke praktijken...
Inderdaad, zelfde ervaringen als anderen.
Besteld en niets ontvangen. Wordt je opgehemeld dat t onderweg is (meer dan n maand)
Support is er wel en krijg telkens antwoord, doch niet het gewenste.
Vraag mijn bestelling dan maar te annuleren en terug te betalen, uiteraard niet mogelijk.
Dit ziet er sterk uit als moedwillig consumenten bedrog en zou niet meer mogen kunnen anno 2026. Het feit dat t over kleinere bedragen gaat beschermd hun wel tegen gerechtelijke stappen. Tijd om daar eens wat aan te doen.
geen levering
geen levering - wel betaald - beweren dat er geen order is - geen contact mogelijk!!!
Nep NL bedrijf
Na meerdere malen contact krijg je de melding dat je het naar het buitenland kunt terug sturen. Dat kost je dan €49 dit is een nep bedrijf en geen Nl. Bedrijf.
Daal&co = Chinese rommel
Gewoon Chinese rommel, levering duurt lang en xxl besteld maar krijg xl. Staat wel xxl in shirt maar dat is het niet. 3 verschillende kleuren besteld en krijg 3 x zelfde kleur. Klacht word wel op gereageerd maar retour naar "magazijn in Azie" kost 40 tot 45 euro.
Totaal geen medewerking over verkeerd product. Eigenaren zijn vast ook eigenaar van "we breeze" want is zelfde retoutbeleid en zelfde reclame foto's e.d.
BAAL & CO…
VANAF BEGIN JUNI EEN VERZOEK GEDAAN VOOR EEN PORTEMONNEE NU BIJNA EIND JULI EN MIJN PROBLEEM IS NOG NIET OPGELOST. EIND JUNI DE PORTEMONNEE ONTVANGEN DE PORTEMONNEE VOLDOED NIET AAN MIJN VERWACHTING DUS EEN MAILTJE GESTUURD MET HET VERZOEK DE PORTEMONNEE RETOUR TE STUREN NU KOMEN ZE MET EEN VOORSTEL OM 15% TE VERGOEDEN.EEN DE PORTEMONNEE TE HOUDEN. SORRY WAT EEN BEDRIJF
NUL STERREN U ALLEN UITKIJKEN.
Shirts besteld en betaald maar leveren…
Shirts besteld en betaald maar leveren ho maar, niet doen. Eindelijk toch nog ontvangen maar zijn gewoon polo's van Ali.Stuk goedkoper om gewoon daar te bestellen.
Buitengewoon manipulatief
Buitengewoon manipulatief. Retourneren kost meer dan de bestelling. Slechte klantservice en minimaal product kwaliteit. NIET DOEN!!
Levering van Daal&Co lijkt corrupt
Heb 1/6/26 bij Daal&Co een wallet besteld. Geen aankoopbevestiging gekregen. Geen track&trace. Wel betaald. Gelukkig hebben wij met VISA-creditcard betaald. Steeds geen reactie van Daal&Co. Op 't laatst een standaard gegenereerde tekst. Product na lang wachten alsnog ontvangen. Voldeed niet aan verwachting. Men reageert niet bij verzoek te willen retourneren. Ook niet op verzoek koop te willen ontbinden. Heb gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht: via VISA!. Waarschijnlijk houdt Daal&Co "gewoon" hun geld, maar is een discutabele organisatie. Wees gewaarschuwd.
Troep uit China
Het komt rechtstreeks uit China, ze nemen niet eens de moeite om het opnieuw te verpakken. Duurt lang en is dus altijd te duur. Retourneren kost meer als het shirt zelf. A.u.b. links laten liggen en niks bestellen.
Waardeloos
Waardeloos. Lange wachttijden. Betreft shirts. Slechte chinese troep. Maat klopt niet. Retour kost 50e(!).
NIET INTRAPPEN. OPLICHTERS
Oplichterij 1e Klasse!!!
Mijn ervaring met Daal & Co is erg teleurstellend. De producten blijken simpelweg dropship-artikelen te zijn, terwijl daar vooraf niet transparant over wordt gecommuniceerd. Hierdoor duurde de levering ook veel langer dan je op basis van de website zou verwachten.
Toen ik de hempjes wilde retourneren, kwam de grootste teleurstelling: de retourzending moest op eigen kosten naar het buitenland worden verstuurd, wat mij ruim €50 zou kosten. Voor een paar hempjes is dat natuurlijk absurd en maakt het retourneren in de praktijk onmogelijk.
Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice om samen tot een redelijke oplossing te komen, maar zonder succes. Er werd niet meegedacht en ik kreeg geen passende oplossing aangeboden.
Ik zou Daal & Co daarom niet aanbevelen. Wees je ervan bewust dat retourneren je veel geld kan kosten en dat de klantenservice in mijn geval niet behulpzaam was.
Bedriegers
Helaas, ik ben er in getuind. Een mooie kaarthouder( zo leek het) besteld en betaald maar niets ontvangen. ook niet na mailtje. Dit zijn bedriegers. Niets bij kopen. Helaas kan ik geen nul sterren geven.
Besteld..of niet...
Besteld... bestelling niet bekend, oh ja... toch wel bekend en is onderweg. Oh nee... was niet onderweg... maar nu wel...denkt men.... maar nog steeds niets binnen of onderweg.
Dit is pure oplichterij
Dit is pure oplichterij. Goedkope troep uit China. Labels eruit geknipt. Totaal onbetrouwbaar. Niets bestellen bij deze nepclub.
Rommel en slechte service
Artikelen voldoen niet aan hun eigen beschrijvingen en als je wil retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten.
het is een bedrijf vol list en bedrog en zou aangepakt moeten worden.
1 ster is eigenlijk al teveel
Chinese rommel
Bestelling was meer dan 2weken onderweg. Alles komt ook gewoon uit china. Klare dropshipping. De kwaliteit van het product is zeer ondermaats en absoluut niet zoals geadverteerd.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.