Da Installatietechniek Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos. Praatjesmaker asociaal. Levert belabberd werk. Wij voelen ons echt genaaid. Nu iemand anders ingeschakeld. Wij willen geen kontakt meer ,rechtsbijstand ingeschakeld. Mvg Mark

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hadden nieuwe combiketel nodig. Diverse bedrijven benaderd. Deden moeilijk over het installeren en waren best prijzig. Buren tipten dit bedrijf te benaderen. Kreeg antwoord apparaat, werd heel sne... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afzetters !!!!!!! ONBETROUWBAAR !! Hebben mijn ouders van 80 jaar opgelicht, Betaling werkte zogezegd niet, moesten 500 euro betalen voor 5 minuutjes electrisch aparaat te controleren, hebben 3x m... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet met deze lui in zee!!!! Na hoop telefoontjes komt er iemand kijken naar onze lekke radiator. Dikke aanbetaling gedaan daarvoor. Zegt dezelfde dag nog offerte te sturen en die week nog te insta... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Opgepast voor oplichterij!

Opgepast voor oplichterij!
Een jonge man is bij mij thuis geweest voor een cv-onderhoud. Het enige wat hij deed, was oppervlakkig schoonmaken. Vervolgens moest ik direct €150 betalen via een QR-code. Hij beloofde de factuur en een onderhoudsrapport per e-mail op te sturen, maar sindsdien reageert hij niet meer op e-mails of telefoontjes. Zeer onbetrouwbaar dit ruikt sterk naar oplichting.

20. maj 2025

Slechte ervaring

Ik heb een onderhoudsbeurt aan mijn cv-ketel laten uitvoeren en direct ter plaatse via een QR-code betaald. Nu, een week later, wacht ik nog steeds op de factuur als bewijs van de onderhoudsbeurt. De monteur reageert niet meer op telefoontjes of e-mails.

30. maj 2025

ik ben opgelicht

Vorige week afspraak gemaakt telefonisch, dakgoot reparatie, eerste uur zou 150 euro zijn de daarop volgend uur 52 euro om reparatie te klaren. Iemand kwam langs , kon niets betekenen , moest offerte gemaakt worden ivm te veel werkzaamheden en onderdelen.
wilde 250 euro hebben , niet akkoord gegaan , zou op de site staan , na veel gesteggel 200 betaald wat dan weer van de werkzaam heden af zou gaan .
Nog steeds geen offerte gehad en is telefonisch niet meer bereikbaar .

13. marts 2025

Vervanging cv-ketel

Mijn cv-ketel moest vervangen worden. Dit kon twee dagen later al worden ingepland en is vakkundig en vlot uitgevoerd door een vriendelijk en professioneel team.

25. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een vreselijke ervaring gehad…

Ik heb een vreselijke ervaring gehad met dit bedrijf, en ik raad iedereen sterk aan om ver uit de buurt te blijven. We hebben hen aanvankelijk ingehuurd om een lekkage in ons dak te repareren. Na hun eerste bezoek bleef het probleem echter bestaan, en we moesten ze terugbellen. Tijdens het tweede bezoek vroegen ze verrassend genoeg opnieuw een bedrag, met de bewering dat er geen garantie op het eerste bezoek zat. Ze vroegen zelfs meer geld dan de eerste keer, ondanks dat ze minder tijd nodig hadden. Zelfs na de tweede keer was het probleem nog steeds niet opgelost.
Ze hebben het probleem niet alleen niet verholpen, maar logen ook herhaaldelijk tijdens het hele proces. Elke keer dat ik om een update of uitleg vroeg, waren ze vaag en kwamen ze met smoesjes. Daarnaast heb ik ontelbare keren om een factuur gevraagd, maar die heb ik nog steeds niet ontvangen. Het is ronduit frustrerend! Ze hadden zelfs het lef om volledige betaling te eisen voordat ze vertrokken, zonder een factuur te verstrekken, wat aanvoelt als een regelrechte oplichterij.
Hun behandeling was extreem onprofessioneel. Geen communicatie, geen respect voor de zorgen van de klant, en totaal geen verantwoordelijkheid. Bedrijven zoals deze zouden verboden en voor de rechter gesleept moeten worden voor zulke frauduleuze praktijken. Ik wou dat ik van tevoren de reviews had bekeken—bespaar jezelf de ellende en maak niet dezelfde fout!
Huur dit bedrijf niet in.

30. august 2024

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!
Doet zich voor als expert maar verziekt het probleem alleen maar erger. Heeft ook nog wat kapot gemaakt in huis en nooit vergoed. Zegt dat hij alles komt repareren en nooit meer gezien.

16. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onwijs goede ervaring met dit bedrijf

Onwijs goede ervaring met dit bedrijf. Al het loodgieterswerk in mijn huis gedaan en nergens commentaar op. Communicatie goed, service goed. Zeker aan te raden! Ook later nog contact gezocht ivm een spoedje bij mijn ouders thuis, niks was te veel! ;)

4. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik raad da Installatietechniek Komen…

Mijn ervaring met Installatietechniek Komen was een complete teleurstelling. Ze kwamen niet opdagen op de afgesproken tijd, zonder ook maar enig bericht. Wat nog erger is, ik moest zélf contact opnemen via sms om te vragen waarom ze niet verschenen waren. Geen excuses, Het lijkt wel alsof klantenservice en fatsoen voor dit bedrijf niet bestaan.

Het is duidelijk dat ze hun afspraken niet serieus nemen en geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen tekortkomingen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar installatiebedrijf, zoek dan alsjeblieft verder. Installatietechniek Komen laat je simpelweg in de steek en verspilt je tijd. Er zijn genoeg andere bedrijven die wél professioneel werken en hun klanten met respect behandelen."

3. oktober 2024

Dit is een oplichter!

Bij onderhoud van onze CV-ketel werden door een ander bedrijf te hoge koolmonoxidewaardes gemeten en werd de ketel afgekeurd (terwijl hij nog niet zo oud is). Wij wilden een second opinion om te weten of dit terecht was, en kwamen toen bij DA Installatietechniek uit. De eigenaar, Driss Abarkan, kwam de volgende dag. Hij kon de waardes niet nameten want had vreemd genoeg geen meetapparatuur bij zich. Toen ik hem later foto’s stuurde van de metingen van de eerste monteur, wist hij niet wat de gemeten waardes betekenden. Hij zou het aan een collega vragen, maar daar heb ik nooit meer wat op gehoord. Vervolgens heb ik hem dagenlang geprobeerd te bereiken, via Whatsapp, email en telefonisch, zonder succes. Hij verwees me naar zijn ‘kantoor’, die zouden kijken naar de metingen en of ze wat met de betaalde rekening (130,-) konden doen. Maar Driss Abarkan IS het kantoor, het is zijn eenmanszaak. Zijn bezoek bij ons was volstrekt zinloos en helaas hebben we daar dus voor betaald. Hij verwees ook nog naar alle goede reviews die hij op Trustpilot heeft gekregen, maar die zijn merendeels van zijn eigen familie en er staat nota bene een review op die hij zelf geplaatst heeft! Het is een oplichter, heeft geen kennis van zaken, en is onbereikbaar zodra hij het geld binnen heeft.

26. september 2024

Snelle reactie

Snelle reactie, ze kwamen dezelfde dag nog om het probleem te verhelpen. Erg vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de dakdekker. Kwamen afspraak na. De medewerker die bij ons was gekomen, was erg netjes, vriendelijk en sociaal.

1. oktober 2024

Betrouwbaar, snel, goede service

De afspraak werd snel ingepland. Ik werd bij de controle gevraagd mee te kijken zodat de monteur kon laten zien wat er niet goed was, dat vond ik prettig. De onderbouwing voor het vervangen van de ketel klonk betrouwbaar. Bij het plaatsen waren er wat problemen omdat de elektriciteit niet goed was, ze hebben meteen doorgepakt door een elektricien te bellen. Het probleem is goed opgelost en er zaten inderdaad zoals beloofd geen extra kosten aan verbonden. De monteurs waren ook erg vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

19. september 2024

Nieuwe cv-ketel

Mijn cv-ketel gaf de geest en Da Installatietechniek heeft dezelfde dag nog een nieuwe cv-ketel gemonteerd. Super! Offerte was duidelijk. Geen verrassingen achteraf.

14. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trap hier niet in. Oplichter!

Trap hier niet in, is een oplichter. Heeft geen verstand van cv ketels. Alle reviews die hier al staan met goede ratings zijn door hemzelf of familie geschreven.

18. april 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.