Købte et par briller ved cykelpusheren
Købte et par briller ved cykelpusheren, super info og super hurtigt levering bestilte dem lørdag og de kom tirsdag mange tak
Min samlede vurdering af deres service er ikke særlig god. Super fin kontakt og service ved køb af min cykel. Desværre er det ikke den samme oplevelse, da jeg senere gerne ville bestille nogle reservedel til min cykel. Jeg har utallige gange sendt en mail og ringet, men har nu ventet i over 2 måneder. Så tænk jer om, for de vil åbenbart ikke hjælpe, når man har brug for dem.
Jeg havde købt en casette til min MTB. Der var en fejl på den som kom frem efter 1 måneds brug. Ringede til dem og inden 1 minut havde han sendt en ny med Postnord.
Og retur label var vedlagt den nye casette.
Det er lige i øjet og jeg vil klart handle der igen.
jeg må lige anmelde min lokale mekaniker efter endnu en go' omgang service på min cykel...kommer ind med et fladt baghjul og vil have det fixet men efter stykke tid kan det afhentes uden beregning da mekanikeren opdager løs ventil.... dejligt med ærlige mennesker.. så tommel op´´
ps. har også købt min cykel derfra og mine venner har også fået go'e tilbud på ny cykel eftersom vi kun er studerende så er det meget rart. Jeg Så en cykel på nettet og måtte prøvekøre den ude hos ham da han havde den hjemme.
jeg købte en raleigh så mekanikeren har cykelkataloget liggende så man kan se andre farver der findes så det der med at Paula kommer med at hun ventede 4 mdr på sin cykel og de havde stjålet en baglygte er lige lovligt meget at beskylde dem for hvis det passer.
Så tommel op til dem der kan drive forretning på nørrebrogade i betragtning af situationen.
Hvis du godt kan lide at vente 4 måneder på en standard (uden specialbestillinger, men samlebånds-kan-købes-i-alle-cykelhandlere-præfabrikeret) cykel og samtidig elsker at få frataget dele fra cyklen som du har betalt for, så brug endelig Nørrebro City Cykler. Hvis ikke så lad være! Jeg købte i september en Raleigh cykel som desværre viste sig at være for stor i stellet til en lille skid som mig. Så jeg bad om den nummeret mindre. Den var ikke i butikken i den klassiske Raleighgrøn den dag. Så de ville bestille den. Leveringstid? Et par uger, måske lidt mere. Jeg fik lov at vente i 4 måneder, på trods af at jeg med et par ugers mellemrum, mindede chefen om vores aftale både på telefon og ved fremmøde i butikken hvor han sjældent var fordi han var i butikken i Gentofte, men hans medarbejdere skulle nok gove ham besked. Da jeg endelig fik cyklen, så kom den med præmonteret batteridrevet baglygte, lækkert. Men ingen forlygte. Så jeg købte et sæt magnetlygter i butikken og bad om at få både for- og baglygte monteret for at være ekstra synlig i mørket. Fint nok, det kunne de godt. Så viste det sig at de havde afmonteret den, fra fabrikkens side præmonterede batteridrevne baglygte, og erstattet den med et katteøje. De havde altså taget noget fra cyklen som var en del af "grundpakken" når man køber denne type cykel. Sagt på godt dansk; de havde stjålet fra mig. Jeg spurgte cykelsvenden, hvorfor de havde taget noget fra min cykel, som jeg havde betalt for. Han sagde at det sagde chefen, at han skulle. Jamen, så er det da bare helt okay, at de stjæler fra mig, hvis chefen siger det; bevares. Cykelsvenden fik hurtigt monteret cykellygten igen og jeg var ude af døren med besked til chefen om, at den slags tyveri fra kunderne i et område, hvor cykelhandlere kæmper dør om dør om kunderne, ikke er god forretning og den slags smagløs opførsel ikke går uberygtet hen. Så hermed en opfordring til ikke at handle i Nørrebro City Cykler, hvis du tænker at du vil købe en ny cykel og gerne vil beholde alle de dele, du har betalt for.
super forretning meget nede på jorden...
jeg skulle have lappet min cykel fordi den hele tiden blev flad og har brugt mange penge på og få den lappet hele tiden. Så jeg besøgte nørrebro city cykler og mekanikeren finder et stort hul i dækket som var årsagen, dækket bliver skiftet med det samme og efterfølgende fungerer alt optimalt igen.
god og hurtig service hvor der bliver brugt tid på at finde fejlen..DEJLIGT.
Nørrebro City Cykler skulle skifte dæk, kæde og vigtigst af alt få mine gear til at virke.
Efter at have fået to nye dæk, ny kæde og lovning på at gear virkede begyndte jeg turen hjemad. Efter kort tid på cyklen ville den i det ene gear springe både et hak op og ned uprovokeret, samt at det rungede og gav modstand i femte gear. Det blev værre og tog ind for at få det fixet.
Jeg fik forklaringen at den var galt med mit nav og det kunne han ikke gøre noget ved. Det var ikke med i prisen. Han ville ikke erkende at han skulle have set den fejl han med det samme kunne påpege på stedet, og have ringet til mig med en ny pris, eller givet mig muligheden for at agere inden jeg fik cyklen retur.
Jeg havde trods alt indgået aftale om at mine gear skulle virke, samt betalt for det.
Æv, påstand mod påstand, det er squ dårlig service synes jeg.
Vil ikke anbefale Nørrebro City Cykler til nogen.