1. Cykelbutik

El-cykler og El-løbehjul til bedste priser

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig oplevelse!

Kan desværre ikke anbefale dette sted. Skulle havde lavet en knækket ledning til baglygten som løber inde i stellet fra forgaflen på til bagerst på cyklen. Aftalte en fin pris for arbejdet og tænkte alt var godt. Da jeg skulle hente cyklen, var ledningen trukket uden på cyklen, sat på med strips og der var brugt isoleringstape til at samlebruddet på ledningen. Det så amatøragtigt ud og da jeg sagde, at det ikke var det vi havde aftalt var beskeden blot at det ville tage lang tid at lave inden i stellet og at jeg kunne få afslag i prisen. Det var virkelig en dårlig oplevelse og forretning. Da jeg havde mistet alt tillid til deres ekspertise for at lave cykler, betalte jeg for den dårlige løsning og vil nu fide et andet sted der har styr på hvordan man driver en god forretning. Kommer ikke her igen!

15. september 2025

Cykel med defekt motor.

Købte el-cykel i april 2021. Motor slog fra. Har skrevet frem og tilbage og har ca. 90 mails frem og tilbage. Fik et nyt kabel, fik ny motor, havde den ved cykelsmed. Stadig samme problem. Cykelguru vil ikke give pengene tilbage, eller refundere de udgifter jeg har haft. Meddelte dem at jeg ville gå gennem Forbrugerklagenævnet. Ingen respons. Venter på Forbrugerklagenævnet afgørelse. De har desværre meget travlt. Så her står en ubrugelig cykel, siden april 2021.
Cykelguru kan BESTEMT IKKE anbefales!!!

27. juli 2022

På det seneste er Cykel guruen blevet…t

På det seneste er Cykel guruen blevet elendige. Reparationer bliver ekstremt dårligt udført. Har lige fået skiftet pedaler og krank. To dage senere brækkede pedal af i vejkryds.
Ved service bliver alt negligeret.
Det er virkelig gået ned ad bakke det seneste år. Så hvis i ønsker, at jeres cykel bliver ordenligt repareret, så vælg en anden mekaniker

8. februar 2022

Nu har jeg skrevet til jer to dage i…

Nu har jeg skrevet til jer to dage i træk i skriver i svare inden for 12 timer. Men intet svar på mine spørgsmål til hjælp af kvittering på et løbehjul jeg har købt har kun ordre nr som jeg vil gå ud fra i kan finde kvitteringen inden under

23. november 2021

Meget mystisk forretnings taktik !!!!

Meget mystisk forretnings taktik !!!!! havde bestilt en lader til et Løbehjul, dagen efter var pengene trukket, på dag 2 skriv jeg til dem om hvor min kvittering og track-and-trace blev af ? på dag 3 bliver pengene returneret via. paypal uden svar eller noget fra dem, SÅ TAK FOR 3 dages spild af tid hvor min søn ikke kunne bruge sit løbehjul i efterårsferien............

20. oktober 2021

Blev lovet 3-5 dage og fik den igår…

Blev lovet 3-5 dage og fik den igår fredag d 28/5

Og købte forlig torsdag

29. maj 2021

Hej Mikka
Det var helligedage på mandag. Normal tage det 3 dage. Men håber du bliver glad med dit produkt. Tak

Useriøst

Intet firmanavn og intet cvr. nr på hjemmesiden og heller ikke noget i cvr registret - jeg ville passe lidt på med at forudbetale

17. januar 2021

Købte en cykel

Købte en cykel, kom efter 4 dage. Købte også tilbehør, kom efter en uge. Alt virker som det skal, kan anbefale at handle hos dem.

2. november 2020

Kære Richardt,

Tak for handlen, din feedback & for din belønning af stjerner – dem er vi beæret over!

I CykelGuru er glade og tilfredse dét brændstof, der holder Cykelguru gejsten oppe! Derfor er det en fornøjelse at læse om din tilfredshed!

Vi glæder os til dit næste besøg & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

De bedste hilsner,
Kahn/CykelGuru

Service som man håber og forventer - lynhurtigt og effektivt

Købte et M4 PRO løbehjul, der desværre har været fejlbehæftet.

Ved henvendelse til sælgeren, har han svaret hurtigt og tilbudt ombytning eller pengene retur lynhurtigt.

Da jeg blot har været uheldig med mit løbehjul, vil jeg gerne have en ombytning - sælger sørger for at teste det nye før levering og leverer personligt.

Mine varmeste anbefalinger til cykelguruen. Fortsæt med det gode arbejde - jeg ser frem til modtagelsen af det nye.

18. oktober 2020

Kære Richard

Tusinde tak for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ og dit besøg på vores hjemmeside.

For os i CykelGuru er det super vigtigt at give super service, og derfor er vi super glade for at du har haft en god oplevelse! Vi ser gerne, at det ALTID skal være sådan, når man handler med os.
Håber du er glad med dit ny produkt.
Vi ønsker dig en super dag!💪

De bedste hilsner,
Kahn/POWER

Hat overvejet at købe en el-cykel hos…

Hat overvejet at købe en el-cykel hos jer. Er det sådan at i kan stå fuldt indenfor at jeres hjemmeside er rigtig oh i levere varen?

1. oktober 2020

Hej
Ja, vores hjemmeside er 100% ægte. Vi levere varen i hele Europa. Vores fleste kunder er fra Danmark. Tak

Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)