Tout s'est bien passé. Mais le process à suivre repris dans notre plan FIP et comment gérer cela sur votre site n'était pas aussi clair qu'il le faudrait. Au final, cela se règle par mail (et c'est... Se mere
The Cyclis team is very responsive to either mail or phone communication. Their platform is straightforward, functional and clear. Also, they are quite flexible when returning a bike at the end of th... Se mere
De fietsleasing was voor ons bedrijf nieuw en net opgestart, dus wat zoeken ... Wij werden echter enorm goed begeleid door het hele leasing proces. Super vriendelijk en heel fijne service, dus zeke... Se mere
Uit eigen ervaring kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat de service van Cyclis werkelijk top is. Ze antwoorden heel snel, steunen je volledig en vragen zelfs of je tevreden bent over herstellingen en... Se mere
Kuringersteenweg 186, 3500, Hasselt, Belgien
Svarer typisk inden for 48 timer
Het ging allemaal zeer vlot.
Aanvraag opgeladen en binnen de week kon ik de fiets gaan ophalen.

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Very pleased with the whole proces! i love my new bike!!

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Alles werd voor me geregeld en super na service en zat ik met vragen werd ik goed geholpen 👌

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Many bycicle shops to choose from
Info website:
1. Simulation tool for wages
2. Overview maintenance budget
3. Details contract
4. Technical details bike

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
The problems I encountered were solved adequately.

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Also, they are quite flexible when returning a bike at the end of the lease term e.g. with respect to keeping some accessories.

Goeie ervaring!
begin duurde het wat langer voor dat ze contact opnamen maar daarna is het heel gemakkelijk gelopen via het systeem

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Zeer goede ervaring en snelle afhandeling van het dossier. Voorlopig geen idee qua ondersteuning, indien ik het ooit nodig heb (hopelijk niet) zal dit nog blijken.

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Straightforward experience. Easy to use and get a quote. Approval process went great
No issue for the moment.

Besvarelse fra Cyclis Bike Lease
Dankjewel voor de leuke attentie die ik vandaag mocht ontvangen. De reflecterende jas zal zeer nuttig zijn in het verkeer.