CycleTrend Anmeldelser 6

3,6

3,6

Middel

Na een scheur in het frame van mijn…

Na een scheur in het frame van mijn mountainbike ben ik teruggegaan naar de winkel. Helaas was de garantie vanuit Specialized net verlopen en was replacement niet meer mogelijk. Dankzij de goede inzet van Jens is het toch gelukt om met Specialized tot een deal te komen en hebben we een frame kunnen kopen met een flinke korting. Dit keer natuurlijk met lifetime warenty. 😉

Later ben ik nog vaker teruggegaan voor onder andere de aanschaf van een wielset en een vervanging van mijn remschijven en remblokken. Alles netjes en professioneel geïnstalleerd (voor mijn vakantie) door het personeel van Cycle Trend.

Kortom een fijne winkel met vriendelijk en vakkundig personeel. Je kan bij binnenkomst altijd rekenen op een goede kop koffie en ze denken met je mee als je iets minder geld te besteden hebt.

22. juli 2025

Extra Service! Opnieuw heel goed geholpen door Cycle…

Opnieuw heel goed geholpen door Cycle Trend. Tijdens mijn Recente TransAlp begaf mijn Wahoo Element roam het plotseling na 'n hevige regenbui, reageerde nergens meer op en was niet meer op te laden. De garantieperiode was verlopen dus ik dacht dat ik nergens 'n beroep op kon doen. Wilde de medewerkers in ieder geval op de hoogte stellen van dit malheur. Het werd direct opgepikt door Cycle Trend en tot mijn verrassing kreeg ik al heel snel 'n nieuwe Wahoo Element roam toegestuurd! Fantastisch! Ik woon in het Oosten des lands en ga altijd met plezier richting Nuenen, bijzonder vriendelijke ontvangst en service. Ben zeer tevreden en erg blij met mijn prachtige Pilot, titanium met pinion 18. Top!!

15. oktober 2022

De slechtste fietsenmaker ooit

De slechtste fietsenmaker ooit: in de werkplaats wordt de telefoon niet opgenomen, mijn ketting moest vervangen en was na 2 weken pas klaar, ze belden echter niet, ik moest er zelf achteraan. Eenmaal grof geld betaald (`€ 150 voor een ketting vervangen!) knapte de ketting na 2,5 km. Weer terug, twee dagen later werkte de motor van mijn e-bike niet meer. De werkplaats weigerde toe te geven dat het hun fout was en plaatste me wederom voor hoge kosten. Ben naar een ander gegaan, die me kosteloos hielp, het was een kleinigheidje. Al met al 5 weken mijn fiets kwijt geweest, vette rekening betaald en heeft mij dit hééél veel chagrijn gekost. Wat een prutsers!!!!

17. marts 2021

nazorg slecht

Fiets bestellen en levering ging vlot.

Nu er iets is met de fiets loopt het allemaal heel traag

28. september 2014

Er dette din virksomhed?