Cwtraining Anmeldelser

4,9

Jeg havde købt et personligt forløb hos Camille, lidt skeptisk - men lokket ud fra hendes fede instacontent. Forløbet levede mere end op til forventningerne, efter 4 måneders forløb har jeg opnået et... Se mere

Jeg har været i forløb med Camille og hendes team i tre måneder nu, hvor jeg har opbygget viden om kost og træning. Jeg har, på overraskende kort tid, gennemgået en stor forandring både fysisk og psyk... Se mere

Camille tak for dig 😀 Kan helt klart anbefale et forløb med Camille! Hun møder én der hvor man er, hjælper og vejleder så det rent faktisk passer ind i ens liv 👍🏻 Man spiser helt almindelig mad og... Se mere

Mit forløb hos Camille har været helt fantastisk! Hun leverer den perfekte balance mellem ærlighed, kærlige skub og krammere. Hun er helt uvurderlig - også hendes team af dygtige kvinder. Jeg er så... Se mere

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Camille har hjulpet mig til at finde roen i mine spisemønstre og motivationen til styrketræning igen

Camille har hjulpet mig til at finde vej i en hverdag der enten var styret af en rigid kostplan eller også var alt bare sluppet. Jeg har ønsket at lære mere omkring mine spise mønstre og kunne slappe mere af mht kost. Jeg føler mig langt bedre rustet nu til at være mere fri i mine valg hvad angår kosten. At alt handler om mængder og prioritere det er nemmere sagt end gjort, men Camille har vist mig en række metoder til at kunne være i det hele, både til hverdag og fest. Jeg har fået ny energi til at styrketræne og fundet glæden i at være rolig med at 10 min også kan gøre en forskel. At lære at mærke efter og nyde livet, det har jeg fundet en større ro i nu, for mad betyder jo en hel del i vores liv - uanset hvordan vi vender og drejer det. Jeg vil give Camille mine varmeste anbefalinger, jeg er klar til at stå på egne ben efter 12 uger under vingerne hos hende❤️

5. oktober 2020

Online forløb med Camille

Det er det bedste forløb jeg nogensinde har været i. Jeg har opnået mit drømmemål og lidt til. Det har været meget nemt at følge, og jeg har ikke skulle undlade noget, af det mad jeg holdet mest af. Har jeg haft spørgsmål, så har jeg bare kunne skrive til hende 24 timer i døgnet. Camille har lært mig hvad den rette kost og træning kan udrette.
Jeg vil helt sikker anbefale Camille.

4. oktober 2020

Du vil aldrig fortryde et forløb hos Camille

Camille er bare et pisse godt menneske. Og det er måske derfor et forløb hos hende virker! Hun giver dig styr på mad og træning. Forståelse for kalorier. Forståelse for hvad der skal til. Men på en meget overskuelig, menneskelig, realistisk og personlig måde. Hun gir både spark i rumpen, men også ros til skyerne. Du vil aldrig fortryde et forløb!

3. oktober 2020

Har været i et forløb hos Camille i et…

Har været i et forløb hos Camille i et lille halvt år, og det har været det bedste spark bagi jeg nogensinde har givet mig selv! Takket været hende, er jeg nu blevet meget klogere på kalorier!😃 - og ikke mindst hjemmetræning. Jeg har tabt mig 6 kg, og tilmed også fået et afslappet forhold til mad, noget som jeg aldrig troede var muligt💁‍♀️... kan blive ved og ved, med det jeg har lært. Så alt i alt, CW training er anbefalingsværdig. 💚🍏

1. oktober 2020

Det bedste og mest effektive forløb

Jeg har været på et 6 mdr forløb hos CW Training. Og det er til dato det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har prøvet en del forskelligt for at få styr på kosten og forsøge at trives i det. Intet af det har virket.. Men forløbet hos CW training fra i den grad gjort en forskel. Også uden at jeg skulle gå på kompromis med min hverdag. Jeg har ikke andet en anbefalinger, det har virkelig ændret mit liv og mit syn på kost og træning. Det behøver ikke være så pisse besværligt at være "sund"

23. september 2020

Jeg meldte mig til 6 mdr online forløb…

Jeg meldte mig til 6 mdr online forløb i februar mdr og havde en forventning om at jeg skulle bare skulle have styr på kosten og have nogle nye trænings øvelser. Jeg havde ikke som et mål at jeg ville tabe mig. Men jeg tabte mig ret hurtigt i starten, pga de nye kostplaner hvor jeg fik styr på hvormeget jeg indtog dagligt, og ikke mindst at jeg skulle skulle spise mange flere måltider end jeg tidligere gjorde. Jeg forberedte maden aftenen før så det var super nemt at tage med rundt på farten. Det har gjort at jeg ikke er gået sukkerkold i løbet af en arb/træningsdag. Det har været super fedt at intet er forbudt jeg har/kan spise hvad jeg vil bare jeg holder mig indenfor det fastsatte kalorietal.
Jeg har opdateret til Camille hver søndag med et skriv om hvordan ugen er gået og med 3 billeder af mig selv, og hold da op det var grænseoverskridende at se sig selv stå😳 der men nu 9,5 kg lettere er det fedt at kigge på billederne og se den store forandring. Jeg har nu sagt farvel til Camille men jeg ved at jeg nu selv kan fortsætte rejsen videre. Og jeg ved også at jeg kan kontakte hende hvis jeg får behov for det.
For mig har det været alle pengene værd og jeg ville ønske at jeg havde gjort det meget tidligere.

23. september 2020

5 stjerner!

Har nu været i forløbe hos Camille i 12 uger! Og har virkelig kun gode ting at sige! Mega fed energi, lige fra start af. Camille er meget engageret i sine piger, og er der altid når man har brug for hende. Jeg gik ind i forløbet fordi, jeg ville strammes op og strammet op blev jeg! Allerede efter et par uger, kunne jeg se en kæmpe forandring. Havde ikke tænkt jeg skulle tabe mig i forløbet, og det forholdte Camille sig til, både med min træning og min kost. Jeg valgte Camille efter at have set hende på Facebook og Instagram. Jeg valgte hende, fordi hendes principper er de bedste jeg har hørt fra en personlig træner. Man må altså gerne nyde noget chokolade eller is!
Kæmpe oplevelse her fra! 5 stjerner og mange flere!❤️

20. september 2020

Alle pengene værd!

Det bedste forløb jeg har prøvet!
Jeg har haft et 12 ugers forløb hos Camille, og fokus har været at smide fedt og få en strammere krop efter to graviditeter. Det har været det bedste jeg længe har gjort for mig selv, at prioritere mig selv! Hun har vist mig, at man sagtens kan spise chokolade og stadig tabe sig! Intet er forbudt og det så fedt!
Hun får 5 stjerner herfra!

18. september 2020

Jeg troede at jeg skulle tabe 6 kg....

Jeg troede, at jeg skulle tabe 6 kg. Men det skulle jeg ikke. Jeg tabte en masse cm og 2-3 kg, men fik et helt andet fokus på trivsel og hvad der funker for mig. Det var virkelig uventet at jeg fik fokus væk fra vægten, men det gjorde jeg, helt uden jeg vidste det. Og det er fedt. Træningsprogrammet er stærkt og virker med det samme. Kosten er mega lækker og Camille er meget, meget dygtig. Jeg anbefaler alle, som vil have det bedre med sig selv og sin krop, at bruge Camille som pt. Det her - kan hun.

9. september 2020

Jeg havde ellers lidt mine forbehold…

Jeg havde ellers lidt mine forbehold med at tilmelde mig et onlineforløb, men så blev jeg foreslået netop Camille, og konklusionen må efterhånden være at det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Kvinden er jo eminent til sit job. Hun har et kæmpe udvalg af lækre opskrifter til ens kostplan, hun formår både at presse en når der er brug for det, samt give ros når der er behov. En rigtig god cocktail af en empatisk- kickass -Barbie. Jeg er nået længere på dette forløb, end jeg har været i mange år, netop pga af hende og hendes evner til lige at hive mig op igen når motivationen er lav og undskyldningerne er mange. Den konstante sparring der er mulighed for, samt muligheden for at man stadig kan tabe sig OG være social det har lige netop været den ideelle løsning for mig. Hun er virkelig dygtig, og man føler sig meget tryg i hendes hænder.

24. april 2020

Kæmpe anbefaling herfra.

Jeg har været i et online forløb hos CW Training og det var jeg virkelig glad for. Camille er sindssyg dygtig, inspirerende og til stede. Jeg har lært en del om kost og træning og det giver holdbare resultater. Jeg vil klart anbefale CW Training.

18. april 2020

Jeg prøvede at opsige mit abonnement

Jeg prøvede at opsige mit abonnement d. 27.09.19 via chat funktionen som jeg blev oplyst i en mail at man skulle. Jeg blev tilbudt et billigere beløb, som jeg spørger ind til, da jeg stadigvæk var interreseret, men siger dog IKKE ja til det. Dette tager hun så som at jeg vil forsætte mit forløb til den normale pris, hvilket jeg ikke ønsker.

Bliver opmærksom på at forløbet ikke er stoppet i Januar måned efter opsigelsesperioden, og prøver igen at opsige abonnement d. 14.01.20, hvilket jeg ikke får svar på.

Opsigelsen er på måneden ud + en måned. Nu er vi i April måned (hvis det var opsagt burde de ikke trække penge nu) og hun har igen trukket 899 kr. fra min konto, selvom jeg har forsøgt at opsige det 2 gange nu. Jeg kan ingen kontaktoplysninger finde på hende, andet end at jeg kan skrive i chatten, som jeg ikke har fået svar på. Jeg kan ikke finde andre oplysninger på hvordan jeg opsiger det her!

Så næsten 4.500 kr. fattigere på SU er ikke holdbart.

Jeg synes det virker voldsomt at skulle gå rettens vej med det her, men det kan jeg blive nødt til, hvis jeg ikke kan få løst det her inden næste betalingsperiode, da jeg har gjort det jeg skulle for at opsige det.

Det er mega ærgelig det skal være sådan her, da det er et fedt koncept, som man helt sikkert kan få rigtig meget godt ud af. Jeg var desværre bare ikke et sted i mit liv, hvor jeg kunne få det passet ind, og det er selvfølgelig ikke hendes skyld.

MEN at det skal være så svært at opsige sit abonnement og det er dyrt når det så ikke lykkes, det simpelthen ikke i orden!

11. april 2020
Cwtraining-logo

Besvarelse fra Cwtraining

Kære Kelly,
Det forstår jeg godt! Du sidder fast i mit gamle system og du får SELVFØLGELIG dine penge retur. Det gamle system burde være lukket ned, vi snakker om det her er noget teknisk - det kan løses. Og jeg kan altid kontaktes på min hjemmeside, det er meget meget nemt, du kan også kontakte mig på min instagam, telefonnummer er oplyst via krak og min mail ses tydeligt mange steder. Så skiv mig en mail på info@cwtraining.dk -din anmeldelse er super ærgerligt når det ikke har noget med mit virke at gøre, men forstår godt du er frustreret. dog havde jeg håbet på du ville have forsøgt at kontakte mig inden du skriver denne triste besked.

hilsen camille wagner

Dedikeret, passioneret og med masser af hjerte!

Et forløb der er 100% skræddersyet, med plads til op OG nedture. Masse råd og vejledning til at få en balanceret hverdag til at fungere, hvor kost og træning naturligt kan spille ind og intet bliver til pligter. Der bliver revurderet på planer så det passer til den enkelte gennem hele forløbet, som gør det så overskueligt og nemt at forholde sig til.
Her er der intet forskruet syn på sundhed.

8. april 2020

Verdens sejeste træner!

Intet mindre end fremragende! Jeg har haft en træner tidligere, hvor det var rent sultekur, jeg fik et meget forvrænget syn på mad og min krop. Jeg søgte derfor om hjælp hos Camille, som tog mig ind med åbne arme og fik mit hoved vendt. Vi har fået opbygget en masse viden og en masse muskler. Hun er så ligetil, fantastisk dygtig og helt vildt kompetent. Vigtigst af alt så tror hun altid på man kan. Vi kører nu på 4 måned og jeg har aldrig haft det bedre i min krop og i mit hoved takket være Camille. Den måde hun har formået at give mig viden omkring balance og der ikke er noget der er sundt og usundt vil jeg altid tage med mig. Jeg er blevet langt gladere fordi jeg har det bedre i min krop nu. Jeg kan kun anbefale Camille og stod det til mig burde alle have en Camille i sit liv på et tidspunkt. Hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjort det :D

31. marts 2020

Den bedste til det hun gør!

Jeg har været igennem et online forløb på et halvt år hos Camille, og jeg har været så glad for det! Hun har givet mig så meget læring omkring træning og kost med på vejen, og hun har været en kæmpe støtte. Helt klart en stor anbefaling herfra!

26. marts 2020

Varmeste anbefaling

Efter at have fulgt Camille på Instagram i noget tid, besluttede jeg mig for at starte på hendes 2-måneders bootcamp fra september til november i 2018. Jeg var ked af min krop og min vægt og manglede vejledning til kost og træning. I løbet af de to måneder tabte jeg mig 10 kg og lærte meget om kost og fik en kæmpe lyst til at træne – samtidig gav hun mig de redskaber, der skulle til for at fortsætte min nye livsstil.
Efter at have holdt vægttabet i et år tænkte jeg, at jeg gerne ville i bedre form og tabe ”det sidste”, så jeg startede i et online forløb, som jeg stadig er i. Sparringen fungerer upåklageligt, og Camille giver lige et ekstra puf, når man har ramt en mur. Hun er meget nærværende, professionel og tænker meget på andre, og hun er skide dygtig til det, hun laver!
Jeg har aldrig været gladere for min krop og i bedre form end i dag – og det kan jeg især takke Camille for, fordi hun har lært mig at skabe balance i min hverdag og finde en glæde ved træning. Derudover er hun også god til at redigere mine træningsplaner ud fra mine behov, så de aldrig bliver kedelige.

16. februar 2020

Online træner

De ALLERBEDSTE anbefalinger herfra til CWtraining. Jeg har haft Camille, som online træner i ét år. Det har været ret fantastisk med en engageret og nærværende træner, som har gjort en stor forskel for mig rent træningsmæssigt. Jeg har været meget glad for mit forløb og de resultater jeg har opnået hos CWtraining💪🏻💪🏻.

3. februar 2020

Den bedste gave, jeg kunne give mig selv!

For lidt tid siden afsluttede jeg et 6 måneders online forløb hos Camille.
Mål:
Mit fokus var langsomt vægttab i form af en holdbar livsstilsændring både ift. kost og motion. Derudover var det en styrket ryg og core for at afhjælpe smerter i en ryg som lægerne har opgivet.
Resultat:
- Jeg kan for første gang i 15 år selv kontrollere mine rygsmerter uden smertestillende.
- Jeg har for første gang fundet slankeretter, der både smager godt og mætter. Jeg er vild med Camilles opmærksomhed på, at man skal have skiftet sine retter ud af og til, og man derfor med jævne mellemrum får adgang til hendes skønne madbibliotek.
- Jeg har for første gang fået et realistisk styrketræningsprogram, som jeg kan udføre i hjemmet. Et program, der balancerer ret godt mellem at være hårdt og krævende, men hvor effekten også er tydelig, og det derfor bliver motiverende at holde ved.
- Jeg har for første gang fået et løbeprogram, der har gjort mig i stand til at nærme mig de 10 km. (før løb jeg 4 km. og gik 2 km. på en tur, og havde forsvoret ved diverse guder, at jeg nogensinde ville løbe mere end 1 km. uden en gåpause).
- Jeg har tabt mig 8 kg., og fået en krop, jeg ikke vidste eller troede, jeg kunne opnå. Jeg er ikke kun blevet væsentligt slankere, men har også fået synlige muskler, hvilket jeg synes er super flot!
Camille:
Men det aller vigtigste, som Camille lærte mig, er, at jeg ikke skal give op på min krop og mit fysiske velbefindende. Jeg kan godt. Hun har været med hele vejen igennem og heppet, motiveret og passet på mig både fysisk og psykisk. Når jeg har været hård eller urimelig overfor mig selv, har hun pointeret det og hjulpet med at vende tankerne. Når jeg har ville intensivere træningen, hvis jeg en uge ikke havde tabt mig, var Camille altid hurtig til at stoppe mig, så jeg ikke overanstrengte kroppen, hvis hun vurderede, det kunne være en risiko. Når jeg har haft selv den aller mindste lille sejr, har hun fejret den med mig og forstørret den, så den gav yderligere motivation. Har jeg været stille på chatten i noget tid (højest en uge), har hun selv taget kontakt. Jeg ved godt, at det er min egen indsats, der er afgørende for mit resultat, og jeg har skam også været målrettet og ydet en del, MEN det var ALDRIG sket uden den professionelle, ægte, tålmodige og motiverende guidening fra Camille! Og det bedste er, at det endda er blevet vaner, der varer ved, selvom mit forløb er stoppet.
Jeg vil varmt anbefale Camilles onlineforløb til alle!! Og så vil jeg sige tusinde mange tak til Camille! Mit forløb hos hende er den bedste (og hårdeste) gave, jeg har givet mig selv!

7. januar 2020

Virkede desværre ikke for mig..

Først og fremmest så handler personlig træning jo om sin egen præsentation.
Hvad man gør ud af det, hvor meget man træner etc. også ser jeg det som om ens træner skal være en motivation faktorer der gør tingene letter - hvilket jeg desværre ikke oplevede.
Jeg valgte Camille efter at have fulgt hende på de social media noget tid, og her i særdeleshed blevet tryllet bundet af de de resultater hun viser frem på andre kunder.
Jeg har ikke prøvet online træning før og jeg har været rigtig glad for Camilles trænings programmer som man fik så snart man spurgte om disse.
Hendes system med at vælge kostplan ud fra nogle retter hun har lavet, virkede aldrig for mig - da jeg ikke står om morgen fx og laver “store" retter men spiser simple ting. Jeg ser derfor ikke kostplanen som en personlig kostplan som jeg havde forventede. Hvor der blev lyttede til ens vaner, behov etc. Men et system der bliver delt med alle pigerne.
Jeg fik derfor et simpelt overblik over nogle få madvare, men det ser jeg ikke som en kostplan. Hendes app der skulle hjælpe med at tælle kalorier virkede heller ikke så blev rådet til et 3 pats system. (men var jo ikke det jeg havde betalt for).
Overall var der rigtig mange problemer med det online system Camille benytter sig af og når man betaler ca. 800 kr. om måned for online træning forventer man som minimum at disse ting virker.

Jeg kunne ikke læse alle trænings programmer i appen.
Så nogle skulle jeg åbne på mail, andre steder var der enkelte video der ikke virkede som jeg måtte google mig til. Det brugte jeg RIGTIG meget tid på og var ikke nemt når man først va til træning. Og i mit hoved ting der bare burde virke når man betaler for en service.
Jeg var måske uheldig og var en del af dem der skiftes fra et online system til et andet hvor mange af mine data forsvandt i lang tid og kom først tilbage henimod slutningen.
Jeg mistede flere gange modet og når jeg skrev længere forklaringer til Camille, var svaret oftes hvad syntes du vi skal gøre ved det. Men jeg troede jo det var derfor jeg have betalt hende for at hjælpe mig i disse siturationer. Derfor opgav jeg lidt at skrive til hende da jeg ikke følte jeg fik den hjælpe jeg havde behov for.
De første par gange tabte jeg mig lidt og der virkede som om Camille var på der, men i takt med det gik lidt i stå virkede det også som om arrangementet dalede hos hende.
Ja, jeg fik ikke det resultat som jeg havde håbet og i sidste ene er det 100% min egen skyld - men et online forløb hos Camille hjalp heller ikke for mig, da jeg ikke følte jeg fik en kostplan jeg kunne forholde mig til, trænings programmerne var gode med der var alt for mange problemer med dem og derfor ikke nemt tilgængelig. Og at jeg ikke følte jeg fik den sparring jeg havde brug for når jeg rakte ud.

Husk bare og det er ikke kun med Camilie, men de forskellige personlig træner viser kun de god resultater frem og ikke dem der ikke rykker sig under et forløb og dem er der selvfølgelig også mange af.

6. december 2019
Cwtraining-logo

Besvarelse fra Cwtraining

Hej mia.

Jeg svare dig ganske kort. Din overskrift: der virkede ikke for mig - dækker over din egen indsats.
Hvis jeg kun fremhævede de gode resultater, så ville mine anmeldelser her ikke være så overvejende gode. Jeg kunne vælge at ligge mig ned og undskylde, men jeg har ikke noget at undskylde for. Jeg er passioneret og personlig med alle mine klienter, så din anmeldelse er tarvelig og unfair. Din manglende indsats bliver pludselig lagt ovenpå min professionalisme. Ønsker dig alt der bedste, men tror du skal vende blikket indad.