Cvprobleemkwijt Anmeldelser 39

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na contact te hebben opgenomen met cvprobleemkwijt.nl omdat mijn cv kapot was gegaan, kreeg ik het verzoek om via sms te bevestigen zodat er dezelfde dag nog iemand langs kon komen. Ik heb netjes... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vrijdag 30 januari vroeg in de ochtend gebeld nadat ik een groot gedeelte van donderdag in de kou had gezeten. Ventiel van ontluchter CV bleef lekken. Werd vriendelijk te woord gestaan. Monteur. Zo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit was absoluut geen goede ervaring! Enige voordeel is dat de monteur snel kon komen. Maar toen hij er eenmaal was konden wij hem niet op enige vakkennis betrappen. Wat morrelen aan de verwarming los... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

On Thursday, December 4th, our boiler broke down, and around 20:00 we contacted service (as per website states that you are available 24/7). The person we spoke to on the phone told us that they woul... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. CV-service

Skrevet af virksomheden

CV-Probleem Kwijt is hét netwerk van professionele installateurs en cv-monteurs, actief op veel plekken in Nederland. Wij zorgen dat je verwarmingssysteem weer werkt zoals het hoort, zowel voor particulieren als bedrijven. We verhelpen storingen, bijvoorbeeld als je geen warm water meer hebt, en vervangen onderdelen zoals een expansievat wanneer dat nodig is. Klanten kunnen rekenen op een zorgvuldige werkwijze, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Bij spoed zijn we 24/7 bereikbaar en pinnen is mogelijk. Dankzij ons landelijke netwerk en hoge klanttevredenheid kiezen veel mensen voor onze snelle en deskundige hulp. Neem gerust contact op voor advies of een afspraak.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De grootste moderne fraudeur die ik…

De grootste moderne fraudeur die ik ooit heb gezien,leugenaar,bedrieger,oplichter.ik had geen warm water,ik heb via google gevonden,Deze man kwam, opende het deksel van het cv ketel en keek er een tijdje naar.Hij belde de andere monteur en vertrok..Hij gaf me een zware rekening. 290€ Voorijkosten
Onderzoekskosten/ Reparatie kosten/ WerkkostenOnderhoudskosten
Catridge en Hall sensor.Hij heeft 2 onderdelen vervangen terwijl dat niet nodig was.Ik had nog steeds geen warm water.Hij heeft een ander deel van de motor vervangen.Toen kwam mijn warme water.Nadat hij de goede onderdelen had vervangen, vond hij het defecte onderdeel.Dit is onzin.De andere monteur arriveerde de volgende dag. Hij besloot dat de onderdelen die hij verving goed waren, hij besloot dat het kapotte onderdeel een ander onderdeel was.Ook heeft hij een klein onderdeel van de motor vervangen en daarmee nog een factuur 350 euro moest ik betalen.Ik ben in totaal 650 euro kwijtgeraakt aan deze oplichters.

30. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij deze toppers terecht gekomen nadat…

Bij deze toppers terecht gekomen nadat ik was opgelicht door een ander bedrijf. Na onderzoek van Mauricio is zelfs gebleken dat voorgaand bedrijf letterlijk niets heeft uitgevoerd en Mauricio heeft het probleem zeer snel geconstateerd en alle kosten netjes van te voren aan mij uitgelegd en had mijn ketel dezelfde dag weer in werking! Super ervaring en zeer aan te raden! 10/10

26. januar 2024

Cv assistent

Ik heb dit bedrijf gebeld voor een simpele CV ketel hulp en we zijn geëindigd in NIEUWE CV KETEL MOET GEÏNSTALLEERD WORDEN!
Ten eerste zijn de werknemers die hij stuurt erg onaangenaam en ongeorganiseerde mensen (ze lieten al het vuilnis op mijn balkon achter met de belofte dat ze het zouden komen ophalen), maar de werknemer die bij mij is langsgekomen was eerder een soort verkrachter en stalker (aangezien een van zijn werknemers misbruik probeerde te maken van mijn partner nadat hij mijn huis had bezocht om mijn CV ketel te veranderen).
Ten tweede erg boven de normale tarieven geprijsd voor een werk dat eigenlijk heel slecht is, ik heb nog steeds problemen met de nieuwe CV en het is onduidelijk waarom!

Ik vind dat dit soort mensen zich moeten schamen omdat ze de hele tijd oplichterij plegen en ik vraag me af: hoe kunnen dit soort mensen rijk worden en zo ver komen in het leven?

Ik hoop dat er ooit een einde komt aan deze cirkel en dat iedereen die net als ik is opgelicht door Mauricio, kan winnen van deze negatieve ervaring.

Wees voorzichtig, je weet niet zeker wie er bij je aanbelt als je in contact komt met Mauricio.

Veel succes mensen.

23. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben gelijk dezelfde dag geholpen door…

Ben gelijk dezelfde dag geholpen door Mauricio. Hij heeft echt zijn tijd genomen om te kijken wat precies het probleem is. Eerdere monteurs zijn langs geweest en helaas niet kunnen helpen maar hij heeft het probleem opgelost. Vakkundig en professioneel geholpen! ☆☆☆☆☆ waard!

24. januar 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Monteur was snel aanwezig

Monteur was snel aanwezig, transparant over de kosten vooraf (en eventuele bijkomende kosten), problemen waren verholpen, meneer was sociaal en heeft het netjes achtergelaten.

19. januar 2024

Mauricio je bent in 1 woord waardeloos

Mauricio je bent in 1 woord waardeloos.

CV-Probleemkwijt gebeld voor onderhoud van mijn Remeha ketel. En raad het maar.. Plotseling was alles kapot of niet goed! Kosten werden uitgelegd van de zogenaamde onderzoek en voorrijkosten. MIJN KETEL WAS EN IS NIET KAPOT! Mauricio vond het nodig om het een en ander te gaan vervangen, Hiermee niet akkoord gegaan. Belachelijke ventje. Ik snap niet hoe zo'n bedrijf met zo'n ventje te werk gaat!!!

28. december 2023

Helaas opgelicht…

Helaas ben ik net als de helft van de mensen hier opgelicht. Mauricio liet mij vooraf betalen en zou terugkomen. Na weken bellen, appen en mailen waarin hij elke keer beloofde "zijn collega te sturen". Heb ik het opgegeven. Een betrouwbare monteur had het probleem binnen een uurtje opgelost voor 50 euro. De 400 euro die ik aan mauricio heb betaald ben ik helaas kwijt.

20. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De cv-ketel monteur die ik onlangs heb…

De cv-ketel monteur die ik onlangs heb ingeschakeld, heeft uitstekend werk geleverd. Mijn verwarming werkte niet goed en ik maakte me zorgen over mogelijke problemen. De monteur arriveerde op tijd, was vriendelijk en toonde een grondige kennis van cv-ketels.

Hij inspecteerde de ketel zorgvuldig, legde geduldig uit wat het probleem was en stelde verschillende oplossingen voor. Nadat we samen de beste aanpak hadden gekozen, voerde hij de nodige reparaties uit. Mijn verwarming werkt nu weer perfect.

Wat ik vooral waardeerde, was de transparantie over de kosten en het feit dat hij alleen het noodzakelijke repareerde zonder extra onnodige kosten toe te voegen. Kortom, ik ben zeer tevreden met de service van deze cv-ketel monteur en zou hun diensten zeker aanbevelen.

1. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb gebeld naar dit bedrijf en er…

Ik heb gebeld naar dit bedrijf en er kon gelijk iemand komen om te helpen vooraf vertelde hij mij de kosten en hij heeft gelijk heel de ketel na gekeken en voor gezorgd dat ik weer warm water heb
Erg te vrede en erg vriendelijke mensen

10. november 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hulp

Voorijkosten 79,90
Onderzoekskosten 179,90

Remeha avanta e4 storing.
Mauricio heeft de kosten netjes van te voren besproken helaas heb ik 2x een nieuwe afspraak moeten inplannen.
Reden, drukte!

Vriendelijke monteur, duidelijk en voert de werkzaamheden netjes uit.

20. november 2023

Oplichting!

Oplichting!! Laat ze niet komen en betaal zeker niet direct! Foutieve conclusie én veel te veel geld, terwijl zij niets hebben uitgevoerd uiteindelijk. Een andere monteur heeft het opgelost voor een kwart van het bedrag dat ik hier kwijt was aan niets doen.

17. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nadat mijn ketel er mee stopte ben ik…

Nadat mijn ketel er mee stopte ben ik opzoek gegaan naar een cv installatie bedrijf, niemand heeft mij uit de brand kunnen helpen!
Gelukkig is er vanuit CV probleemkwijt.nl een monteur langs gekomen.
Deze heeft van te voren duidelijk verteld wat de kosten zullen zijn, niet goedkoop wel top werk geleverd!

Ik zal jullie aanbevelen aan meerdere personen in mijn omgeving.

Snel, accuraat en transparant over de kosten.

26. oktober 2023

OPLICHTERS!!!

OPLICHTERS!!!

Zie hier ook al vergelijkbare problemen, mijn CV werkte niet meer, een goedkoop onderdeel is vervangen (ontstekingspen) en er zou nog een onderdeel moeten worden vervangen dat erg duur was. Onderdeel is nooit vervangen (bestaat waarschijnlijk niet eens). Na app contact nog gevraagd wat voor onderdeel het is. Ook moest ik voorrijkosten a EUR 79,95 (die waren aangekondigd) en onderzoekskosten a EUR 189,95 (die werden pas ter plekke benoemd). Monteur was Marlon een sluwe oplichter. De CV doet het weer en ik ben een hele dure les (zo 650 euro voor een ontstekingspen en wat schoonmaken) verder. Niet mee in zee gaan!!!

26. juni 2023

te veel betaald

Rekening voor schoonmaak geiser gekregen van monteur. De monteur heeft op enig moment de rekening globaal uitgelegd. Er zou nog een onderdeel vervangen moeten worden.
Ik heb expliciet nagevraagd : Is het totaalbedrag inclusief plaatsing van ( later te brengen en te monteren) onderdeel? Dit werd bevestigend beantwoord met JA. Dit kan een vriend (ook aanwezig) bevestigen. Daarna moest ik steeds zelf contact zoeken met monteur. Uiteindelijk vertelde de monteur me dat het onderdeel niet meer te krijgen was.
De rekening was (volgens hem) alleen voor
de verrichte werkzaamheden met voorrijkosten. Ongeveer 3 kwartier werk. (reinigen geiser en controle), 525,02.
Dat zou hij hebben uitgelegd.
Rekening ook vaag zonder bedrijfsnaam en met hun krabbel erop.
Ook op bankafschrift geen naam.
GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE MENSEN.

Nog een kleine aanvulling.
Die meneer aan de telefoon kan ook aardig intimideren.
Net als die monteur Marlon wenst hij niet geïnterrumpeerd te worden enz. Te veel macho.
Uiteindelijk beëindigde hij het gesprek abrupt.

18. august 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

CVprobleemkwijt… levert je alleen maar meer problemen op

Pas hiermee op! Mijn moeder had dit ‘bedrijf’ gebeld om onderhoud te verzorgen aan een 3 jaar oude ketel (bij aanschaf was dit een als beste geteste CV). Had zijn auto verder op geparkeerd (vaag verhaal over waarom niet gewoon voor de deur) en kwam met 2 kleine doosjes aanzetten, geen gereedschapstas (ook vaag verhaal). Bijzonder: deze meneer had vooraf al besloten wat het probleem was zonder ooit de ketel te hebben gezien. Volgens de monteur was alles kapot, bedrading slecht, gevaarlijk, en de ketel stond bekend als heel slecht. Of mijn moeder even 1.400 euro wilde aftikken. Dat weigerde ze. Vervolgens moest ze voor zijn tijd (nog geen 30 minuten binnengeweest, met tussendoor een aantal tripjes naar zijn auto) 640 betalen. Ook dat heeft ze geweigerd. Werd vervolgens min of meer bedreigd. Monteur heeft de bedrading uit de ketel getrokken en een onderdeel wat ‘vervangen’ moest worden meegenomen en heeft haar zo in de kou achtergelaten. Want de prima werkende ketel heeft hij kapot gemaakt. Diezelfde middag heeft een lokale loodgieter het voor haar gerepareerd en het enige euvel was: de ketel moest bijgevuld worden. Ga je dit bedrijf googlen, dan word je niet blij. Op het KVK nummer zitten vele bedrijfjes en je komt wel erg vaak de naam Mohamud tegen als je verlosser in nood. Hij is naast cv monteur ook slotenmaker en elektricien, en in welke stad je ook zoekt: Mohamud is je man. Wij gaan aangifte doen, want een bejaarde vrouw zo proberen te belazeren: dan ben je diep gezonken en heb je geen scrupules. Bah! Ik hoop dat wie ook achter dit bedrijf zit een keer zijn verdiende loon krijgt.

12. december 2022

BELAZERD DE BOEL

BELAZERD DE BOEL! Heeft op dit adres meerdere bedrijfjes waaronder cvprobleemkwijt.nl, beestjeskwijt.nl, problemenkwijt.nl, dakproblemenkwijt.nl
Heeft mijn moeder geprobeerd op te lichten voor 1400 euro terwijl er niks aan de hand was met de ketel, alleen onderhoud en vullen ketel. Liet mijn moeder achter in de kou en had alle bedradingen uit de kachel getrokken.
We doen aangifte!

12. december 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.