Det er svindel... på hovedsiden står der 199 kr pr styk og går du ind for at bestille står den til 1699 !!! Update: De svare hverken telefon, mail eller andet. Jeg tror min mavefornemmelde hold... Se mere
Cupping anno 2022! Ikke bare cupping, men den suger i impulser så det har en massage effekt. Derudover indbygget infrarød og så har den 5 indstillinger og yderligere 5 suge-intensiteter. Kan varmt... Se mere
Direktør og ejer Thomas Rafn udnytter folk på Facebook med lån til hele 75% i rente om måneden. Det er ikke alene usmagelig, det er også åger, som er ulovligt. Vil aldrig nogensinde støtte et firma s... Se mere
En bekendt fortalte mig om konceptet cuppingandcare. Han mente at det ville kunne tage mine spændinger, da jeg ofte går med spændinger i skuldre og den øverste del af ryggen. Må indrømme at jeg ikk... Se mere
Innovative produkter, med tilfredshedsgaranti! Cuppingandcare levere trådløse cuppings med dynamisk sug, og infrarød lys. Vi hjælper folk med at slippe af med hovepine og nakkespændinger. Få et bedre blodomløb og hurtigere restitution. Hvorfor? Fordi WeCare
www.cuppingandcare.dk, 5200, Odense, Danmark
- kontakt@cuppingandcare.dk
- cuppingandcare.dk
Det er svindel..
Update: De svare hverken telefon, mail eller andet. Jeg tror min mavefornemmelde holder stik.. Svindel ... Hvilket er ærgerligt da det ser ud til at clre et godt produkt
Update 2:
Mails bliver ikke afleveret, og de svare ikke på der man skriver via deres hjemmeside. Jeg overvejer at anmelde firmaet
Pas på denne mand han udnytter folk på…
Pas på denne mand han udnytter folk på det groveste
Udnytter svage sjæle med lån til åger renter
Vil aldrig nogensinde støtte et firma som drives af sådan en mand.
Modtog mine maskiner ret hurtigt efter…
Modtog mine maskiner ret hurtigt efter bestilt og er 100% tilfreds. Kan varmt anbefale dem. Bruger mine til dagligt da jeg dyrker bodybulding på højt plan.🙏🏿🏆

Helt uaceptabel kundeservice
Jeg har i dag modtaget 4 stk cupping, til en pris af 3333,-.Hele handlen og ikke mindst kommunikationen med jer er yderst kritisk og meget uacceptabel, i forhold til hvordan at det er at handle på nettet. Jeg handler utolig meget på nettet, og dette er første gang at det sker.
Da at jeg købte 4, hvor der var rabat på mængden ( en cup koster 1299,-, der fik jeg ikke nogen ordrebekræftigelse. Jeg skrev til jer for at bede om en ordrebekræftigelse, men jeg fik knoget svar. så ringende jer til jer og i sagde at i havde sendt den 2 gange til min e-mail. Jeg kunne ikke finde den, ej heller under spam. Jeg ringede igen, og ejeren af jeres webshop skrev i en sms til mig og i dag på mail til mig, at han ville ligge den i pakken, hvilket heller ikke er sket. Derimod har jeg fået en plukseddel, den de bruger på lageret. der står antal af cupper, et ordrenemmer og dato. Hverken pris, eller andet. Jeg ringer så til jer igen, igen og beder om den. i Jeg beder dem om at sende den til min eksmands e-mail ( han er IT-programmør, og kan sagtens finde den i spam både i sin PC og i min).
Her er den heller ikke kommet frem.
Jeg ser så på nettet at man kan købe præcis det samme produkt til 339,- kr, og jeg ærgrer mig naturligvisrigtigt, rigtigt meget over at betale så mange penge.
Jeg har købt cupperne, da at jeg har bryskræft. det har gjort at jeg har meget lymfeødem i min ene arm. Som kræftpatient bruger jeg en formue på kosttilskud, akupuktur, mm. Jeg går dagligt til behandling på Skejby for min brystkræt og er meget træt og har ingen energi .Derfor er jeg ret ked af at det nu er mig der skal hen og retunere de 3 af cupperne, pakke forsvarligt i papkasse, betale for at sende dem retur.
Der er for øvrigt en stor revne på en af pakkerne at jeg ikke har åbnet. Det har jeg taget et billede af og sendt til jer i en mail. Sjovt nok, så kunne i godt sende en mail til mig i dag. Da at jeg konstaterer at i IKKE har sendt en ordrebekræftigelse, så ringer jeg og får en telefonsvarer, hvor at vedkommende siger at han er til Fitness. Fred være med det. Med hensyn til at skulle afsted og sende dem retur, så er jeg meget bange for at blive smittet, da at jeg er i kræftbehandling. Jeg skal selv være ved pakkeshoppen i min 1 time, for at få en mail fra DAO, på at varen er sendt retur. Min erfaring med det , er at der kan gå længere tid end en time. Jeg er usandsynlig ked af denne situation, og jeg har slet, slet ikke energien til alt det her, grundet min kræft.

Super nemt og effektivt
Super nemt og effektivt produkt! Det hjælper en med at restituere og gør virkelig træningen dagen efter meget bedre og sjovere! Klar anbefaling herfra 🤩
Super nemt og effektivt!
Super nemt og effektivt!
Virkelig nemt at bruge, har en kanon effekt på kroppen efter dage med spændinger og den hjælper virkelig til at få restituereret hvor den bruges 👏🏼
Kanon produkt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cupping anno 2022!
Cupping anno 2022!
Ikke bare cupping, men den suger i impulser så det har en massage effekt. Derudover indbygget infrarød og så har den 5 indstillinger og yderligere 5 suge-intensiteter. Kan varmt anbefales og 3-4 behandlinger VUPTI den har tjent sig selv ind. PS køb den ekstra taske og sugering - så kan den bruges på mindre områder også.
Helt fantastisk produkt
Helt fantastisk produkt! Bruger dem selv i klinikken til at supplere op med Når vi taler mere belastede områder inden for cupping. Klar anbefaling herfra.

Nemt og effektivt!
Jeg træner en del og døjer med piskesmæld og rygsmerter efter en bilulykke som gør jeg tit har spændinger. Jeg har gået til cupping flere gange, og jeg elsker det. Derfor er jeg virkelig fan af denne her måde at kunne behandle sig selv hjemme, eller hvor man nu er henne. Den er nem, effektiv og kan bruge når man selv ønsker det!

Hold jer fra det!!
Hold jer fra det!!! Det er billigt kinalort!! De køber dem til 300kr på AliExpress eller Alibaba og sælger dem til jer for 1300kr. Det er svineri!
Køb dem selv på AliExpress til 300kr ved at søge på Cupping. Der finder i mange modeller der er rigtig gode og meget billigere!

Besvarelse fra Cuppingandcare
Et superprodukt der er nemt at bruge…
Et superprodukt der er nemt at bruge selv med gode resultater

Gode produkter
Gode produkter, god service og hurtig levering ☺️🤙🏻

Rigtige gode Cupping
Vi fik vores Cupping sæt for 3 uger siden og vi er rigtig glade for det, Speciel fordi man kan justere styrken fra mild til rigtig kraftig og det kan mærkes :-).
Designet er også rigtig flot. God anbefaling herfra.
Mvh.
Valentin

Min nye bedste ven
Sidder på kontor 8-12 timer dagligt og har efter kort tid allerede fundet min nye bedste ven. Var meget skeptisk i starten, men jeg valgte og give den en chance og det er et af de bedste valg jeg længe har taget. Den er nu uundværlig!

En varm anbefaling!
Jeg har lige modtaget mit første produkt! Jeg får mellem 2-3 behandler pr måned så jeg ved præcis hvordan en god beholdning skal føles. OG JEG ELSKER DEM! Det her kommer til at spare mig for så mange smerter i min læn og især den hovedpine jeg døjer med! Tusind tak for at opfinde dette fantastiske produkt 😍

En positiv oplevelse
En positiv oplevelse
Jeg træner en del, så jeg ønskede at få en hurtigere restitution og dermed træne hårdere.
Det hjælper cuppingandcare mig med.
Jeg kan nu træne hårdere og opnå hurtigere resultater; samt mine smerter i skuldrene er væk.

Besvarelse fra Cuppingandcare
Cuppingandcare et produkt som helt…
Cuppingandcare et produkt som helt klart kan anbefales! 🙏

Besvarelse fra Cuppingandcare
Et produkt der helt klart er en anbefaling værd!
Må indrømme at jeg ikke troede på det i starten! Men hold da op en forandring jeg kan mærke bare efter kort tid!
Vil helt bestemt anbefale dem til andre!😁

Besvarelse fra Cuppingandcare
Jeg er vild med produktet
Jeg er vild med produktet - og at jeg ikke længere skal bestille tid til en behandling, men bare kan gøre det hjemme, når jeg føler behov for det. Det er super effektivt imod mine muskelsmerter og tager kun ca 10min. Jeg anbefaler det glædeligt til andre!