Utomordentligt skött. Något så simpelt som ett endaste slangbyte städar upp mycket bekymmer som finns i den gråa vardagen. Det är Akif från Eden som gör det lönt att ha en vattenmaskin.
Virksomheden har svaret
Como cliente de aguas Eden agradecimientos a Rocío Pérez por la atención y el servicio que contratamos de agua embotellada para nuestro negocio. Tenemos contacto directo y resuelven rápido cualquier... Se mere
Underbart trevlig tekniker , Niklas fixar alltid det lilla extra och alltid så glad! Vi är så glada över att ha Eden Springs som kaffe och vatten leverantör.
Virksomheden har svaret
Vi får alltid förstklassig service av Niklas, som är lyhörd och glad. Han är snabbt på plats och ger det lilla extra vid varje tillfälle! Var rädd om honom.
Virksomheden har svaret
Culligan erbjuder skräddarsydda lösningar för dricksvatten och kaffe till kontor, skolor, sjukhus, restauranger och andra arbetsplatser. Våra miljövänliga vattenautomater är utrustade med Firewall® UV-C-reningsteknologi och BioCote®-skydd, vilket säkerställer rent, säkert och hållbart dricksvatten på arbetsplatsen. Culligan som koncern har ett starkt fokus på att vara miljövänlig och etisk i vår verksamhet. Vi producerar våra vattenmaskiner i egna fabriker, där vi säkerställer att arbetsmiljö, hälsa och säkerhet samt rättvisa löner upprätthålls för våra medarbetare. Dessutom tillverkas alla våra kaffemaskiner och övriga vattenlösningar i Europa under förhållanden som säkerställer arbetsmiljö, miljöhänsyn och rättvisa löner. Emmett Culligan startade sitt företag 1936 med en vision om att leverera bättre vatten till privata hushåll. Idag bidrar Culligan International till människors hälsa och välbefinnande världen över genom att erbjuda vattenlösningar via miljövänliga produkter och en enastående kundservice.
Hammarbacken 12 , 191 49, Sollentuna, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag är väldigt nöjd, och får alltid ett trevligt bemötande!

Besvarelse fra Culligan Sverige
Nöjd med vattnet, alltid lika trevlig när han kommer!

Besvarelse fra Culligan Sverige
Mycket bra och trevlig chaufför, snabb leverans

Besvarelse fra Culligan Sverige
Vattnet kom som utlovat snabb å bra service

Besvarelse fra Culligan Sverige
Har varit kund under många år och rekommenderar alla mina vänner. Smidigt,rent gott vatten, snygg vattenmaskin och fantastisk kundservice👍🏽

Besvarelse fra Culligan Sverige
Snabbt och smidigt. Väldigt trevligt bemötande

Besvarelse fra Culligan Sverige
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.