1. Vagtselskab
  2. Beredskabsuddannelse
  3. Førstehjælpsstation

We Are CS-15. Industry Leading In First Aid Training, Security Solutions And Event Medical Services.

4,4

First class course

Informative, quality first aid at work course. Superb service from start to finish. Fantastic trainer delivered an excellent course in a Covid-19 safe manner. We will 100% be booking our re-fresher courses with CS-15

29. marts 2022

The BEST First Aid course!

Myself & 4 others took part in this course as training for our Salon. Archie kept us interested and motivated whilst efficiently delivering all the information the course required & so much more! Professional but relatable, we couldn't recommend enough!

24. juni 2021

My building company in Rye East Sussex…

My building company in Rye East Sussex recently used CS15 for our first aid at work training.
I am so please we chose this company.
Completely tailored around our time scales very professionally delivered course.
Everything we needed and no hard sell, I urge any small or large company to use CS15 for their specific training needs.
I now feel confident that all our staff would be able to provide a great level of support to someone in need of help if the occasion should arise.
Thank you Archie and the team at Complete solutions 15.
Top quality service thanks again.
David
Abbeylight Contracts Ltd