Cross Cafe Anmeldelser 15

2,9

1. Café
  2. Cocktailbar
  3. Kaffebar

Hyggelig café i centrum af Aarhus

2,9

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Helt i top service 👌…

3 forskellige personale var hos vores bord, så venlige og imødekommende, helt i top service, så søde unge mennesker
1000 tak for en super god oplevelse 🙏
For slet ikke at tale om toiletterne en oplevelse helt for sig selv og klart ✔️ved service jeg ikke har prøvet før.
De kan godt regne med at se mig igen👌

22. august 2025

Vandskade og lang vente tid

Da vi kommer ind er personalet venlige og Viser os hurtig hen til et bord og det ser hyggeligt ud men vente tiden er lang tid vi ventede ca 20 min før de kom og betjente hos og vi ventede lang tid på maden
Manden smagt sådan fint nok men en som arbejde der tabte mad på trappen og der var vandskade og vand der dybde ned på trappen men vi kommer nok aldrig der igen

29. marts 2024

Helt OK

Min kæreste og jeg besøgte caféen og bestilte en Cæsar salat og en classic burger. Begge ting smagte virkelig godt, men størrelserne var ikke nok til at føle sig mæt. Trods rart personale, var der massere af mennesker og larm.

Ok høj pris men alle kan være med.

17. februar 2024

ik tag der hen

Der var alt for mange til de kunne følge med ventede 40 min. på vores mad. og da den så endelig kom var det koldt og bøffen var ikke nok. pommesfritterne var brændte og ikke saltede.

6. januar 2024

Rigtig god service

Jeg er nu bosat i udlandet, og har ikke besøgt Cross i 3 år. - Men hvilken forskel, og tak for det! Virkeligt gode tjenere, smilende og servicemindede. God mad og drikke, nachos er nok til flere. - Tak.

9. juni 2023

Fik kyllingeburger til frokost og min…

Fik kyllingeburger til frokost og min kæreste fik fish n Chips. Burgeren var flad, smagte intet af hvis ikke de curly fries fra netto var med krydderi ville intet ha smagt. Selve kyllingen var mellemstore klumper af smat. Fisken til kærestens fish n Chips var det eneste nogenlunde ved disse 2 frokost retter, pomfritter tilhørende var nærmest mos. 440kr for disse retter plus 2 øl var absolut ikke pengene værd og cross skal ikke regne med besøg fra os igen. 👎

30. juli 2022

En ret dårlig oplevelse

En ret dårlig oplevelse.
Ville drikke et glas vin inden en middagsaftale.
Får et bord, venter 30 min, går op til baren for at bestille, får at vide:vi kommer ned, venter endnu 15 min, ved at blokere for en tjeners udsyn lykkes det at bestille en kaffe og to glas vin.
Tjener nærmest uhøflig - svarer med lyde frem for ord…
Det gode var: super beliggenhed, god kaffe, hæderlig vin
Kommer ikke igen

20. oktober 2021

Det var så sidste gang at vi var på…

Det var så sidste gang at vi var på Cross Cafe( byens bedste beliggenhed og det er da trist)
Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde og slutte.Jeg hader at være negativ,men det her er nødvendigt.En uoplagt serveringspige som var ret ligeglad med os og var overhovedet ikke til at få kontakt med.Dårligt brød,der ikke var til at tygge,de to bitte små stykker knækbrød vi fik,smagte godt,kaffen var tynd,æg og bacon var kold,ville vi have mere ,følte vi os totalt usynlige,ingen smør.
Øv øv øv

18. juni 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (15 anmeldelser)