4,2

God

Nærværende ledelsessparring

Per Storm, og det Open Next Level forløb han har skabt, er et effektiv springbræt til at udvikle dig som leder og som menneske.

Jeg blev overrasket over den store energi og opmærksomhed der var tilstede - udviklingssamtalerne var altid fokuserede og fokuserede på fremdrift, og samtidigt bar de præg af en stor indføling og intuitiv tilgang.

Undervejs i forløbet blev jeg præsenteret for mange nyttige værktøjer til at skabe mere gennemslagskraft, og til at være en mere autentisk leder.

Per deler generøst ud af hans store erfaring og livsperspektiv så samtalerne hele tiden holdes nære, vedkommende og håndgribelige.

Der var mange gode pointer og stor menneskelig indsigt under samtalerne og det supplerende online modul forløb.

Forløbet gav et godt skub fremad mod den leder for virksomhed og eget liv jeg ønsker at være.

14. juni 2023

Open next level forløb - prøv det!

Open next level forløbet har været rigtig inspirerende, med mange nye og brugbare værktøjer til at tilgå ens karriere på.
Livekaldene, som følger med til hvert modul, har været et uundværligt værktøj til at finde relevante praktiske eksempler og fordybe sig i emnerne.

Desuden er Per Storm som coach rigtig god til at hjælpe én der hvor man er og til at sætte sig i ens situation. Med sin erfaring kan han trække på masser af viden som er nyttig for at komme videre der hvor man nu engang "sidder fast".
Jeg kan varmt anbefale Per og Crops.

26. juli 2021

Open Next Level forløbet hos CROPS har…

Open Next Level forløbet hos CROPS har givet mig nye perspektiver på min egen kommunikation og den måde jeg er kollega og leder på.

Jeg har fået indsigt og inspiration til gøre nogle ting anderledes, sådan at jeg formidler mine budskaber og intentioner tydeligere og mere motiverende.

Forløbet gav mig et fagligt velfunderet rum, hvor jeg trygt kunne reflektere over og få sparring på de ting, jeg gerne ville forandre. Man får så meget for pengene - online kurset er professionelt opbygget og let tilgængeligt, hand out materialet er nemt at arbejde med og der er tonsvis af links til ekstra materiale, hvis man ønsker at fordybe sig i et emne.

Per Storm er en entusiastisk og vidende formidler, som veksler ubesværet mellem inspirative reflektioner, forretningsmæssige pointer og konkrete tips og tricks, samtidig med at han deler gavmildt ud af eksempler fra sin egen karriere. De ugentlige web møder var for mig en katalysator for indsigt og forandring, det var et både motiverende og med et højt fagligt niveau.

Selvom jeg har været på flere lignende forløb tidligere, så synes jeg, at dette har kunne noget særligt. Kombinationen af personlig udvikling og forretningsforståelse har været perfekt for mig, ikke mindst pga. Pers omfattende erfaring fra top stillinger i store danske virksomheder. Den personlige del har hele tiden været forankret i en arbejdsmæssig kontekst, og jeg har i høj grad kunne vælge at arbejde med præcis de ting, som gav mening for mig.

18. maj 2021

Per Storm fra Crops.dk er en blændende coach, der trækker på en række topstillinger i bl.a. ATP, Telia og Bluegarden.

Jeg har været igennem forløbet "Arbejd smart og få succes" med Per Storm fra Crops.dk og kan anbefale forløbet til andre.

Forløbet var veltilrettelagt i en række moduler, hvor man først skulle gennemgå et klip med emnet for sparringen og dernæst havde en session over Zoom i ca. 1½ time pr. gang. Forløbet passer godt ind i en travl hverdag og der var rig mulighed for at få telefonisk eller e-mail sparring mellem modulerne, hvilket jeg satte stor pris på.

Fra starten af, var hele forløbet velgennemtænkt og der var en naturlig progression i de forskellige temaer. Jeg har fra starten følt mig godt tilpas i relationen og ikke mindst grundet den række af topstillinger som Per Storm har varetaget i en række store og mellemstore virksomheder, har han kunnet yde gode sparring med vægt og erfaring bag.

Fra starten lagde vi vægt på, at forløbet skulle give mere succes, en smartere og mere effektiv måde at arbejde på og ikke mindst mere energi og overblik, til at jeg kunne byde mere ind på den strategiske agenda i den virksomhed jeg er tilknyttet.

Jeg må indrømme, at jeg har været overrasket over, at forløbet har givet mig mange nye indsigter og jeg synes at vi kom langt ift. de mål, som Per og jeg satte os fra starten.

Alt i alt et virkelig godt forløb som jeg kan anbefale til andre, som er ambitiøse og ønsker at rykke sig selv fra deres nuværende ståsted.

Morten Richardt
Development & Marketing Director

13. oktober 2020

Coaching med effekt

I et job med indbygget omskiftelig hverdag, mange forskelligeartede opgaver, stort organisatorisk fokus og mange interessenter, er det gavnligt at få nye perspektiver på diverse problemstillinger og de redskaber, der skal i brug for at løse dem.

Jeg er blevet coachet af Per igennem en årrække, og hans coaching har hjulpet mig med at håndtere den hverdag, og finde de nye perspektiver, jeg skulle bruge.

Per er god til at træde ud af den personlige relation og ind i coach-rollen, så der ikke er noget støj. Man kan tage problemstillinger op, som bunder i dybt faglige emner, og så finder han alligevel en måde at nå til bunds, så man finder en vej.

Vi har blandt andet været forbi disse emner med resultater jeg har sat stor pris på:

Samarbejdsrelationer
Ledelse
Prioritering af opgaver
Gennemslagskraft ved indsalg af ideer
Karriere og personlig udvikling
Jobsøgning

Anne Overgaard
Manager, Forretningsudvikling Liv & Pension
Visma A/S

3. november 2019

Coaching er i dag ikke et tabu men et…

Coaching er i dag ikke et tabu men et must, hvis man som manager ønsker at udnytte sit fulde potentiale. En leder bliver stillet overfor mange fantastiske udfordringer, og som ny eller erfaren manager kan det være altafgørende, at man udvikler sig i takt med omverdenen.
Per har i mit coachende forløb formået at løfte mit fokus på min egen udvikling specifikt ud fra persontype og nuværende stilling, vi har herigennem fundet helt essentielle områder, hvor jeg bør udvikle mig. Per er utroligt dygtig til at finde frem til hvilken persontype man er, han inspirerer til udvikling og sætter ord på de ting, der kan være svære at tale om. Som manager vil man gerne fremstå som en person med overskud og overblik, men det skal række dybere end blot udstråling. Per får dig til at fokusere på det naturlige, han skaber en ro omkring de udfordringer, du har som manager. Hvis man som jeg har haft lettere angst ved at stå frem og tale foran flere mennesker, har Per hjulpet mig til at finde det naturligt at formidle et budskab ved hjælp af simple redskaber.
Per er en person der forstår dig og den situation du er i, han løfter dig til et helt andet niveau. Det mest fantastiske er at du slet ikke føler det kræver mere arbejde af dig som manager. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Per, hvis du som leder eller manager har lyst til at flytte dig udviklingsmæssigt på kort tid.

Pernille Gabs Tirsgaard
Head of Quality & Customer Service