Fine varer og hurtig levering
Fine varer og hurtig levering. Er meget tilfreds
Jeg har en webshop og fysisk forretning i Strib ved Middelfart. Jeg laver smukke buketter som holder i lang tid (altid friske blomster), og har et stort udvalg af spændende og anderledes brugskunst "Det med kant", firmagaver, gaveartikler, vin- og spiritus gaver, lanterner og krukker til have og terrasse.
Øster Alle 49, 5500, Middelfart, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fine varer og hurtig levering. Er meget tilfreds
Køb ikke hos Crocca
De sender beskadigede varer til mig via GLS. Deres reklamationsret er fuldstændig umulig, hvis man ikke åbner var så snart man henter den. De giver kun 5 dages reklamationsret. Varen var beskadiget ved modtagelse og det der var slået af vasen jeg havde købt lå ikke i forsendelses kasse, så derfor var vasen beskadiget inden de sendte den.
Virkelig dårlig virksomhed der har så mange fine ting, men lad jeg ikke snyde.

Besvarelse fra Crocca brugskunst & blomster
Jeg kan kun anbefale Crocca og Christa, altid en fornøjelse at besøge butikken og se de fine ting.
Hendes buketter er så flotte og de holder virkelig længe.
Hun har også hjulpet mig med dekorationer til en fest.
De har både nogle lækre ting samt en mega god service. Kan varmt anbefales herfra! 👍🏼

Besvarelse fra Crocca brugskunst & blomster
Fantastisk service - Bestilte en vare, som var uden for sæson og derfor pakket ned. I stedet for at beklage, brugte hun to aftner på at gå lagerkasser igennem. Prisen på varen var 90kr, så hun har ikke tjent meget på sin indsats.

Besvarelse fra Crocca brugskunst & blomster
Fin og hurtig levering. Billigere end andre steder. Kan anbefales.

Besvarelse fra Crocca brugskunst & blomster
Sikke lækre fugle, jeg fik fra Crocca, som alle var pakket forsvarligt og solidt ind og blev leveret hurtigt. Jeg handler der gerne igen.

Besvarelse fra Crocca brugskunst & blomster
Forsendelsen pakke forsvarligt ind. Ankom hurtigt og intakt.
Udvalg stort og spændende.
Kan klart anbefales