Crime Club Anmeldelser 44

3,4

Erg leuk maffia spelletje. Brengt weer jeugdsentiment naar boven en ik krijg gelijk zin om weer die maffiabaas te zijn zoals vroeger. Erg leuk om alleen of samen met vrienden te spelen. Ga zo door,... Se mere

super Leuke site ! Speel het spelletje al jaren en het verveeld nooit er komen steeds nieuwere updates bij waardoor je het blijft spelen met vrienden en of alleen.

Leuk crime spelletje! Leuke activiteiten, veel mogelijkheden en veel leuke leden. Het team zorgt voor goede kwaliteit van het spel. Ps. Prima te spelen op de telefoon en pc/laptop.

3,4

Middel

Ze hebben mij al 2 keer onterecht…

Ze hebben mij al 2 keer onterecht verbannen. Ik zou vals hebben gespeeld, wat niet zo is. Vriendjes van teamleden mogen mij niet en zoeken daarom redenen om te verbannen. Als je via de mail om bewijzen vraagt, geven zij aan geen bewijzen te hebben en dat je zelf moet aantonen dat je niet vals speelt! Omgekeerde wereld.

Bijna alle positieve reviews zijn geschreven door 1 persoon, de eigenaar. Laat je niet misleiden.

4. oktober 2025

Corrupte spel

Corrupte spel, zielige admins en eigenaar.
Ze laten je niet voor de top gaan als je geen geld investeert. Ik heb hier bewijzen van en daarom ben ik ook gestopt met dit domme spel. Favoriete spelers van de admins krijgen gratis credits en jij betaald daarvoor. Ik adviseer jullie, sowieso niet aan beginnen!

31. maj 2025

Eigenaren zijn corrupte kleine kinderen die denken oudere op hun plaats te zetten

Je speelt een klikspel met doel zo hoog mogelijk te komen door middel van rangen door misdaden te doen of voertuigen te stelen
maar dat kun je doen door betaalde cr te kopen..

voorkeur spelers krijgen 50.000 credits andere niet

Dit spel is zo corrupt en word naar bepaalde mensen met credits gegooit. Conclusie is STOP hier GEEN geld in mensen!
Dan nog de dreigementen van de admins als je iets verkeerds zegt er gelijk word gedreigd met een ban. Als een favoriet persoon iets zegt en je meld het word er niets meer gedaan maar schrijf jij iets terug wat vervelend is om te lezen (zonder schelden en vloeken inderdaad) word dit gemeld en krijgt men (De minder favoriete persoon gelijk een waarschuwing
Of een Communicatie ban kan je voor 2 weken tegen niemand meer praten, (maar dit gebeurt alleen bij de minder favoriete persoon tussen de 2

Zojuist een 12 dagen ban gekregen ofline gegaan ik kom online ineen permanent verbannen dus het team is ook nog wispelturig de 1 vind dit en de ander dat

Het is verslavend spel, maar mensen speel het niet en STOP er GEEN GELD in

16. april 2025

Eenvoudig en Grappig spel

In het begin is het wat lastig maar als je het eenmaal door hebt is het best grappig. Ik vind het realistisch gebouwd en het werkt best verslavend maar op een leuke manier!! Credits komen direct op je account te staan, en is makkelijk te kopen. Niks op aan te merken!

9. marts 2025

Leuk spel

Leuk spel, geeft echt de beleving van mijn jeugd weer. Samen leuke families opstarten en de strijd aan gaan de beste familie te worden. Ik ga gelijk weer spelen na dit bericht

11. marts 2025

Zeer goed en leuk spel ook veel actieve…

Zeer goed en leuk spel ook veel actieve members en veel mogelijkheden, je kan je zelf omhoog werken en uiteindelijk een echte baron of maffia baas worden.

Eerlijk is eerlijk het is een gratis spel maar altijd is een spel beter als je er iets aan uit geeft, dus dat is zeker een aanrader. Maar je kan je ook gratis flink omhoog werken.

Zeker een hele leuke ervaring! Met goede staffleden!

11. marts 2025

super Leuke site

super Leuke site !

11. oktober 2024

Veiligheid en privacy gelden hier niet

Als je fotos, nummers, namen of andere gegevens van jonge dames wil hebben moet je hier even een rondje spelen. Word te kust en te keur gedeeld door dezelfde spelers en wordt uiteraard ook gewoon toegestaan.

6. april 2024

Er dette din virksomhed?