- Kosmetikforretning
- Kosmetikbutik
- Kosmetikproducent
- Kosmetikindustri
- Helse- og skønhedsbutik
Perfect — hieronder staat een strategisch geoptimaliseerde Trustpilot-omschrijving met extra focus op: minerale foundation Nederland make-up voor rosacea make-up voor gevoelige huid acnegevoelige huid natuurlijke make-up zonder parabenen dierproefvrije cosmetica Nederland Lengte: ±260 woorden (boven de 200 voor optimale Trustpilot-zichtbaarheid). Over Creative Cosmetics Creative Cosmetics is een Nederlands beautymerk gespecialiseerd in minerale make-up in Nederland voor de gevoelige en bewuste huid. Wij ontwikkelen natuurlijke make-up zonder parabenen, siliconen of onnodige toevoegingen, zodat jouw huid kan ademen en stralen. Onze minerale foundation is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid, rosacea, acnegevoelige huid of snel geïrriteerde huid. Dankzij de zuivere mineralen helpt onze foundation roodheid te neutraliseren en onzuiverheden te camoufleren, zonder poriën te verstoppen. Hierdoor is onze make-up zeer geschikt als make-up voor rosacea of bij een huid die snel reageert op reguliere cosmetica. Het assortiment van Creative Cosmetics bestaat uit onder andere minerale poeders, concealer, blush, oogmake-up en natuurlijke huidverzorging. Al onze producten zijn dierproefvrij en sluiten aan bij de groeiende vraag naar vegan en duurzame cosmetica in Nederland. Wij geloven dat goede make-up niet alleen mooi moet zijn, maar ook verzorgend. Daarom combineren wij dekking met huidvriendelijke ingrediënten die licht en comfortabel aanvoelen gedurende de dag. Of je nu zoekt naar een subtiele natuurlijke look of een egale teint met langdurige dekking, onze producten ondersteunen jouw natuurlijke schoonheid. Via CreativeCosmetics.nl bieden wij persoonlijk kleuradvies, snelle verzending binnen Nederland en deskundige service. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Ben je op zoek naar minerale foundation in Nederland of make-up voor rosacea en gevoelige huid? Ontdek Creative Cosmetics en ervaar het verschil van pure, huidvriendelijke beauty.
Leimuiderdijk 276, 2154MP, Burgerveen, Holland
- 085 2121 775
- info@creativecosmetics.nl
- creativecosmetics.nl
Fijne producten
Fijne producten, geen last meer van allergieën
Perfecte make up blijft ang zitten…
Perfecte make up blijft ang zitten naast zich aan je huis aan.
Ik gebruik dez al zes jaar en geen andere kan deze producten overtreffen ♡
Al jaren tevreden over hun make-up
Al jaren tevreden over hun make-up. Geen zooi op je huid maar er toch goed uitzien!
Heel tevreden
Snelle levering en mooie producten. Altijd al fan geweest en erg blij dat ze nog altijd hele fijne producten aanbieden.
Super make up en een leuke workshop…
Super make up en een leuke workshop gehad.
Make up blijft zo goed zitten.
Super bedrijf!
Veel informatie op de website, op youtube en facebook filmpjes te vinden over de producten. Een fantastische dienst voor verkoop via Whatsapp: uitleg over producten, advies op maat van de klant. Een vlotte communicatie via mail en een correcte levering. Super bedrijf!