Creative Content Agency Anmeldelser 7

4,3

1. Film- og videoproducer
  2. Reklamebureau

We produce content for variety of platforms, starting from productions for SoMe and advertising, to top quality TV productions. We are based in Odense but we service our clients all around Denmark. We produce video & photo content for - SoMe campaigns - conferences - events - musical performances - fashion - bouldering / climbing - robotic companies - courses - audio / video podcasts - virtual meetings & conferences

4,3

Godt samarbejde

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Creative Content Agency til eventet "its a match". Både op til eventet og under selve eventet, har der været rigtig god kommunikation. De er enormt professionelle og behagelige at samarbejde med. Vi er enormt glade for de billeder, vi har fået taget, som virkelig fanger energien til eventet. Vi vil helt klart anbefale dem. SDU Startup Station og UCL

3. oktober 2024

Kæmpe fan!!

I Dansk Klatreforbund har vi nydt godt af CCA da vi skulle lave "larm" og content omkring et Boulder DM 2024. Vi fik dem anbefalet og de levede op til alle forventninger med både foto og video indhold til SoMe

16. marts 2024

Hej Carsten,

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med dig og Dansk Klatreforbund. Vi er glade for, at I er tilfredse med det foto- og videomateriale vi har leveret.

Vi håber jeres kommende events bliver en stor succes, og vi er altid klar til at hjælpe hvis I får brug for os. :)

All the best fra Peter & Kristina

Vores helt klare førstevalg!

Vi har valgt CCA som fast samarbejdspartner på alle vores events, fordi vi ved at vi altid får billede- og videomateriale af højeste kvalitet.

Kristina og Peter er ikke bare en leverandør, men superskarpe sparringspartnere, der går ind i projektet med fokus altid at levere den bedste formidling. Vores tanker bliver gjort til skarpe historier og vi kan altid regne med at budget og leverance er spot on.

Vi elsker at arbejde sammen med Kristina og Peter - det er bare fedt at have nogle på holdet, hvor vi 100% kan stole på at de har styr på deres del, så vi kan fokusere på vores.

På Circular Design Camp står de for det hele og uanset om det gælder dækbilleder, videoer, interviews, keynotes og sjove indslag, ved vi at der er styr på lyd, lys og at alting står knivskarpt!

23. april 2024

Hej Mark!
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse – vi elsker at være en del af Circular Design Camp! Vi er virkelig glade for at være jeres samarbejdspartner og sætter stor pris på den tillid, I viser os i at bringe jeres vision til live på den bedst mulige måde. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Held og lykke med de kommende projekter, og vi står altid klar til at hjælpe, når I har brug for det!

Bedste hilsner,
Kristina & Peter

Høj kvalitet og nemme at samarbejde med

Creative Content Agency har produceret foto og video fra International Community Odenses events ved flere lejligheder. De har altid leveret et professionelt produkt af høj kvalitet, og vi har været rigtig glade for samarbejdet.

23. februar 2024

Besvarelse fra Creative Content Agency

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har været tilfredse med vores arbejde. Det betyder meget for os at kunne bidrage til jeres arrangementer. :)

Alt det bedste med de kommende events!

Bedste hilsner,
Peter & Kristina

Vis anmeldelser på alle sprog (7 anmeldelser)