Totaal gebrek aan service
Ik heb in de winkel een Borduurpakket gekocht voor 71,50. Het bijgeleverde stukje Borduurgaas was te klein. Ik heb gebeld en de situatie uitgelegd. Ik werd verzocht het op de app te zetten, dat heb ik gedaan. Toen kreeg ik een formulier geappt voor de leverancier van het product, met het advies om foto’s en afmetingen van de stof mee te sturen. Dat heb ik gedaan, maar bij 1 foto gaf het digitale formulier aan dat de foto te groot was. Dit weer geappt naar Crouture met alle gegevens die zij nodig hebben om het formulier in te vullen. Kreeg als reactie dat het sneller ging als ik het zelf deed. Weer geappt dat ik het formulier niet kon invullen voorzien van foto’s. Ik ben klant bij Crouture en vind het raar dat ik dan met hun leveranciers moet onderhandelen, om te krijgen, waar ik Crouture voor betaald heb. Ik heb gezegd dat ik binnen veertien dagen Borduurgaas met de juiste afmetingen in de brievenbus wil en anders een advocaat inschakel. Kreeg toen een e-mail adres van de leverancier en het bericht dat ze op mijn dreigementen niet in ging.
Ik vind het van Vervaco, leverancier van het product, erg slordig om een pakket zo af te leveren. En Crouture: zodra je pinpas uit het apparaat is kan je het verder zelf uitzoeken. Een totaal gebrek aan service en een zeer onaangename manier van communiceren.