Suveræn service og god hjælp til at kigge nærmere på en potentiel kommende bolig. Det var en kæmpe hjælp at have Finn ude og kigge på huset, og han gav en gennemarbejdet rapport, som kan benyttes frem... Se mere
Grundig og professionel gennemgang af hus og rådgivning fra CP rådgivende ingeniører! En rapport, der er til at læse med overblik og uddybende forklaringer! Kan klart anbefales og får 5 stjerner!
21.9.2022 Hej Casper, Tak for din gennemgang af huset i går med følgende rapport. Vi kunne rigtig godt lide din nøgterne, kompetente og samtidig neutrale, altså „ikke ledende“ måde at forklar... Se mere
Casper laver grundige gennemgange, hvor han også begrunder og forklarer hvad for valg man træffer ved sit ventuelle huskøb. Han er detaljeorienteret og har sin faglighed forrest, når han vurderer en... Se mere
Casper hjalp mg med at gennemse et sommerhus, jeg overvejede at købe, Han var virkeligt grundig samtidig med, at han tog sig tid til at forklare og inkludere mig i sine overvejelser. Casper konstarede fugt i huset, hvilket var undsluppet den byggesagkyndige, der havde lavet tilstandsrapporten.
Jeg fik en meget udførlig rapport efterfølgende med gode råd til en anden gang. Resultatet var at jeg undgik at købe et sommerhus med fugtskader. Så jeg kan absolut anbefale CP Byggerådgivning, og vil også selv hive fat i Casper en anden gang.

Besvarelse fra Cpraad
Jeg havde Casper ude til en husgennemgang inden huskøb. Mit indtryk er at han er super dygtig. Gav mig en grundig gennemgang af alt arbejde, der ikke var udført korrekt og en liste af ting jeg skulle regne med at få udført. Jeg følte mig tryk og afklaret med hvad jeg gik ind til ved at købe huset.

Besvarelse fra Cpraad
Vi havde en drøm. At sætte eget præg på en total renovering af nykøbt hus. En KATASTROFE…Og dette har ikke noget med vores syn på det arkitektoniske, men derimod vores valg af entreprenøren.
Det er her Casper kommer ind i billedet. En så professionel og engageret mand skal man lede længe efter. Han tog kampen op og fik os i mål. Dermed er vores drøm bevaret.
Jeg kan varmt ANBEFALE Casper (CP Byggerådgivning) til alle og enhver…

Besvarelse fra Cpraad
Casper er super professionel!
Havde Casper til at kigge på en ejerlejlighed for mig, hans gennemgang var yderst grundig!
Kan varmt anbefale ham, og vil bruge ham igen, når jeg køber min næste bolig :)

Fantastisk oplevelse!
Vi havde Casper og hans kollega med ude til gennemgang af vores kommende bolig. En super oplevelse, hvor vi oplevede en høj professionalisme og grundighed.
En meget ærlig melding omkring huset, som var til at forstå.
Alt i alt fantastisk oplevelse.

Besvarelse fra Cpraad
Vi har samarbejdet med Casper fra den spæde start af vores nybyg indtil 1-års gennemgang af vores hus - og vi har været meget tilfredse med hans kompetente og pålidelige arbejde. Og i øvrigt altid vendt hurtigt retur på sms/mails/opkald. Vi kan stærkt anbefale CP Byggerådgivning!

Besvarelse fra Cpraad
Jeg vil gerne anbefale en byggesagskyndig, som jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med. Vedkommende gennemgik mit hus for fejl og mangler, og fra start til slut var den byggesagskyndige meget grundig og omhyggelig i hans arbejde.

Besvarelse fra Cpraad
God og professionel rådgivning, går alle krogene igennem på huset og er rigtig god til at forklare for en ufaglært som jeg.

5 stjerner til CP Byggerådgivning for gennemgang
af villa i Frederikssund. Casper er grundig og seriøs
helt ned i detaljen.

Besvarelse fra Cpraad
Pålidelig byggerådgiver, der gav et godt indblik i hvad som var mest kritisk for hvad som skulle udarbejdes.
Til pris, kvalitet og rådgivning er dette et rigtig godt anbefalet valg.

Besvarelse fra Cpraad
Super byggerådgivning. Vi har købt et gårdhavehus og han har hjulpet os og fandt nogle fejl, som vi ikke bare umiddelbart kunne se.

Besvarelse fra Cpraad
Cp Byggerådgivning har hjulpet os fra start til slut i renoveringen af vores MEGET originale hus fra 1959.
Han har stor viden om de krav der er til byggeriet og har været en god sparringspartner for os.
Stor ros herfra.
Vi ringer helt sikkert når taget skal ordnes om et par år.
De bedste hilsner fra
Thue og Mette

Besvarelse fra Cpraad
Kan klart anbefales, fik Casper ud for at se på et hus på relativ meget kort varsel, og der blev givet rigtigt god tid samt vejledning, og ikke mindst meget behagelig snak, 5 stjerner her fra :)

Besvarelse fra Cpraad
En stor anbefaling her fra. De var til stor hjælp i hus købs processen. De os med at undgå at købe et alt for stort og kompliceret oppusningsprojekt. Vi kommer til at bruge dem igen :)

Anbefalet herfra
Jeg har brugt CP Byggerådgivning flere gange, til forskellige opgaver vedrørende køb af ejendomme og vurdering og planlægning af byggeri og ombygning.
Det har været en fornøjelse at få kompetent og ærlig rådgivning, der har gjort det nemt at tage de rigtige beslutninger. Anbefalet herfra.

Besvarelse fra Cpraad
Nærværende og uhøjtidelig, forklarer tingene på en måde så almindelige mennesker kan forstå det.
Jeg brugte Casper til gennemgang af hus ved boligkøb.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Cpraad
Yderst kompetent og anvendelig sparring. Casper rådgav os i forbindelse med fugt i vores kælder, både mht. mulig årsag samt udbedring. Casper er god til at oversætte de tekniske terminer og forklare.

Besvarelse fra Cpraad
Vi havde Casper ude for at gennemgå vores 70'er hus med henblik på vedligeholdelse og kan kun give en kæmpe anbefaling herfra.
Det var en yderst kompetent og professionel gennemgang og rådgivning, og alt blev forklaret i et sprog, som er til at forstå. Vi er helt sikkert mere trygge ved vores huskøb nu og kommer 100% til at bruge CP Byggerådgivning hvis der en dag skal bygges om.

21.9.2022
Hej Casper,
Tak for din gennemgang af huset i går med følgende rapport. Vi kunne rigtig godt lide din nøgterne, kompetente og samtidig neutrale, altså „ikke ledende“ måde at forklare dine observationer for os.
De spillede en stor, men heller ikke den alt afgørende rolle i vores afgørelse at annullere handelen.
Vi fortsætter med at se på muligheder og vil gerne hyre dig igen, når der dukker noget spændende op.
Enduro en gång Mange tak og bedste hilsner, Thomas Borchert og Ellen Holm

Besvarelse fra Cpraad
Vil gerne takke og KÆMPE ROSE "CP BYGGERÅDGIVNING"`s firmatet ved Casper Billing Pedersen, for hurtig , yderst kompentent , proffesionelt og absolut betryggende rådgivning og hjælp iforb med min byggesag, som jeg " gik kold i" og fik brug for hurtig hjælp , pga slutdato + tillige en super god pris .Vil til ènhver tid personligt vende tilbage til dette firma og desuden virkelig ANBEFALE firmaet her.
Det gav mig virkelig ro i maven og desuden røg der " et tons bekymringer fra min skuldre "...KÆMPE TAK forsat ...stadig superglad for fuldstændig rolig nu mht fremtiden omkring mit bygningsprojekt . TAK :-)