Cph Wheels Anmeldelser 59

4,8

CPH Wheels er no.1 fælge og dæk udbyder i DK i øjeblikket, intet mindre! - Kæmpe udvalg af fede fælge som de endda kan skaffe hjem custom made på INGEN tid. - Priser ingen andre kan hamle op med... Se mere

Kæmpe fan af cph wheels Købte et par brugte fælge og bor i den anden ende af landet. Den fikset Asfand Yasin lige. Modtog 4 gode videoer af alle vinkler af fælgene og dækkene. Få dage efter godke... Se mere

1. Butik med biltilbehør
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Dækbutik
  4. Butik med brugte bilreservedele
  5. Butik med brugte dæk
  6. Hjulbutik

Hos Cph Wheels finder du både nye og brugte fælge. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig godt på vej.

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Bedste i branchen 😁

Helt igennem fantastisk kundeservice, Asfand står altid klar med et hurtigt og professionelt svar, og vi fandt hurtigt frem til de rigtige spande at smide på vognen. En time efter levering, ringede Asfand for at sikre sig at ordren var kommet ordentligt frem. Fjollet som jeg er glemte jeg at bestille centreringsringe, men de dobbelttjekkede bilens specifikationer og smed et par med på husets regning. Gennemført god oplevelse og en varm anbefales.

3. september 2022

CPH wheels - Gode priser og bedste service i DK

CPH Wheels er no.1 fælge og dæk udbyder i DK i øjeblikket, intet mindre!
- Priser ingen andre kan hamle op med.
- Servicen er i top - Efter en del dialog (endda efter kl.22) fik min Mercedes nogle custom made fælge hjem efter gutten Asfands egne beregninger og de sidder lige i SKABET!

Bedste anbefalinger til CPH Wheels herfra, de kan deres kram👍🏽

17. august 2022

Pas på med priserne herinde

Pas på med priserne herinde, undersøg markedet før i handler hos denne butik!!
Deres såkaldte normal priser er langt fra normale, tit finder man fælgene hos andre forhandlere til næsten 500kr mindre og det er uden rabat men den rigtige normal pris...
Dette er noget uærligt svineri over for folk og direkte svindel da der lyves omkring normalprisen!

27. juni 2022

Hej Palle,
Det ærgre os at du synes at vores priser er for høje sammenlignet med andre. Vi gør vores bedste på at holde priserne lave, men med verdens situation, er priserne desværre kun gået en vej og det er op.
Vores priser bliver opdateret løbende ift. vores leverandør.
Synes dog det er lige lovligt groft at kalde det for svineri og endda svindel, udelukkende fordi vores priser er efter din mening højere end andre butikker.
Vi håber du får købt dine fælge og dæk, det sted som kan give dig den bedste pris og at du i fremtiden vil vælge at give os et forsøg på tilbyde dig et lækkert sæt til din bil :)

Sindsyg godt kundeservice

Sindsyg godt kundeservice, med Yasin som står klar hele tiden, på at yde en fremragende hjælp. Når det kommer til leveringtiden, er den lige som den skal være 5 dage gik der, så var fælgerne hjemme. Kan helt klart anbefales! Og vil helt klart ikke blive min sidste gang jeg køber herfra.

16. juni 2022

Hej Azad,
Cph Wheels

Altid professionel service og hurtig…

Altid professionel service og hurtig levering. 👍👍 Henrik Arentoft Andersen

24. maj 2022

Hej Henrik,

Super hjælpsomme

Super hjælpsomme, jeg fik lavet en bestillings fejl, men blev kontaktet af dem og fik det rettet. Asfan brugte en lørdag aften på at hjælpe mig med at finde de dæk og fælge jeg havde råd til.
Super service, kan varmt anbefale CPH Wheels

14. maj 2022

Hej Kim,
Mange tak for de fine ord. Vores første prioritet er vores kunde og derfor går vi den ekstra mile.
Cph Wheels

Helt igennem fantastisk og professionel…

Helt igennem fantastisk og professionel service! Fandt det flottest sæt, og unikke fælger igennem Cph Wheels. Ingen tvivl om professionalismen og hurtig service. Klart en fast kunde!

19. april 2022

Hej Fatima,
Mange tak for de fine ord.
Håber du er glade for de lækre fælge til din Toyota!
Cph Wheels

Hurtig levering og montering👌 5…

Hurtig levering og montering👌 5 stjerner herfra.

9. april 2022

Hej Victor,
Mange tak for de fine ord.
Håber du er glade for de lækre fælge til din Mercedes!
Cph Wheels

Helt igennem en positiv oplevelse

Helt igennem en positiv oplevelse. Jeg købte ikke noget da jeg ikke syntes de fælge jeg havde set på nettet var de rigtige til min bil og stil. og jeg følte ikke at det var et problem. Tilgengæld fik jeg en helt masse råd og vejledning om de forskellige dæk og fælge jeg havde at vælge imellem. Det virkede ikke som om han ville sælge mig et sæt fælge. Mere som at jeg skulle have en god oplevelse og alt den nødvendige information til at tage det rigtige valg for mig. Fedt sted. Jeg glæder mig til at jeg kan handle hos CPH Wheels

1. april 2022

Hej Birger,
Mange tak for de super fine ord!
Vores første prioritet er altid vores kunder og det er vigtigt at vores kunder får det som passer deres behov.
Ser frem til dit næste besøg!
Cph Wheels

Helt igennem positiv og god behandling

29. marts 2022

Hej Thomas,
Mange tak for de fine ord.
Håber du er glade for de lækre fælge til din Hyundai!
Cph Wheels

God service og meget venlig

God service og meget venlig. Hjalp mig frem til de fælge jeg skal bruge som passer og klær til min bil.
Vejlede med fordele og ulemper.

Kan klart anbefale cph wheels 👌🏽

29. marts 2022

Hej JD,
Mange tak for de fine ord.
Håber du er glade for de sprøde fælge til din A-klasse!

Særdeles kompetent

Særdeles kompetent. Venlig og serviceminded. Fandt hurtig frem til hvad jeg skulle bruge og vejledede mig i forhold til fordele og ulemper vedr. de muligheder jeg havde. Efterfølgende ringede de mig op og spurgte om jeg var tilfreds med produktet. Stor ros og en klar anbefaling 👍🏻

14. marts 2022

Hej Lars,
Det glæder os at vi kunne finde de helt rigtige tilbehør til din bil :)
Cph Wheels

Min kæreste købte et par fælge ved Cph…

Min kæreste købte et par fælge ved Cph wheels pg det var desværre ikke de rigtige hun fandt så vi fik den bedste hjælp og fandt den bedste løsning sammen med cph wheels vi fik fælgene med hurtig levering og han har fulgt op på det hele om alt passede og det hele det er 100 procent den bedste service jeg har fået inden for fælge verdenen og kan kun varmt anbefale dem godt gået tak for hjælpen!

7. marts 2022

Hej Caspar,
Mange tak for de fine ord.
Vores første prioritet er vores kunde og derfor går vi den ekstra mile. Sammen fandt vi de lækreste fælge til jeres flotte Golf V! Håber på at i er glad for dine nye fælge og dæk :)

Super professionel og venlig

Super professionel og venlig. Vi glæder os til at få de flotte sorte fælge på bilen.
Hurtig respons på henvendelse og meget løsningsorienteret. Kan varmt anbefale Cph Wheels

20. februar 2022

Hej Karen,
Mange tak for de fine ord.
Det glæder os at i valgte at handle hos Cph Wheels og fandt et lækkert sæt sorte alufælge til jeres RS6. Håber at i er glade for dem :)
Cph Wheels

Rigtig god service og lækre fælge 😊

9. februar 2022

Hej Casper,
Mange tak for de fine ord.
Sammen fandt vi de lækreste fælge til din flotte Mercedes E Klasse! Håber på at du er glad for dine nye fælge og dæk :)

Rigtig fin service

Rigtig fin service - hurtig ekspertise - kan kun anbefale at købe fælge og diverse igennem Cph Wheels :)

3. februar 2022

Hej Frederick,
Mange tak for de fine ord.
Sammen fandt vi de lækreste og bredeste concave fælge til din flotte Passat B8! Håber på at du er glad for dine nye fælge og dæk :)
Cph Wheels

Har handlet der for anden gang nu

Har handlet der for anden gang nu, og servicen er HELT i top. Jeg har flere biler kørende, og det er absolut ikke de sidste fælge jeg har købt der😀

28. januar 2022

Hej Henrik,
Mange tak for de fine ord.
Sammen har vi fundet 2 sæt flotte alufælge til dine biler og det glæder at du endnu en gang, valgte at handle hos Cph Wheels.
Cph Wheels

Yderst kompetent rådgivning ifm køb af…

Yderst kompetent rådgivning ifm køb af vinterdæk med 19 tommer fælge. Vil klart anbefale Cph Wheels. Vil også købe mine kommende sommerdæk og fælge her.

26. januar 2022

Hej Peter,
Mange tak for de fine ord.
Sammen fandt vi de lækreste fælge til din flotte 545e! Håber på at du er glad for dine nye fælge og dæk :)