CPH Wheels er no.1 fælge og dæk udbyder i DK i øjeblikket, intet mindre! - Kæmpe udvalg af fede fælge som de endda kan skaffe hjem custom made på INGEN tid. - Priser ingen andre kan hamle op med... Se mere
Kæmpe fan af cph wheels Købte et par brugte fælge og bor i den anden ende af landet. Den fikset Asfand Yasin lige. Modtog 4 gode videoer af alle vinkler af fælgene og dækkene. Få dage efter godke... Se mere
- Butik med biltilbehør
- Bilreservedelsbutik
- Dækbutik
- Butik med brugte bilreservedele
- Butik med brugte dæk
- Hjulbutik
Hos Cph Wheels finder du både nye og brugte fælge. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig godt på vej.
Danmark
- cphwheels.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bedste i branchen 😁
Helt igennem fantastisk kundeservice, Asfand står altid klar med et hurtigt og professionelt svar, og vi fandt hurtigt frem til de rigtige spande at smide på vognen. En time efter levering, ringede Asfand for at sikre sig at ordren var kommet ordentligt frem. Fjollet som jeg er glemte jeg at bestille centreringsringe, men de dobbelttjekkede bilens specifikationer og smed et par med på husets regning. Gennemført god oplevelse og en varm anbefales.
Kan helt klart anbefales!!
CPH wheels - Gode priser og bedste service i DK
CPH Wheels er no.1 fælge og dæk udbyder i DK i øjeblikket, intet mindre!
- Priser ingen andre kan hamle op med.
- Servicen er i top - Efter en del dialog (endda efter kl.22) fik min Mercedes nogle custom made fælge hjem efter gutten Asfands egne beregninger og de sidder lige i SKABET!
Bedste anbefalinger til CPH Wheels herfra, de kan deres kram👍🏽
Helt fantastisk oplevelse💪🏻🙏🏻
Helt fantastisk oplevelse, har haft den bedste dialog med Asfand, virkelig rar fyr🤩🙏🏻
Pas på med priserne herinde
Pas på med priserne herinde, undersøg markedet før i handler hos denne butik!!
Deres såkaldte normal priser er langt fra normale, tit finder man fælgene hos andre forhandlere til næsten 500kr mindre og det er uden rabat men den rigtige normal pris...
Dette er noget uærligt svineri over for folk og direkte svindel da der lyves omkring normalprisen!

Sindsyg godt kundeservice
Sindsyg godt kundeservice, med Yasin som står klar hele tiden, på at yde en fremragende hjælp. Når det kommer til leveringtiden, er den lige som den skal være 5 dage gik der, så var fælgerne hjemme. Kan helt klart anbefales! Og vil helt klart ikke blive min sidste gang jeg køber herfra.

Besvarelse fra Cph Wheels
Altid professionel service og hurtig…
Altid professionel service og hurtig levering. 👍👍 Henrik Arentoft Andersen

Super hjælpsomme
Super hjælpsomme, jeg fik lavet en bestillings fejl, men blev kontaktet af dem og fik det rettet. Asfan brugte en lørdag aften på at hjælpe mig med at finde de dæk og fælge jeg havde råd til.
Super service, kan varmt anbefale CPH Wheels

Besvarelse fra Cph Wheels
Helt igennem fantastisk og professionel…
Helt igennem fantastisk og professionel service! Fandt det flottest sæt, og unikke fælger igennem Cph Wheels. Ingen tvivl om professionalismen og hurtig service. Klart en fast kunde!

Besvarelse fra Cph Wheels
Hurtig levering og montering👌 5…
Hurtig levering og montering👌 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Cph Wheels
Helt igennem en positiv oplevelse
Helt igennem en positiv oplevelse. Jeg købte ikke noget da jeg ikke syntes de fælge jeg havde set på nettet var de rigtige til min bil og stil. og jeg følte ikke at det var et problem. Tilgengæld fik jeg en helt masse råd og vejledning om de forskellige dæk og fælge jeg havde at vælge imellem. Det virkede ikke som om han ville sælge mig et sæt fælge. Mere som at jeg skulle have en god oplevelse og alt den nødvendige information til at tage det rigtige valg for mig. Fedt sted. Jeg glæder mig til at jeg kan handle hos CPH Wheels

Besvarelse fra Cph Wheels
God service og meget venlig
God service og meget venlig. Hjalp mig frem til de fælge jeg skal bruge som passer og klær til min bil.
Vejlede med fordele og ulemper.
Kan klart anbefale cph wheels 👌🏽

Særdeles kompetent
Særdeles kompetent. Venlig og serviceminded. Fandt hurtig frem til hvad jeg skulle bruge og vejledede mig i forhold til fordele og ulemper vedr. de muligheder jeg havde. Efterfølgende ringede de mig op og spurgte om jeg var tilfreds med produktet. Stor ros og en klar anbefaling 👍🏻

Besvarelse fra Cph Wheels
Min kæreste købte et par fælge ved Cph…
Min kæreste købte et par fælge ved Cph wheels pg det var desværre ikke de rigtige hun fandt så vi fik den bedste hjælp og fandt den bedste løsning sammen med cph wheels vi fik fælgene med hurtig levering og han har fulgt op på det hele om alt passede og det hele det er 100 procent den bedste service jeg har fået inden for fælge verdenen og kan kun varmt anbefale dem godt gået tak for hjælpen!

Super professionel og venlig
Super professionel og venlig. Vi glæder os til at få de flotte sorte fælge på bilen.
Hurtig respons på henvendelse og meget løsningsorienteret. Kan varmt anbefale Cph Wheels

Rigtig fin service
Rigtig fin service - hurtig ekspertise - kan kun anbefale at købe fælge og diverse igennem Cph Wheels :)

Besvarelse fra Cph Wheels
Har handlet der for anden gang nu
Har handlet der for anden gang nu, og servicen er HELT i top. Jeg har flere biler kørende, og det er absolut ikke de sidste fælge jeg har købt der😀

Besvarelse fra Cph Wheels
Yderst kompetent rådgivning ifm køb af…
Yderst kompetent rådgivning ifm køb af vinterdæk med 19 tommer fælge. Vil klart anbefale Cph Wheels. Vil også købe mine kommende sommerdæk og fælge her.